Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Speciál: Jak působí Zelenskyj „naživo“? Jde vidět, že je to muž se speciální misí, říká šéfredaktor Pazderka

Speciál: Jak působí Zelenskyj „naživo“? Jde vidět, že je to muž se speciální misí, říká šéfredaktor Pazderka

20. 2. 2026

4 min

Obrázek epizody Zastrašit, zlikvidovat, popřít: to jsou metody současného Ruska, říká novinář Jaroslav Spurný

Zastrašit, zlikvidovat, popřít: to jsou metody současného Ruska, říká novinář Jaroslav Spurný

20. 2. 2026

31 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Hubněte zdravě. Poradí vám nutriční terapeutka

Host Dopoledního expresu: Hubněte zdravě. Poradí vám nutriční terapeutka

20. 2. 2026

13 min

Obrázek epizody Radioporadna: Od strašilky po krajtu aneb jak začít s teraristikou správně

Radioporadna: Od strašilky po krajtu aneb jak začít s teraristikou správně

20. 2. 2026

20 min

Obrázek epizody Radioporadna: Od strašilky po krajtu aneb jak začít s teraristikou správně

Radioporadna: Od strašilky po krajtu aneb jak začít s teraristikou správně

20. 2. 2026

20 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Všechny sporty chtějí na letní olympiádu. Pro vysílání už je ale neúnosná, říká šéfredaktor Bureš

Host Radiožurnálu: Všechny sporty chtějí na letní olympiádu. Pro vysílání už je ale neúnosná, říká šéfredaktor Bureš

20. 2. 2026

22 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Všechny sporty chtějí na letní olympiádu. Pro vysílání už je ale neúnosná, říká šéfredaktor Bureš

Host Radiožurnálu: Všechny sporty chtějí na letní olympiádu. Pro vysílání už je ale neúnosná, říká šéfredaktor Bureš

20. 2. 2026

22 min

Obrázek epizody Všechny sporty chtějí na letní olympiádu. Pro vysílání už je ale neúnosná, říká šéfredaktor Bureš

Všechny sporty chtějí na letní olympiádu. Pro vysílání už je ale neúnosná, říká šéfredaktor Bureš

20. 2. 2026

22 min

Obrázek epizody Všechny sporty chtějí na letní olympiádu. Pro vysílání už je ale neúnosná, říká šéfredaktor Bureš

Všechny sporty chtějí na letní olympiádu. Pro vysílání už je ale neúnosná, říká šéfredaktor Bureš

20. 2. 2026

22 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Last minute lyžaři zaplavují půjčovny. V pátek přijdou, v sobotu odjíždí, říká Pavel Jánský

Dobré dopoledne: Last minute lyžaři zaplavují půjčovny. V pátek přijdou, v sobotu odjíždí, říká Pavel Jánský

20. 2. 2026

21 min

Obrázek epizody Kilometry Jiřího Ježka: Nechápu kam až to může růst. Talenti mají top profesionální přístup už od začátku, diví se Ježek

Kilometry Jiřího Ježka: Nechápu kam až to může růst. Talenti mají top profesionální přístup už od začátku, diví se Ježek

20. 2. 2026

46 min

Obrázek epizody Pražákům je hej: Dřevěný rebel slaví 100. Hurvínek si dovolí za nás všechny to, co nemůžeme, směje se David Janošek

Pražákům je hej: Dřevěný rebel slaví 100. Hurvínek si dovolí za nás všechny to, co nemůžeme, směje se David Janošek

20. 2. 2026

20 min

Obrázek epizody Dřevěný rebel slaví 100. Hurvínek si dovolí za nás všechny to, co nemůžeme, směje se David Janošek

Dřevěný rebel slaví 100. Hurvínek si dovolí za nás všechny to, co nemůžeme, směje se David Janošek

20. 2. 2026

20 min

Obrázek epizody K výrobě bylinkových bonbónů stačí jen dvě suroviny. Cukr a to, co natrháte na zahradě nebo louce

K výrobě bylinkových bonbónů stačí jen dvě suroviny. Cukr a to, co natrháte na zahradě nebo louce

20. 2. 2026

2 min

Obrázek epizody Zvěřinec: Zvěřinec s MVDr. Františkem Špručkem

Zvěřinec: Zvěřinec s MVDr. Františkem Špručkem

20. 2. 2026

28 min

Obrázek epizody Vizitka: Matěj Chlupáček: Režie je moje vášeň a producentství hobby, obě jsou ve mně v symbióze

Vizitka: Matěj Chlupáček: Režie je moje vášeň a producentství hobby, obě jsou ve mně v symbióze

20. 2. 2026

42 min

Obrázek epizody Vizitka: Matěj Chlupáček: Režie je moje vášeň a producentství hobby, obě jsou ve mně v symbióze

Vizitka: Matěj Chlupáček: Režie je moje vášeň a producentství hobby, obě jsou ve mně v symbióze

20. 2. 2026

42 min

Obrázek epizody Matěj Chlupáček: Režie je moje vášeň a producentství hobby, obě jsou ve mně v symbióze

Matěj Chlupáček: Režie je moje vášeň a producentství hobby, obě jsou ve mně v symbióze

20. 2. 2026

42 min

Obrázek epizody Jiří Hanke: Fotografie Kladna zachycuji skrze lidi, kteří v něm žijí

Jiří Hanke: Fotografie Kladna zachycuji skrze lidi, kteří v něm žijí

20. 2. 2026

25 min

Obrázek epizody 2026-02-20-Špalek a Vítek Novák1

2026-02-20-Špalek a Vítek Novák1

20. 2. 2026

32 min

Obrázek epizody 2026-02-20-Špalek a Vítek Novák1

2026-02-20-Špalek a Vítek Novák1

20. 2. 2026

1 hod 31 min

Obrázek epizody Od Pradědu na Hanou: Někdejší bratrská modlitebna v Hranicích se proměnila v kostel, solnici. Dnes je opět sborovým domem

Od Pradědu na Hanou: Někdejší bratrská modlitebna v Hranicích se proměnila v kostel, solnici. Dnes je opět sborovým domem

20. 2. 2026

3 min

Obrázek epizody Křížem krajem: V kopřivnickém muzeu mají novinku, auto, kterému se přezdívalo Šilhavka

Křížem krajem: V kopřivnickém muzeu mají novinku, auto, kterému se přezdívalo Šilhavka

20. 2. 2026

9 min

Obrázek epizody 2026-02-18-Ondrovy pecky všecky

2026-02-18-Ondrovy pecky všecky

20. 2. 2026

1 hod 46 min

Obrázek epizody Jezte, ať vám to sluší: Jak si udržet sílu i ve vyšším věku. Jakou roli hraje nedostatek bílkovin?

Jezte, ať vám to sluší: Jak si udržet sílu i ve vyšším věku. Jakou roli hraje nedostatek bílkovin?

20. 2. 2026

13 min