Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Máme hosty: Do děr vložili umění. Každý den dobrý, říkají tvůrci chodníkové mozaiky

Máme hosty: Do děr vložili umění. Každý den dobrý, říkají tvůrci chodníkové mozaiky

17. 2. 2026

11 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Petra Bučková o roli učitelky, která nevyslechla šikanovaného žáka: Poslala ho pryč a on se zabil

Blízká setkání: Petra Bučková o roli učitelky, která nevyslechla šikanovaného žáka: Poslala ho pryč a on se zabil

17. 2. 2026

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Petra Bučková o roli učitelky, která nevyslechla šikanovaného žáka: Poslala ho pryč a on se zabil

Blízká setkání: Petra Bučková o roli učitelky, která nevyslechla šikanovaného žáka: Poslala ho pryč a on se zabil

17. 2. 2026

33 min

Obrázek epizody Petra Bučková o roli učitelky, která nevyslechla šikanovaného žáka: Poslala ho pryč a on se zabil

Petra Bučková o roli učitelky, která nevyslechla šikanovaného žáka: Poslala ho pryč a on se zabil

17. 2. 2026

33 min

Obrázek epizody Odstartujte s námi pekelný závod! ASIA EXPRESS už od 22. února na prima+ a od 1. března na Primě

Odstartujte s námi pekelný závod! ASIA EXPRESS už od 22. února na prima+ a od 1. března na Primě

17. 2. 2026

40 sec

Obrázek epizody 16 nejdivnějších sportů, které se objevily na olympiádě

16 nejdivnějších sportů, které se objevily na olympiádě

17. 2. 2026

14 min

Obrázek epizody Alex a host: Jakmile projdeš miss, nebudeš dívkou z cukru, říká prezidentka Miss Czech Republic Taťána Makarenko

Alex a host: Jakmile projdeš miss, nebudeš dívkou z cukru, říká prezidentka Miss Czech Republic Taťána Makarenko

17. 2. 2026

30 min

Obrázek epizody Jakmile projdeš miss, nebudeš dívkou z cukru, říká prezidentka Miss Czech Republic Taťána Makarenko

Jakmile projdeš miss, nebudeš dívkou z cukru, říká prezidentka Miss Czech Republic Taťána Makarenko

17. 2. 2026

30 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Valenta: První salto? Na to se nezapomíná. Stál jsem na kývajícím se můstku a trenér řekl: „Skoč!“

Host Radiožurnálu: Valenta: První salto? Na to se nezapomíná. Stál jsem na kývajícím se můstku a trenér řekl: „Skoč!“

17. 2. 2026

27 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Valenta: První salto? Na to se nezapomíná. Stál jsem na kývajícím se můstku a trenér řekl: „Skoč!“

Host Radiožurnálu: Valenta: První salto? Na to se nezapomíná. Stál jsem na kývajícím se můstku a trenér řekl: „Skoč!“

17. 2. 2026

27 min

Obrázek epizody Valenta: První salto? Na to se nezapomíná. Stál jsem na kývajícím se můstku a trenér řekl: „Skoč!“

Valenta: První salto? Na to se nezapomíná. Stál jsem na kývajícím se můstku a trenér řekl: „Skoč!“

17. 2. 2026

27 min

Obrázek epizody Valenta: První salto? Na to se nezapomíná. Stál jsem na kývajícím se můstku a trenér řekl: „Skoč!“

Valenta: První salto? Na to se nezapomíná. Stál jsem na kývajícím se můstku a trenér řekl: „Skoč!“

17. 2. 2026

27 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Senátor Grulich: Hybridní válka nás má poštvat proti sobě. Děláme si nepřátele ve vlastních řadách

Host ve studiu: Senátor Grulich: Hybridní válka nás má poštvat proti sobě. Děláme si nepřátele ve vlastních řadách

17. 2. 2026

12 min

Obrázek epizody Pěna dní: Lorelai, Lorelai, Lorelai!

Pěna dní: Lorelai, Lorelai, Lorelai!

17. 2. 2026

48 min

Obrázek epizody Pro a proti: Kovářová vs. Hrnčíř: Je státní rozpočet na hraně zákona?

Pro a proti: Kovářová vs. Hrnčíř: Je státní rozpočet na hraně zákona?

17. 2. 2026

24 min

Obrázek epizody Člověka to musí bavit, aby to mohl dělat. Zasněžené ráno v kabině pluhu

Člověka to musí bavit, aby to mohl dělat. Zasněžené ráno v kabině pluhu

17. 2. 2026

5 min

Obrázek epizody Kastelánka Kateřina Konečná: Wiesner by byl šokován, že kavárna ve vile Stiassni nese jeho jméno

Kastelánka Kateřina Konečná: Wiesner by byl šokován, že kavárna ve vile Stiassni nese jeho jméno

17. 2. 2026

29 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Hlasování o vydání k trestnímu stíhání. Íránský jaderný program. Očkování

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Hlasování o vydání k trestnímu stíhání. Íránský jaderný program. Očkování

17. 2. 2026

18 min

Obrázek epizody Švancara zbořil tabu o sexu sportovců: S Petrem se nadřete a nebude to dlouho trvat, smála se mu Decastelo

Švancara zbořil tabu o sexu sportovců: S Petrem se nadřete a nebude to dlouho trvat, smála se mu Decastelo

17. 2. 2026

20 min

Obrázek epizody Co vás zajímá: Zažíváte brnění a mravenčení v oblasti ruky? Mohlo by se jednat o syndrom karpálního tunelu

Co vás zajímá: Zažíváte brnění a mravenčení v oblasti ruky? Mohlo by se jednat o syndrom karpálního tunelu

17. 2. 2026

18 min

Obrázek epizody Švancara zbořil tabu o sexu sportovců: S Petrem se nadřete a nebude to dlouho trvat, smála se mu Decastelo

Švancara zbořil tabu o sexu sportovců: S Petrem se nadřete a nebude to dlouho trvat, smála se mu Decastelo

17. 2. 2026

21 min

Obrázek epizody On Air: Mijazaki je elitářský umělec, který nechce dělat nic podbízivého, říká publicista Antonín Tesař

On Air: Mijazaki je elitářský umělec, který nechce dělat nic podbízivého, říká publicista Antonín Tesař

17. 2. 2026

20 min

Obrázek epizody Mijazaki je elitářský umělec, který nechce dělat nic podbízivého, říká publicista Antonín Tesař

Mijazaki je elitářský umělec, který nechce dělat nic podbízivého, říká publicista Antonín Tesař

17. 2. 2026

20 min

Obrázek epizody Poradna: Filatelie. Proč v dnešní době sbírat známky?

Poradna: Filatelie. Proč v dnešní době sbírat známky?

17. 2. 2026

25 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: I děti od nás by snad jednou mohly zažít dovolenou u moře, věří ředitelka dětského domova v Tisé

Host Dopoledního expresu: I děti od nás by snad jednou mohly zažít dovolenou u moře, věří ředitelka dětského domova v Tisé

17. 2. 2026

17 min