Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Dan Svátek: Co všechno (ne)víte o práci režiséra?

Dan Svátek: Co všechno (ne)víte o práci režiséra?

22. 2. 2026

47 min

Obrázek epizody Pamatuji si, jak mi odlítá levá noha. Poslechněte si, co zažívají váleční veteráni z Ukrajiny

Pamatuji si, jak mi odlítá levá noha. Poslechněte si, co zažívají váleční veteráni z Ukrajiny

22. 2. 2026

24 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Tiché oběti trestných činů. Bilance olympijských her. Festival Berlinale

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Tiché oběti trestných činů. Bilance olympijských her. Festival Berlinale

22. 2. 2026

18 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Felix Slováček ml.: Jsem zákulisní dítě. Třeba v rozhlasovém Studiu A jsem prožil krásné chvíle

Až na dřeň: Felix Slováček ml.: Jsem zákulisní dítě. Třeba v rozhlasovém Studiu A jsem prožil krásné chvíle

22. 2. 2026

22 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Felix Slováček ml.: Jsem zákulisní dítě. Třeba v rozhlasovém Studiu A jsem prožil krásné chvíle

Až na dřeň: Felix Slováček ml.: Jsem zákulisní dítě. Třeba v rozhlasovém Studiu A jsem prožil krásné chvíle

22. 2. 2026

22 min

Obrázek epizody Felix Slováček ml.: Jsem zákulisní dítě. Třeba v rozhlasovém Studiu A jsem prožil krásné chvíle

Felix Slováček ml.: Jsem zákulisní dítě. Třeba v rozhlasovém Studiu A jsem prožil krásné chvíle

22. 2. 2026

22 min

Obrázek epizody Casablanca: Největší zapadákovy Albánie moc doporučuju! Adam Blažej objevuje všechny kouty balkánské země

Casablanca: Největší zapadákovy Albánie moc doporučuju! Adam Blažej objevuje všechny kouty balkánské země

22. 2. 2026

40 min

Obrázek epizody Hudební kavárna Pavla Vítka: Na kontrabas jsem se naučil hrát během cesty autobusem do Turecka, vzpomíná herec Jakub Wehrenberg

Hudební kavárna Pavla Vítka: Na kontrabas jsem se naučil hrát během cesty autobusem do Turecka, vzpomíná herec Jakub Wehrenberg

22. 2. 2026

27 min

Obrázek epizody Casablanca: Největší zapadákovy Albánie moc doporučuju! Adam Blažej objevuje všechny kouty balkánské země

Casablanca: Největší zapadákovy Albánie moc doporučuju! Adam Blažej objevuje všechny kouty balkánské země

22. 2. 2026

40 min

Obrázek epizody Na Ukrajině se mi poprvé stalo, že jsem nedokázal natáčet, líčí ředitel TV Noe Ryška

Na Ukrajině se mi poprvé stalo, že jsem nedokázal natáčet, líčí ředitel TV Noe Ryška

22. 2. 2026

32 min

Obrázek epizody Návštěva u Jiřinky s Alenkou: Mokrý ručník jako nápověda k jaru. Jiřinka s Alenkou také dumaly, jak správně na palačinky a lívance

Návštěva u Jiřinky s Alenkou: Mokrý ručník jako nápověda k jaru. Jiřinka s Alenkou také dumaly, jak správně na palačinky a lívance

22. 2. 2026

6 min

Obrázek epizody Únorová bagančata

Únorová bagančata

22. 2. 2026

2 min

Obrázek epizody Leonardo Plus: Virolog Cihlář: Náš lék může významně přispět k prevenci HIV

Leonardo Plus: Virolog Cihlář: Náš lék může významně přispět k prevenci HIV

22. 2. 2026

49 min

Obrázek epizody Setkání u mikrofonu: Hostem v Setkání u mikrofonu byla opět novinářka a cestovatelka Ivana Bernáthová, která se tentokrát podělila o své zážitky z výletu na největší ostrov v Karibiku, na ostrov Kuba

Setkání u mikrofonu: Hostem v Setkání u mikrofonu byla opět novinářka a cestovatelka Ivana Bernáthová, která se tentokrát podělila o své zážitky z výletu na největší ostrov v Karibiku, na ostrov Kuba

22. 2. 2026

30 min

Obrázek epizody Hostem v Setkání u mikrofonu byla opět novinářka a cestovatelka Ivana Bernáthová, která se tentokrát podělila o své zážitky z výletu na největší ostrov v Karibiku, na ostrov Kuba

Hostem v Setkání u mikrofonu byla opět novinářka a cestovatelka Ivana Bernáthová, která se tentokrát podělila o své zážitky z výletu na největší ostrov v Karibiku, na ostrov Kuba

22. 2. 2026

30 min

Obrázek epizody Východočeské výlety: Zimní okruhy památek v Pardubickém kraji nabízejí pohled do historie v téměř spící atmosféře

Východočeské výlety: Zimní okruhy památek v Pardubickém kraji nabízejí pohled do historie v téměř spící atmosféře

22. 2. 2026

26 min

Obrázek epizody Zimní okruhy památek v Pardubickém kraji nabízejí pohled do historie v téměř spící atmosféře

Zimní okruhy památek v Pardubickém kraji nabízejí pohled do historie v téměř spící atmosféře

22. 2. 2026

26 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Spousta Poláků napodobuje Čechy. Už víme, že víkend je důležitý, směje se Mariusz Szczygieł

Vybrali jsme pro vás: Spousta Poláků napodobuje Čechy. Už víme, že víkend je důležitý, směje se Mariusz Szczygieł

22. 2. 2026

7 min

Obrázek epizody Spousta Poláků napodobuje Čechy. Už víme, že víkend je důležitý, směje se Mariusz Szczygieł

Spousta Poláků napodobuje Čechy. Už víme, že víkend je důležitý, směje se Mariusz Szczygieł

22. 2. 2026

7 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Šanci na nový domov si zaslouží každý pes, říká záchranářka chrtů. Šampioni umírají v tisících ročně

Host Radiožurnálu: Šanci na nový domov si zaslouží každý pes, říká záchranářka chrtů. Šampioni umírají v tisících ročně

22. 2. 2026

24 min

Obrázek epizody Šanci na nový domov si zaslouží každý pes, říká záchranářka chrtů. Šampioni umírají v tisících ročně

Šanci na nový domov si zaslouží každý pes, říká záchranářka chrtů. Šampioni umírají v tisících ročně

22. 2. 2026

24 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Šanci na nový domov si zaslouží každý pes, říká záchranářka chrtů. Šampioni umírají v tisících ročně

Host Radiožurnálu: Šanci na nový domov si zaslouží každý pes, říká záchranářka chrtů. Šampioni umírají v tisících ročně

22. 2. 2026

24 min

Obrázek epizody Šanci na nový domov si zaslouží každý pes, říká záchranářka chrtů. Šampioni umírají v tisících ročně

Šanci na nový domov si zaslouží každý pes, říká záchranářka chrtů. Šampioni umírají v tisících ročně

22. 2. 2026

24 min

Obrázek epizody Centrálně plánovaný "kapitalismus" taky nefunguje!

Centrálně plánovaný "kapitalismus" taky nefunguje!

22. 2. 2026

11 min

Obrázek epizody Slovo do bitky LP 14 : RES PUBLICA SUB TATRĪS – I. DIEL: VYMENIŤ NÁROD!

Slovo do bitky LP 14 : RES PUBLICA SUB TATRĪS – I. DIEL: VYMENIŤ NÁROD!

22. 2. 2026

33 min