Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody O propojování generací Mezi námi

O propojování generací Mezi námi

18. 11. 2025

42 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Střet zájmů Andreje Babiše a možná řešení. Mírový plán pro Gazu

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Střet zájmů Andreje Babiše a možná řešení. Mírový plán pro Gazu

18. 11. 2025

19 min

Obrázek epizody K věci ČRo Zlín: Přemnožená černá zvěř a škody, které způsobuje: Jak situaci řeší Zlínský kraj a myslivci?

K věci ČRo Zlín: Přemnožená černá zvěř a škody, které způsobuje: Jak situaci řeší Zlínský kraj a myslivci?

18. 11. 2025

16 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Mám uvnitř dvě nová srdíčka a dýchám tak za tři lidi. Zpěvačka Kamila Nývltová se těší na dvojčata

Host ve studiu: Mám uvnitř dvě nová srdíčka a dýchám tak za tři lidi. Zpěvačka Kamila Nývltová se těší na dvojčata

18. 11. 2025

11 min

Obrázek epizody Poslední generace: Proč lidé přemýšlejí jinak?

Poslední generace: Proč lidé přemýšlejí jinak?

18. 11. 2025

1 hod 7 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Sezóna běžných nachlazení začala. Chřipkové epidemie přicházejí později, konstatuje hygienik

Host Dopoledního expresu: Sezóna běžných nachlazení začala. Chřipkové epidemie přicházejí později, konstatuje hygienik

18. 11. 2025

14 min

Obrázek epizody Zdraví zvířat. Rehabilitační metody pro domácí mazlíčky

Zdraví zvířat. Rehabilitační metody pro domácí mazlíčky

18. 11. 2025

20 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Mediace šetří vztahy i peníze. Advokátka Miroslava Zápotočná o tom, proč spory nemusí končit u soudu

Dobré dopoledne: Mediace šetří vztahy i peníze. Advokátka Miroslava Zápotočná o tom, proč spory nemusí končit u soudu

18. 11. 2025

23 min

Obrázek epizody AM Radio: Solid Gold

AM Radio: Solid Gold

18. 11. 2025

48 min

Obrázek epizody Radoměřská: TOP 09 může znovu dosáhnout na deset procent. Je k tomu ale potřeba jedna věc

Radoměřská: TOP 09 může znovu dosáhnout na deset procent. Je k tomu ale potřeba jedna věc

18. 11. 2025

50 min

Obrázek epizody Matěj Vlček - špičkový golfový hráč, gastro profesionál

Matěj Vlček - špičkový golfový hráč, gastro profesionál

18. 11. 2025

26 min

Obrázek epizody Host Dopoledne pod Ještědem: Výběr z rozhovorů uplynulých dní: Tanec kdykoliv, čistá pleť, martinksé pochoutky i diabetes

Host Dopoledne pod Ještědem: Výběr z rozhovorů uplynulých dní: Tanec kdykoliv, čistá pleť, martinksé pochoutky i diabetes

18. 11. 2025

13 min

Obrázek epizody Čistá hra Martina Procházky: Procházka: Přístup Sparty a Brna se mi nelíbí. České kluby ukázaly, že je jim Liga mistrů ukradená

Čistá hra Martina Procházky: Procházka: Přístup Sparty a Brna se mi nelíbí. České kluby ukázaly, že je jim Liga mistrů ukradená

18. 11. 2025

50 min

Obrázek epizody Posluchači Českého rozhlasu tančili a zpívali s Vysočinkou a přispěli nevidomým a slabozrakým

Posluchači Českého rozhlasu tančili a zpívali s Vysočinkou a přispěli nevidomým a slabozrakým

18. 11. 2025

2 min

Obrázek epizody 43: Vysoké školy ve Švédsku

43: Vysoké školy ve Švédsku

18. 11. 2025

32 min

Obrázek epizody Vizitka: Tanečník a výtvarník Kristián Mensa: Kdybych tanec příliš studoval, ztratil bych sám sebe

Vizitka: Tanečník a výtvarník Kristián Mensa: Kdybych tanec příliš studoval, ztratil bych sám sebe

18. 11. 2025

43 min

Obrázek epizody Vizitka: Tanečník a výtvarník Kristián Mensa: Kdybych tanec příliš studoval, ztratil bych sám sebe

Vizitka: Tanečník a výtvarník Kristián Mensa: Kdybych tanec příliš studoval, ztratil bych sám sebe

18. 11. 2025

43 min

Obrázek epizody Tanečník a výtvarník Kristián Mensa: Kdybych tanec příliš studoval, ztratil bych sám sebe

Tanečník a výtvarník Kristián Mensa: Kdybych tanec příliš studoval, ztratil bych sám sebe

18. 11. 2025

43 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Naše kvartetní manželství trvá 10 let, smějí se Anna, Marie, Anna Marie a Ondřej z Leggiero Quarteta

Host ve studiu: Naše kvartetní manželství trvá 10 let, smějí se Anna, Marie, Anna Marie a Ondřej z Leggiero Quarteta

18. 11. 2025

10 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Krasobruslařka Eva Romanová: Režim mám dodnes. I v osmdesáti hraju denně tenis a plavu

Host Lucie Výborné: Krasobruslařka Eva Romanová: Režim mám dodnes. I v osmdesáti hraju denně tenis a plavu

18. 11. 2025

34 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Krasobruslařka Eva Romanová: Režim mám dodnes. I v osmdesáti hraju denně tenis a plavu

Host Lucie Výborné: Krasobruslařka Eva Romanová: Režim mám dodnes. I v osmdesáti hraju denně tenis a plavu

18. 11. 2025

34 min

Obrázek epizody Krasobruslařka Eva Romanová: Režim mám dodnes. I v osmdesáti hraju denně tenis a plavu

Krasobruslařka Eva Romanová: Režim mám dodnes. I v osmdesáti hraju denně tenis a plavu

18. 11. 2025

34 min

Obrázek epizody podcast - 18.11.2025

podcast - 18.11.2025

18. 11. 2025

11 min

Obrázek epizody Spisovatelka Jana Burešová ukazuje dětem kouzla přírody. Její pohádky vás zavedou třeba na Okoř

Spisovatelka Jana Burešová ukazuje dětem kouzla přírody. Její pohádky vás zavedou třeba na Okoř

18. 11. 2025

3 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Projektová skupina aneb Propojení dějepisu, zeměpisu a společenských věd do jednoho předmětu

Host ve studiu: Projektová skupina aneb Propojení dějepisu, zeměpisu a společenských věd do jednoho předmětu

18. 11. 2025

26 min