Obrázek epizody #178 Sebavedomie & hranice & pochvala

#178 Sebavedomie & hranice & pochvala

13. 11. 2022

8 min

Obrázek epizody Reportáže zahraničních zpravodajů: Polotvrdý, dlouhozrající Klenovecký syrec v okolí Muráňské planiny podle některých pramenů vyráběli už v 17. století

Reportáže zahraničních zpravodajů: Polotvrdý, dlouhozrající Klenovecký syrec v okolí Muráňské planiny podle některých pramenů vyráběli už v 17. století

13. 11. 2022

23 min

Obrázek epizody Zpěvačka Iva Frühlingová: Jsem introvert, přiznat panickou ataku na veřejnosti jsem dlouho zvažovala

Zpěvačka Iva Frühlingová: Jsem introvert, přiznat panickou ataku na veřejnosti jsem dlouho zvažovala

13. 11. 2022

22 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Zpěvačka Iva Frühlingová: Jsem introvert, přiznat panickou ataku na veřejnosti jsem dlouho zvažovala

Až na dřeň: Zpěvačka Iva Frühlingová: Jsem introvert, přiznat panickou ataku na veřejnosti jsem dlouho zvažovala

13. 11. 2022

22 min

Obrázek epizody Týden bez filtru 10: Kdo mluví za křesťany?

Týden bez filtru 10: Kdo mluví za křesťany?

13. 11. 2022

44 min

Obrázek epizody Z krás Dolomit mi padá čelist v každém druhém údolí, říká cestovatelka Michaela Hrdá

Z krás Dolomit mi padá čelist v každém druhém údolí, říká cestovatelka Michaela Hrdá

13. 11. 2022

38 min

Obrázek epizody Casablanca: Z krás Dolomit mi padá čelist v každém druhém údolí, říká cestovatelka Michaela Hrdá

Casablanca: Z krás Dolomit mi padá čelist v každém druhém údolí, říká cestovatelka Michaela Hrdá

13. 11. 2022

38 min

Obrázek epizody Casablanca: Z krás Dolomit mi padá čelist v každém druhém údolí, říká cestovatelka Michaela Hrdá

Casablanca: Z krás Dolomit mi padá čelist v každém druhém údolí, říká cestovatelka Michaela Hrdá

13. 11. 2022

38 min

13. 11. 2022

38 min

Obrázek epizody Změnit životní styl je obtížné. Hlavní motivací by mělo být naše zdraví, věří diabetolog

Změnit životní styl je obtížné. Hlavní motivací by mělo být naše zdraví, věří diabetolog

13. 11. 2022

27 min

Obrázek epizody Olivy přímo ze stromu nejezte! Ve Francii je právě sklízejí, někde spokojení nejsou, jinde jásají

Olivy přímo ze stromu nejezte! Ve Francii je právě sklízejí, někde spokojení nejsou, jinde jásají

13. 11. 2022

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Olivy přímo ze stromu nejezte! Ve Francii je právě sklízejí, někde spokojení nejsou, jinde jásají

Zápisník zahraničních zpravodajů: Olivy přímo ze stromu nejezte! Ve Francii je právě sklízejí, někde spokojení nejsou, jinde jásají

13. 11. 2022

3 min

Obrázek epizody Úvaha o moudrosti

Úvaha o moudrosti

13. 11. 2022

2 min

Obrázek epizody Objektiv je geniální název, říká jeho moderátorka Vendula Krejčová

Objektiv je geniální název, říká jeho moderátorka Vendula Krejčová

13. 11. 2022

25 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Objektiv je geniální název, říká jeho moderátorka Vendula Krejčová

Zálety Aleny Zárybnické: Objektiv je geniální název, říká jeho moderátorka Vendula Krejčová

13. 11. 2022

25 min

Obrázek epizody Kóšer podcast: židovské svietniky

Kóšer podcast: židovské svietniky

13. 11. 2022

19 min

Obrázek epizody Závěrečná diskuze: Příběhy z okraje II. firma bez mocenské hierarchie

Závěrečná diskuze: Příběhy z okraje II. firma bez mocenské hierarchie

13. 11. 2022

1 hod 4 min

Obrázek epizody I Marie Tomsová má doma šmodrchanty

I Marie Tomsová má doma šmodrchanty

13. 11. 2022

3 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Dětský psycholog Michal Božík: Zaslouží si počítačové hry s bojovou tematikou jednoznačné odsouzení?

Jak to vidí...: Dětský psycholog Michal Božík: Zaslouží si počítačové hry s bojovou tematikou jednoznačné odsouzení?

13. 11. 2022

28 min

Obrázek epizody François Rabelais, evangelík

François Rabelais, evangelík

13. 11. 2022

25 min

Obrázek epizody TDPT #2: Preview MS ve fotbale w Koldis a Yenda

TDPT #2: Preview MS ve fotbale w Koldis a Yenda

13. 11. 2022

1 hod 4 min

Obrázek epizody PROČ Jan ŠPAČEK nesnáší KOVYHO ...

PROČ Jan ŠPAČEK nesnáší KOVYHO ...

13. 11. 2022

56 min

Obrázek epizody Studio Svobodného přístavu: #freepepo Alexander Račkovič

Studio Svobodného přístavu: #freepepo Alexander Račkovič

13. 11. 2022

1 hod 5 min

Obrázek epizody Nečekaná hostina // Lukáš Targosz

Nečekaná hostina // Lukáš Targosz

13. 11. 2022

42 min

Obrázek epizody Vladimír Dobeš o svobodné škole Donum Felix