Obrázek epizody 100 dní aneb Adventní kalendář Miloše Zemana

100 dní aneb Adventní kalendář Miloše Zemana

28. 11. 2022

4 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Čínská hrozba pro české vědce

Vinohradská 12: Čínská hrozba pro české vědce

28. 11. 2022

24 min

Obrázek epizody PIKO #2: Všechny feťácké ctnosti. Nástup pervitinu v generaci normalizačních toxíků

PIKO #2: Všechny feťácké ctnosti. Nástup pervitinu v generaci normalizačních toxíků

27. 11. 2022

32 min

Obrázek epizody Hovory: Teď zkoumám neandrtálce, kteří měli větší mozek, a dokonce i líp viděli, říká malířka Mašíková

Hovory: Teď zkoumám neandrtálce, kteří měli větší mozek, a dokonce i líp viděli, říká malířka Mašíková

27. 11. 2022

23 min

Obrázek epizody Zakázat veganským firmám používat názvy „mléko“ a „sýr“ je protiústavní

Zakázat veganským firmám používat názvy „mléko“ a „sýr“ je protiústavní

27. 11. 2022

6 min

Obrázek epizody #36 s Petrem Horkým o širokém záběru v životě

#36 s Petrem Horkým o širokém záběru v životě

27. 11. 2022

37 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Ředitel Městských lesů Hradec Králové Milan Zerzán v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Ředitel Městských lesů Hradec Králové Milan Zerzán v Klubu Rádia Junior

27. 11. 2022

28 min

Obrázek epizody „Ke konci už mě nepoznávala,“ říká Jana. Aby byla nemocné matce blíž, stala se pečovatelkou (9/10)

„Ke konci už mě nepoznávala,“ říká Jana. Aby byla nemocné matce blíž, stala se pečovatelkou (9/10)

27. 11. 2022

24 min

Obrázek epizody Dokuseriál: „Ke konci už mě nepoznávala,“ říká Jana. Aby byla nemocné matce blíž, stala se pečovatelkou

Dokuseriál: „Ke konci už mě nepoznávala,“ říká Jana. Aby byla nemocné matce blíž, stala se pečovatelkou

27. 11. 2022

24 min

Obrázek epizody 3# Jan Růžička - paznehtář, Hypemana, MC a mezinárodní rozhodčí psích plemen American bully, exotic bully a dalších.

3# Jan Růžička - paznehtář, Hypemana, MC a mezinárodní rozhodčí psích plemen American bully, exotic bully a dalších.

27. 11. 2022

1 hod 17 min

Obrázek epizody Nedeľná nekázeň: Pseudovedecká podpora dogiem je životunebezpečná

Nedeľná nekázeň: Pseudovedecká podpora dogiem je životunebezpečná

27. 11. 2022

6 min

Obrázek epizody Vojtech Regec - děkan PdF UP

Vojtech Regec - děkan PdF UP

27. 11. 2022

31 min

Obrázek epizody Kavárna: Vánoční příběh jako ze vzpomínek prababiček. Jihočeské divadlo uvádí Rybovu mši v inscenované podobě

Kavárna: Vánoční příběh jako ze vzpomínek prababiček. Jihočeské divadlo uvádí Rybovu mši v inscenované podobě

27. 11. 2022

17 min

Obrázek epizody 6. Aleš Matoušek - Moderátor rádia Kiss, showman, Dj a jeden z nejznámějších hlasů v ČR

6. Aleš Matoušek - Moderátor rádia Kiss, showman, Dj a jeden z nejznámějších hlasů v ČR

27. 11. 2022

53 min

Obrázek epizody Ředitel Řízení letového provozu Jan Klas začínal nakládáním Babet do letadel

Ředitel Řízení letového provozu Jan Klas začínal nakládáním Babet do letadel

27. 11. 2022

1 hod 22 min

Obrázek epizody O češtině od A do Z: Se kterým pádem se pojí sloveso zavolat, se 3. (komu) nebo se 4. (koho)?

O češtině od A do Z: Se kterým pádem se pojí sloveso zavolat, se 3. (komu) nebo se 4. (koho)?

27. 11. 2022

4 min

Obrázek epizody #2 Studium jazyků

#2 Studium jazyků

27. 11. 2022

8 min

Obrázek epizody Reportáže zahraničních zpravodajů: Před lety dostal ve Francii Václav Marhoul cenu za scénář k "Nabarvenému ptáčeti", teprve teď ho promítal v Paříži

Reportáže zahraničních zpravodajů: Před lety dostal ve Francii Václav Marhoul cenu za scénář k "Nabarvenému ptáčeti", teprve teď ho promítal v Paříži

27. 11. 2022

23 min

Obrázek epizody jak jsem se zbavila ekzému část 1.

jak jsem se zbavila ekzému část 1.

27. 11. 2022

44 min

Obrázek epizody Asie mě rozesmála, překvapila i rozbrečela. Ale nikdy nezklamala, popisuje zpravodaj David Jakš

Asie mě rozesmála, překvapila i rozbrečela. Ale nikdy nezklamala, popisuje zpravodaj David Jakš

27. 11. 2022

12 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Asie mě rozesmála, překvapila i rozbrečela. Ale nikdy nezklamala, popisuje zpravodaj David Jakš

Zápisník zahraničních zpravodajů: Asie mě rozesmála, překvapila i rozbrečela. Ale nikdy nezklamala, popisuje zpravodaj David Jakš

27. 11. 2022

12 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Asie mě rozesmála, překvapila i rozbrečela. Ale nikdy nezklamala, popisuje zpravodaj David Jakš

Zápisník zahraničních zpravodajů: Asie mě rozesmála, překvapila i rozbrečela. Ale nikdy nezklamala, popisuje zpravodaj David Jakš

27. 11. 2022

12 min

Obrázek epizody Za obzorem: V Bosně a Hercegovině plánují masivní stavby hydroelektráren. Může to pohřbít přírodní říční klenoty

Za obzorem: V Bosně a Hercegovině plánují masivní stavby hydroelektráren. Může to pohřbít přírodní říční klenoty

27. 11. 2022

24 min

Obrázek epizody Produktivita a internalizovaný kapitalismus aneb definuje to do list naši hodnotu?

Produktivita a internalizovaný kapitalismus aneb definuje to do list naši hodnotu?

27. 11. 2022

1 hod 3 min

Obrázek epizody Prožívám druhou pubertu. Tranzice je pro mě velmi šťastné období, usmívá se režisérka Daniela Špinar

Prožívám druhou pubertu. Tranzice je pro mě velmi šťastné období, usmívá se režisérka Daniela Špinar

27. 11. 2022

26 min