Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Malý spolek s velkým srdcem. Dobrota z Malého Újezdu propojuje generace

Malý spolek s velkým srdcem. Dobrota z Malého Újezdu propojuje generace

20. 4. 2026

2 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Nejnovější fotovoltaické systémy využívají umělou inteligenci i externí zázemí

Hobby magazín: Nejnovější fotovoltaické systémy využívají umělou inteligenci i externí zázemí

20. 4. 2026

2 min

Obrázek epizody Vyspaná máma: Jak porozumět potřebám dítěte

Vyspaná máma: Jak porozumět potřebám dítěte

20. 4. 2026

1 hod 4 min

Obrázek epizody Máme hosty: Čápů jsme se neptali, ale šmírujeme je kamerou. Tak blízko by se člověk nedostal

Máme hosty: Čápů jsme se neptali, ale šmírujeme je kamerou. Tak blízko by se člověk nedostal

20. 4. 2026

9 min

Obrázek epizody Na cestách s Petrem Voldánem: Města mají duši i vši aneb Na cestách světem se spisovatelkou a cestovatelkou Milenou Holcovou

Na cestách s Petrem Voldánem: Města mají duši i vši aneb Na cestách světem se spisovatelkou a cestovatelkou Milenou Holcovou

20. 4. 2026

36 min

Obrázek epizody Města mají duši i vši aneb Na cestách světem se spisovatelkou a cestovatelkou Milenou Holcovou

Města mají duši i vši aneb Na cestách světem se spisovatelkou a cestovatelkou Milenou Holcovou

20. 4. 2026

36 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politolog Just: Babiš je silný lídr. Okamura si libuje, že není ve vládě. A Macinka se nedrží zpátky

Jak to vidí...: Politolog Just: Babiš je silný lídr. Okamura si libuje, že není ve vládě. A Macinka se nedrží zpátky

20. 4. 2026

25 min

Obrázek epizody Martina Adlerová: Nadávky

Martina Adlerová: Nadávky

20. 4. 2026

2 min

Obrázek epizody 224. láska, sex a něžnosti v domovech pro seniory

224. láska, sex a něžnosti v domovech pro seniory

20. 4. 2026

46 min

Obrázek epizody 12 000,- MĚSÍČNĚ ZA JEDEN KROUŽEK?! Kolik nás stojí děti a jaký máme pohled na finance.

12 000,- MĚSÍČNĚ ZA JEDEN KROUŽEK?! Kolik nás stojí děti a jaký máme pohled na finance.

20. 4. 2026

53 min

Obrázek epizody Anna Beata Háblová: Jsi Banksy?

Anna Beata Háblová: Jsi Banksy?

20. 4. 2026

4 min

Obrázek epizody Femme Club by Queens Icy a Ester: Ta bizarní situace z Asia Expressu je největší životní zážitek

Femme Club by Queens Icy a Ester: Ta bizarní situace z Asia Expressu je největší životní zážitek

20. 4. 2026

51 min

Obrázek epizody A Shocking Turn in the War on Men - Richard Reeves - #1087

A Shocking Turn in the War on Men - Richard Reeves - #1087

20. 4. 2026

2 hod 5 min

Obrázek epizody Argentinské ženy chtějí hodně dětí, na penězích nezáleží. Rodina se vždy postará. | SVĚTOVÍ

Argentinské ženy chtějí hodně dětí, na penězích nezáleží. Rodina se vždy postará. | SVĚTOVÍ

20. 4. 2026

50 min

Obrázek epizody „Setkala jsem se se shamingem a zanechalo to stopy. Ale neuvědomovala jsem si v té době, že je to špatně,“ říká Anežka Rusevová

„Setkala jsem se se shamingem a zanechalo to stopy. Ale neuvědomovala jsem si v té době, že je to špatně,“ říká Anežka Rusevová

20. 4. 2026

49 min

Obrázek epizody „Setkala jsem se se shamingem a zanechalo to stopy. Ale neuvědomovala jsem si v té době, že je to špatně,“ říká Anežka Rusevová

„Setkala jsem se se shamingem a zanechalo to stopy. Ale neuvědomovala jsem si v té době, že je to špatně,“ říká Anežka Rusevová

20. 4. 2026

49 min

Obrázek epizody Marie Doležalová: Mně to přijde úplně přirozený (audio, zkrácená verze)

Marie Doležalová: Mně to přijde úplně přirozený (audio, zkrácená verze)

20. 4. 2026

26 min

Obrázek epizody 232: Real Housewives of Per-Ramesses (feat. Prof. Peter Brand)

232: Real Housewives of Per-Ramesses (feat. Prof. Peter Brand)

20. 4. 2026

1 hod 25 min

Obrázek epizody Debata s KŘESŤANEM o existenci BOHA

Debata s KŘESŤANEM o existenci BOHA

20. 4. 2026

35 min

Obrázek epizody Bruselské chlebíčky: Muniční iniciativa zásadně pomáhá, ale chybí v ní miliardy

Bruselské chlebíčky: Muniční iniciativa zásadně pomáhá, ale chybí v ní miliardy

20. 4. 2026

29 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Dusno v Brně: Sudetští Němci budí obavy

Vinohradská 12: Dusno v Brně: Sudetští Němci budí obavy

20. 4. 2026

25 min

Obrázek epizody Příběhy 20. století: Příběhy lidí, kteří za svobodné vysílání rozhlasu nasazovali své životy

Příběhy 20. století: Příběhy lidí, kteří za svobodné vysílání rozhlasu nasazovali své životy

19. 4. 2026

48 min

Obrázek epizody de rebus circa nos

de rebus circa nos

19. 4. 2026

57 min

Obrázek epizody EN 41 Why You Feel Stuck or Overwhelmed 💛 How to Reconnect With Your Body | Rebecca Hanscombe

EN 41 Why You Feel Stuck or Overwhelmed 💛 How to Reconnect With Your Body | Rebecca Hanscombe

19. 4. 2026

1 hod 4 min

Obrázek epizody Tradice svobody: Úvod 💛 ANARCHOČTENÍ 01 💛

Tradice svobody: Úvod 💛 ANARCHOČTENÍ 01 💛

19. 4. 2026

19 min