Obrázek epizody On Air: Hodně dlužím Neapoli i Mastroiannimu. Toni Servillo o spolupráci s Paolem Sorrentinem a herectví

On Air: Hodně dlužím Neapoli i Mastroiannimu. Toni Servillo o spolupráci s Paolem Sorrentinem a herectví

6. 12. 2022

11 min

Obrázek epizody V květináči nebo ve stojanu? S Nadací Veronica a Lesy hlavního města Praha o tom, jak si vybrat vánoční stromeček

V květináči nebo ve stojanu? S Nadací Veronica a Lesy hlavního města Praha o tom, jak si vybrat vánoční stromeček

6. 12. 2022

30 min

Obrázek epizody V květináči nebo ve stojanu? S Nadací Veronica a Lesy hlavního města Praha o tom, jak si vybrat vánoční stromeček

V květináči nebo ve stojanu? S Nadací Veronica a Lesy hlavního města Praha o tom, jak si vybrat vánoční stromeček

6. 12. 2022

30 min

Obrázek epizody Aneta Langerová: Vánoční svátky jsem schopná prospat

Aneta Langerová: Vánoční svátky jsem schopná prospat

6. 12. 2022

15 min

Obrázek epizody Itálie - Apulie 2. část

Itálie - Apulie 2. část

6. 12. 2022

30 min

Obrázek epizody Role algoritmů vzrostla, všechny sítě už je používají, říká Josef Holý z podcastu Kanárci v síti

Role algoritmů vzrostla, všechny sítě už je používají, říká Josef Holý z podcastu Kanárci v síti

6. 12. 2022

15 min

Obrázek epizody Alex a host: Josef Fousek: Text Až mě andělé zavolají k sobě jsem napsal v Tatrách. Rozechvěje mě dodnes

Alex a host: Josef Fousek: Text Až mě andělé zavolají k sobě jsem napsal v Tatrách. Rozechvěje mě dodnes

6. 12. 2022

24 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Milan Devinne jako Freddie Mercury věří, že příležitosti musíme chytit za pačesy a jít za svým snem

Host ve studiu: Milan Devinne jako Freddie Mercury věří, že příležitosti musíme chytit za pačesy a jít za svým snem

6. 12. 2022

10 min

Obrázek epizody Architektura: Síla osobnosti

Architektura: Síla osobnosti

6. 12. 2022

1 hod 33 min

Obrázek epizody Peníze a vliv: Nafty máme dost. Výzvou bude dostat ji do Česka, říká šéf Čepra Duspěva

Peníze a vliv: Nafty máme dost. Výzvou bude dostat ji do Česka, říká šéf Čepra Duspěva

6. 12. 2022

25 min

Obrázek epizody 5- Jaroslav Stehlík

5- Jaroslav Stehlík

6. 12. 2022

1 hod 5 min

Obrázek epizody Zdravotní klaun Lukáš Houdek: Jsme takoví zlatokopové. Ten smích tam někde skrytý je

Zdravotní klaun Lukáš Houdek: Jsme takoví zlatokopové. Ten smích tam někde skrytý je

6. 12. 2022

28 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zdravotní klaun Lukáš Houdek: Jsme takoví zlatokopové. Ten smích tam někde skrytý je

Blízká setkání: Zdravotní klaun Lukáš Houdek: Jsme takoví zlatokopové. Ten smích tam někde skrytý je

6. 12. 2022

28 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zdravotní klaun Lukáš Houdek: Jsme takoví zlatokopové. Ten smích tam někde skrytý je

Blízká setkání: Zdravotní klaun Lukáš Houdek: Jsme takoví zlatokopové. Ten smích tam někde skrytý je

6. 12. 2022

28 min

Obrázek epizody Savage Lovecast Episode 841

Savage Lovecast Episode 841

6. 12. 2022

50 min

Obrázek epizody Balanc: Přepis limbického otisku. Hluboká terapeutická metoda pomáhá znovu se narodit

Balanc: Přepis limbického otisku. Hluboká terapeutická metoda pomáhá znovu se narodit

6. 12. 2022

22 min

Obrázek epizody Balanc: Přepis limbického otisku. Hluboká terapeutická metoda pomáhá znovu se narodit

Balanc: Přepis limbického otisku. Hluboká terapeutická metoda pomáhá znovu se narodit

6. 12. 2022

22 min

Obrázek epizody Lucie Stuchlíková: Zeman rozjel svou poslední prezidentskou kampaň

Lucie Stuchlíková: Zeman rozjel svou poslední prezidentskou kampaň

6. 12. 2022

2 min

Obrázek epizody SERIÁL Američtí politici Část I.  Kdo je Marco Rubio a kam až může dojít

SERIÁL Američtí politici Část I. Kdo je Marco Rubio a kam až může dojít

6. 12. 2022

7 min

Obrázek epizody Episode 2 - Roma Roma's podcast

Episode 2 - Roma Roma's podcast

6. 12. 2022

9 sec

Obrázek epizody My very first episode with Spreaker Studio

My very first episode with Spreaker Studio

6. 12. 2022

1 min

Obrázek epizody 35. díl - Jiskra a všímavost v ženském těle a v podnikání (Marta Brychtová, Petra Vávrová)

35. díl - Jiskra a všímavost v ženském těle a v podnikání (Marta Brychtová, Petra Vávrová)

6. 12. 2022

47 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Kvůli pátrání po původu Boženy Němcové pro nás Poláci odsvětili kostel, vypráví režisér dokumentu

Host Lucie Výborné: Kvůli pátrání po původu Boženy Němcové pro nás Poláci odsvětili kostel, vypráví režisér dokumentu

6. 12. 2022

27 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Kvůli pátrání po původu Boženy Němcové pro nás Poláci odsvětili kostel, vypráví režisér dokumentu

Host Lucie Výborné: Kvůli pátrání po původu Boženy Němcové pro nás Poláci odsvětili kostel, vypráví režisér dokumentu

6. 12. 2022

27 min

Obrázek epizody Vysoce myslící

Vysoce myslící

6. 12. 2022

23 min