Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Bezpečný průvodce džunglí zločinu: Pozor na falešné bankéře. Pravý bankéř vám telefonovat nebude

Bezpečný průvodce džunglí zločinu: Pozor na falešné bankéře. Pravý bankéř vám telefonovat nebude

20. 2. 2026

4 min

Obrázek epizody Co se děje se světem: Bříza: Rada míru by měla působit jako mírotvůrce v Gaze. Je nutné, aby odhlédla od požadavků Hamásu

Co se děje se světem: Bříza: Rada míru by měla působit jako mírotvůrce v Gaze. Je nutné, aby odhlédla od požadavků Hamásu

20. 2. 2026

17 min

Obrázek epizody Josef Maršálek: Jsem cukrář s názorem. Reaguju jen na ty, u kterých to ještě má smysl

Josef Maršálek: Jsem cukrář s názorem. Reaguju jen na ty, u kterých to ještě má smysl

20. 2. 2026

33 min

Obrázek epizody Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Nepohoda v zažívání a špatné vyprazdňování? Na vině může být dráždivý tračník

Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Nepohoda v zažívání a špatné vyprazdňování? Na vině může být dráždivý tračník

20. 2. 2026

28 min

Obrázek epizody Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Nepohoda v zažívání a špatné vyprazdňování? Na vině může být dráždivý tračník

Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Nepohoda v zažívání a špatné vyprazdňování? Na vině může být dráždivý tračník

20. 2. 2026

28 min

Obrázek epizody Interview Plus: Niedermayer: Být vícerychlostní je lepší než nedělat nic

Interview Plus: Niedermayer: Být vícerychlostní je lepší než nedělat nic

20. 2. 2026

25 min

Obrázek epizody 91. NESPOUTANÁ POLITIKA: Mnichovská konference – naděje, Macinka a domácí politický provoz

91. NESPOUTANÁ POLITIKA: Mnichovská konference – naděje, Macinka a domácí politický provoz

20. 2. 2026

1 hod 15 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Bloger: Nevidím politickou vůli označit Rusko za nepřítele

Osobnost Plus: Bloger: Nevidím politickou vůli označit Rusko za nepřítele

20. 2. 2026

25 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Spisovatelka Alena Mornštajnová: Nejdřív jsem se tomu smála. Teď mi postavy diktují, co budou dělat

Blízká setkání: Spisovatelka Alena Mornštajnová: Nejdřív jsem se tomu smála. Teď mi postavy diktují, co budou dělat

20. 2. 2026

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Spisovatelka Alena Mornštajnová: Nejdřív jsem se tomu smála. Teď mi postavy diktují, co budou dělat

Blízká setkání: Spisovatelka Alena Mornštajnová: Nejdřív jsem se tomu smála. Teď mi postavy diktují, co budou dělat

20. 2. 2026

32 min

Obrázek epizody Spisovatelka Alena Mornštajnová: Nejdřív jsem se tomu smála. Teď mi postavy diktují, co budou dělat

Spisovatelka Alena Mornštajnová: Nejdřív jsem se tomu smála. Teď mi postavy diktují, co budou dělat

20. 2. 2026

32 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Padesáticentimetrový hluk. Ticho ve třídě není nutné, ale chce svá pravidla, říká učitelka Svobodová

Host ve studiu: Padesáticentimetrový hluk. Ticho ve třídě není nutné, ale chce svá pravidla, říká učitelka Svobodová

20. 2. 2026

11 min

Obrázek epizody „Pomsta... Tady nenocuj! Bystřice pod Hostýnem, 1. dubna 1944.“

„Pomsta... Tady nenocuj! Bystřice pod Hostýnem, 1. dubna 1944.“

20. 2. 2026

12 min

Obrázek epizody Proboden vlastní dýkou, zemřel uprostřed chřibských lesů …

Proboden vlastní dýkou, zemřel uprostřed chřibských lesů …

20. 2. 2026

17 min

Obrázek epizody Online Plus: Vojáci USA zřejmě použili ve Venezuele AI model Claude

Online Plus: Vojáci USA zřejmě použili ve Venezuele AI model Claude

20. 2. 2026

23 min

Obrázek epizody MARTINA KORELOVÁ - Kuba mě dlouho ghostoval a mám 6 sourozenců

MARTINA KORELOVÁ - Kuba mě dlouho ghostoval a mám 6 sourozenců

20. 2. 2026

1 hod

Obrázek epizody #15 KDYŽ TĚ MÁ RÁD, ALE NESTAČÍ TO

#15 KDYŽ TĚ MÁ RÁD, ALE NESTAČÍ TO

20. 2. 2026

30 min

Obrázek epizody Špína: Štvalo nás, že už je spousta kytarových kapel. Stres o nové nahrávce a vedoucí roli saxofonu

Špína: Štvalo nás, že už je spousta kytarových kapel. Stres o nové nahrávce a vedoucí roli saxofonu

20. 2. 2026

32 min

Obrázek epizody POKECCC - Okradl mě zaměstnanec/všechny peníze vracím do tvorby

POKECCC - Okradl mě zaměstnanec/všechny peníze vracím do tvorby

20. 2. 2026

46 min

Obrázek epizody Pro a proti: Kolovratník a Jakob: Narovná EET 2.0 podnikatelské podmínky?

Pro a proti: Kolovratník a Jakob: Narovná EET 2.0 podnikatelské podmínky?

20. 2. 2026

24 min

Obrázek epizody MGFITMAN - Dětská strava je vizitkou rodičů a byl jsem šikanován za to, že nemám tátu

MGFITMAN - Dětská strava je vizitkou rodičů a byl jsem šikanován za to, že nemám tátu

20. 2. 2026

1 hod 14 min

Obrázek epizody Quest: Kingdom Come 2 umetlo v Česku cestu jiným hrám, říká rok po vydání Tobias Stolz-Zwilling z Warhorse

Quest: Kingdom Come 2 umetlo v Česku cestu jiným hrám, říká rok po vydání Tobias Stolz-Zwilling z Warhorse

20. 2. 2026

47 min

Obrázek epizody Speciál: Jak působí Zelenskyj „naživo“? Jde vidět, že je to muž se speciální misí, říká šéfredaktor Pazderka

Speciál: Jak působí Zelenskyj „naživo“? Jde vidět, že je to muž se speciální misí, říká šéfredaktor Pazderka

20. 2. 2026

4 min

Obrázek epizody Zastrašit, zlikvidovat, popřít: to jsou metody současného Ruska, říká novinář Jaroslav Spurný

Zastrašit, zlikvidovat, popřít: to jsou metody současného Ruska, říká novinář Jaroslav Spurný

20. 2. 2026

31 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Hubněte zdravě. Poradí vám nutriční terapeutka

Host Dopoledního expresu: Hubněte zdravě. Poradí vám nutriční terapeutka

20. 2. 2026

13 min