Obrázek epizody More Perfect: The Political Thicket

More Perfect: The Political Thicket

25. 11. 2022

48 min

Obrázek epizody Petra Procházková: Největší strach Rusů je z ponížení

Petra Procházková: Největší strach Rusů je z ponížení

25. 11. 2022

9 min

Obrázek epizody Íránci a Íránky se odmítají vzdát

Íránci a Íránky se odmítají vzdát

25. 11. 2022

34 min

Obrázek epizody Dominika na cestě: Dřív mě hrozně stresovalo, co budu jíst a kde budu spát. Teď už to neřeším

Dominika na cestě: Dřív mě hrozně stresovalo, co budu jíst a kde budu spát. Teď už to neřeším

25. 11. 2022

16 min

Obrázek epizody No84 - ŽIVOT SO ZLATOKOPOM

No84 - ŽIVOT SO ZLATOKOPOM

25. 11. 2022

27 min

Obrázek epizody Čelisti: Ponorka na parníku i u obrazovky. Největší záhadou seriálu 1899 je jeho popularita

Čelisti: Ponorka na parníku i u obrazovky. Největší záhadou seriálu 1899 je jeho popularita

25. 11. 2022

44 min

Obrázek epizody Dozorci ve skotském vězení Inveraray nebyli žádní svatoušci. Rvačky neřešili, nebyli za to placení

Dozorci ve skotském vězení Inveraray nebyli žádní svatoušci. Rvačky neřešili, nebyli za to placení

25. 11. 2022

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Dozorci ve skotském vězení Inveraray nebyli žádní svatoušci. Rvačky neřešili, nebyly za to placení

Zápisník zahraničních zpravodajů: Dozorci ve skotském vězení Inveraray nebyli žádní svatoušci. Rvačky neřešili, nebyly za to placení

25. 11. 2022

3 min

Obrázek epizody Radioporadna: Co si muži rádi nechávají udělat v estetické medicíně? Posílají je manželky, směje se MUDr. Poláková

Radioporadna: Co si muži rádi nechávají udělat v estetické medicíně? Posílají je manželky, směje se MUDr. Poláková

25. 11. 2022

22 min

Obrázek epizody Tribuna: Infantinův bizarní výstup? Kouřová clona. Fanouškům může s MS dojít trpělivost

Tribuna: Infantinův bizarní výstup? Kouřová clona. Fanouškům může s MS dojít trpělivost

25. 11. 2022

24 min

Obrázek epizody Herečka Máša Málková: Hrát s Oldřichem Kaiserem a Jiřím Lábusem byl splněný herecký sen

Herečka Máša Málková: Hrát s Oldřichem Kaiserem a Jiřím Lábusem byl splněný herecký sen

25. 11. 2022

28 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Bezpečnostní expert Němec: V budoucnu bude nutné obnovit u nás určitou formu vojenského výcviku

Osobnost Plus: Bezpečnostní expert Němec: V budoucnu bude nutné obnovit u nás určitou formu vojenského výcviku

25. 11. 2022

25 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Máša Málková: Hrát s Oldřichem Kaiserem a Jiřím Lábusem byl splněný herecký sen

Blízká setkání: Herečka Máša Málková: Hrát s Oldřichem Kaiserem a Jiřím Lábusem byl splněný herecký sen

25. 11. 2022

28 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Bezpečnostní expert Němec: V budoucnu bude nutné obnovit u nás určitou formu vojenského výcviku

Osobnost Plus: Bezpečnostní expert Němec: V budoucnu bude nutné obnovit u nás určitou formu vojenského výcviku

25. 11. 2022

25 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Vavřinec Hradilek: Když jsem přišel poprvé do slumu, asi hodinu jsem nemluvil. Je to brutální

Host Lucie Výborné: Vavřinec Hradilek: Když jsem přišel poprvé do slumu, asi hodinu jsem nemluvil. Je to brutální

25. 11. 2022

29 min

Obrázek epizody What a living whale is worth -- and why the economy should protect nature | Ralph Chami

What a living whale is worth -- and why the economy should protect nature | Ralph Chami

25. 11. 2022

15 min

Obrázek epizody EP.15 - "Od her do médií a zpět" - Honza Hrušovský

EP.15 - "Od her do médií a zpět" - Honza Hrušovský

25. 11. 2022

1 hod 10 min

Obrázek epizody Miloš Nový: Náklady na EET jsou výrazně vyšší než její přínosy

Miloš Nový: Náklady na EET jsou výrazně vyšší než její přínosy

25. 11. 2022

2 min

Obrázek epizody Zátiší 23/11/2022: adiktoložka Eva Césarová

Zátiší 23/11/2022: adiktoložka Eva Césarová

25. 11. 2022

1 hod 1 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: Korupčník schovával úplatky do kuřat a důchodce zachránil pudl. To jsou nej zprávy minulého týdne

Mikrovlnky: Korupčník schovával úplatky do kuřat a důchodce zachránil pudl. To jsou nej zprávy minulého týdne

25. 11. 2022

9 min

Obrázek epizody Michal Lang: Jak být opravdový? Bolí to, hercům rveme nervovou soustavu z těla, pak ji dáváme zpět

Michal Lang: Jak být opravdový? Bolí to, hercům rveme nervovou soustavu z těla, pak ji dáváme zpět

25. 11. 2022

35 min

Obrázek epizody Vizitka: Michal Lang: Jak být opravdový? Bolí to, hercům rveme nervovou soustavu z těla, pak ji dáváme zpět

Vizitka: Michal Lang: Jak být opravdový? Bolí to, hercům rveme nervovou soustavu z těla, pak ji dáváme zpět

25. 11. 2022

35 min

Obrázek epizody Kdybych mohl změnit jednu věc v médiích nedával bych informace zadarmo, říká pedagog Vyšší odborné školy Vladimír Piskáček

Kdybych mohl změnit jednu věc v médiích nedával bych informace zadarmo, říká pedagog Vyšší odborné školy Vladimír Piskáček

25. 11. 2022

28 min

Obrázek epizody Dělej co miluješ #19 – Moje představy o podnikání byly naivní – Veronika Čížková

Dělej co miluješ #19 – Moje představy o podnikání byly naivní – Veronika Čížková

25. 11. 2022

21 min

Obrázek epizody Chytrozemě

Chytrozemě

25. 11. 2022

52 min