Obrázek epizody #10 Záznam z Twitter Voice tweetu

#10 Záznam z Twitter Voice tweetu

17. 11. 2022

1 min

Obrázek epizody #SPECIÁL 70. let Panské

#SPECIÁL 70. let Panské

17. 11. 2022

20 min

Obrázek epizody Host ve studiu: V mladých lidech dřímá ohromná síla. A když se pro něco nadchnou, jsou vděční za podporu dospělých

Host ve studiu: V mladých lidech dřímá ohromná síla. A když se pro něco nadchnou, jsou vděční za podporu dospělých

17. 11. 2022

16 min

Obrázek epizody Pro královskou rodinu byl východní blok zcela odlišný svět a neměla k němu žádný vztah

Pro královskou rodinu byl východní blok zcela odlišný svět a neměla k němu žádný vztah

17. 11. 2022

20 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Cinkali klíči, přesto se mnozí cítí jako oběti nenaplněných ideálů. Speciál k výročí 17. listopadu

Jak to vidí...: Cinkali klíči, přesto se mnozí cítí jako oběti nenaplněných ideálů. Speciál k výročí 17. listopadu

17. 11. 2022

40 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Cinkali klíči, přesto se mnozí cítí jako oběti nenaplněných ideálů. Speciál k výročí 17. listopadu

Jak to vidí...: Cinkali klíči, přesto se mnozí cítí jako oběti nenaplněných ideálů. Speciál k výročí 17. listopadu

17. 11. 2022

40 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Ředitelka Alzheimer Home Zlín Pavla Budošová říká: Pokud vaši blízcí nevědí, že už jedli, zpozorněte

Na pohovce Jožky Kubáníka: Ředitelka Alzheimer Home Zlín Pavla Budošová říká: Pokud vaši blízcí nevědí, že už jedli, zpozorněte

17. 11. 2022

14 min

Obrázek epizody Odborník na vzdělávání Michal Orság: Zkoušení a testování do školy patří. Děti nemohou jen objevovat

Odborník na vzdělávání Michal Orság: Zkoušení a testování do školy patří. Děti nemohou jen objevovat

17. 11. 2022

30 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Odborník na vzdělávání Michal Orság: Zkoušení a testování do školy patří. Děti nemohou jen objevovat

Blízká setkání: Odborník na vzdělávání Michal Orság: Zkoušení a testování do školy patří. Děti nemohou jen objevovat

17. 11. 2022

30 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Odborník na vzdělávání Michal Orság: Zkoušení a testování do školy patří. Děti nemohou jen objevovat

Blízká setkání: Odborník na vzdělávání Michal Orság: Zkoušení a testování do školy patří. Děti nemohou jen objevovat

17. 11. 2022

30 min

Obrázek epizody Did Shakespeare really write all that stuff?

Did Shakespeare really write all that stuff?

17. 11. 2022

55 min

Obrázek epizody J. R. R. Tolkien a mytológia reality

J. R. R. Tolkien a mytológia reality

17. 11. 2022

54 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Listopad 89 měl v sobě neuvěřitelný étos, vzpomínají divadelníci Lenka Loubalová a Martin Sedláček

Host ve studiu: Listopad 89 měl v sobě neuvěřitelný étos, vzpomínají divadelníci Lenka Loubalová a Martin Sedláček

17. 11. 2022

13 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Irský cob kdysi ve své domovině tahal cikánské vozy. U nás vyhrává vozatajské závody

Hobby magazín: Irský cob kdysi ve své domovině tahal cikánské vozy. U nás vyhrává vozatajské závody

17. 11. 2022

2 min

Obrázek epizody Pavel Šťastný: Logo Občanského fóra je jedno z mála, kde není název, a přesto všichni vědí, o co jde

Pavel Šťastný: Logo Občanského fóra je jedno z mála, kde není název, a přesto všichni vědí, o co jde

17. 11. 2022

25 min

Obrázek epizody Fotograf Petr Zatloukal: Během listopadu ´89 jsem fotil, jako když dýchám. Pak mi došla témata

Fotograf Petr Zatloukal: Během listopadu ´89 jsem fotil, jako když dýchám. Pak mi došla témata

17. 11. 2022

44 min

Obrázek epizody Vizitka: Fotograf Petr Zatloukal: Během listopadu ´89 jsem fotil, jako když dýchám. Pak mi došla témata

Vizitka: Fotograf Petr Zatloukal: Během listopadu ´89 jsem fotil, jako když dýchám. Pak mi došla témata

17. 11. 2022

44 min

Obrázek epizody Vizitka: Fotograf Petr Zatloukal: Během listopadu ´89 jsem fotil, jako když dýchám. Pak mi došla témata

Vizitka: Fotograf Petr Zatloukal: Během listopadu ´89 jsem fotil, jako když dýchám. Pak mi došla témata

17. 11. 2022

44 min

Obrázek epizody NA ROVINU s predsedom Ústavného súdu: Predčasné voľby by mohli byť protiústavné

NA ROVINU s predsedom Ústavného súdu: Predčasné voľby by mohli byť protiústavné

17. 11. 2022

33 min

Obrázek epizody Krása: Hédonismus a ženské potěšení. Popové hudebnice už chtějí sloužit jen samy sobě

Krása: Hédonismus a ženské potěšení. Popové hudebnice už chtějí sloužit jen samy sobě

17. 11. 2022

23 min

Obrázek epizody Joseph Grim Feinberg: Cestování časem

Joseph Grim Feinberg: Cestování časem

17. 11. 2022

11 min

Obrázek epizody Tomáš Zima: U sklenky vína si řekl, proč to nezkusit. Dnes kandiduje a vychovává malého syna Tomáše

Tomáš Zima: U sklenky vína si řekl, proč to nezkusit. Dnes kandiduje a vychovává malého syna Tomáše

17. 11. 2022

28 min

Obrázek epizody #74 Michal A Ondra - AMERICKÝ SPECIÁL: Naše nejoblíbenější americká auta a Pete Brock

#74 Michal A Ondra - AMERICKÝ SPECIÁL: Naše nejoblíbenější americká auta a Pete Brock

17. 11. 2022

1 hod 9 min

Obrázek epizody Peter Crouch Opens Up About His Dark Times & Crying Himself To Sleep

Peter Crouch Opens Up About His Dark Times & Crying Himself To Sleep

17. 11. 2022

1 hod 45 min

Obrázek epizody Kurátor Galerie Středočeského kraje Richard Drury zve na výstavu sester Květy a Jitky Válových

Kurátor Galerie Středočeského kraje Richard Drury zve na výstavu sester Květy a Jitky Válových

17. 11. 2022

11 min