Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Vinohradská 12: Kauza Motol: Ludvík promluvil

Vinohradská 12: Kauza Motol: Ludvík promluvil

23. 2. 2026

21 min

Obrázek epizody #04.03 Václav Ulč

#04.03 Václav Ulč

22. 2. 2026

1 hod 17 min

Obrázek epizody #58: Cillian Murphy a fenomén Peaky Blinders

#58: Cillian Murphy a fenomén Peaky Blinders

22. 2. 2026

1 hod 4 min

Obrázek epizody Příběhy 20. století: František Lízna, „obzvlášť nebezpečný náboženský fanatik“

Příběhy 20. století: František Lízna, „obzvlášť nebezpečný náboženský fanatik“

22. 2. 2026

49 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Jakub Fous, Martin Štěpánek a Tomáš Votřel z projektu EIVA v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Jakub Fous, Martin Štěpánek a Tomáš Votřel z projektu EIVA v Klubu Rádia Junior

22. 2. 2026

32 min

Obrázek epizody Urza: Kniha Anarchoagorismus 💛 HOVORY O ANARCHII 32 💛

Urza: Kniha Anarchoagorismus 💛 HOVORY O ANARCHII 32 💛

22. 2. 2026

2 hod 27 min

Obrázek epizody EN 34 SPECIAL QUESTIONS 🌿 Breathwork & Cold Exposure | Jane Jones (Wim Hof Method)

EN 34 SPECIAL QUESTIONS 🌿 Breathwork & Cold Exposure | Jane Jones (Wim Hof Method)

22. 2. 2026

17 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Dana Medřická: Číši divadelního jedu jsem vypila až do dna

Osudové ženy: Dana Medřická: Číši divadelního jedu jsem vypila až do dna

22. 2. 2026

29 min

Obrázek epizody Jihočeši: Václav Rameš spojil svůj profesní život s třeboňským archivem. Pod jeho vedením se přestěhoval

Jihočeši: Václav Rameš spojil svůj profesní život s třeboňským archivem. Pod jeho vedením se přestěhoval

22. 2. 2026

24 min

Obrázek epizody Václav Rameš spojil svůj profesní život s třeboňským archivem. Pod jeho vedením se přestěhoval

Václav Rameš spojil svůj profesní život s třeboňským archivem. Pod jeho vedením se přestěhoval

22. 2. 2026

24 min

Obrázek epizody „Za to, že žijete, dáte všechno.“ Co jim pomohlo překonat vážnou nemoc? Láska hory přenáší

„Za to, že žijete, dáte všechno.“ Co jim pomohlo překonat vážnou nemoc? Láska hory přenáší

22. 2. 2026

24 min

Obrázek epizody Hergot!: I myslivci ateisté uctívají sv. Huberta. S religionistkou Olgou Čejkovou o myslivosti

Hergot!: I myslivci ateisté uctívají sv. Huberta. S religionistkou Olgou Čejkovou o myslivosti

22. 2. 2026

54 min

Obrázek epizody Hergot!: I myslivci ateisté uctívají sv. Huberta. S religionistkou Olgou Čejkovou o myslivosti

Hergot!: I myslivci ateisté uctívají sv. Huberta. S religionistkou Olgou Čejkovou o myslivosti

22. 2. 2026

54 min

Obrázek epizody 296. díl - Radek Brunner - Jak vyhrát ultramaraton bez trenéra a v 50 letech lámat světové rekordy.

296. díl - Radek Brunner - Jak vyhrát ultramaraton bez trenéra a v 50 letech lámat světové rekordy.

22. 2. 2026

56 min

Obrázek epizody LENKA BORSKÁ: O důležitosti prevence, rovnováze a o svém onkologickém onemocnění…

LENKA BORSKÁ: O důležitosti prevence, rovnováze a o svém onkologickém onemocnění…

22. 2. 2026

46 min

Obrázek epizody Host Dopoledne pod Ještědem: Jak je stará liberecká botanická zahrada nám přiblížil Lukáš Nekolný, autor knihy o její historii

Host Dopoledne pod Ještědem: Jak je stará liberecká botanická zahrada nám přiblížil Lukáš Nekolný, autor knihy o její historii

22. 2. 2026

16 min

Obrázek epizody Před poslední střelbou jsem si řekla, že teď už je to jenom na mně, popisuje bronzová Voborníková

Před poslední střelbou jsem si řekla, že teď už je to jenom na mně, popisuje bronzová Voborníková

22. 2. 2026

15 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Před poslední střelbou jsem si řekla, že teď už je to jenom na mně, popisuje bronzová Voborníková

Host Radiožurnálu: Před poslední střelbou jsem si řekla, že teď už je to jenom na mně, popisuje bronzová Voborníková

22. 2. 2026

15 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Před poslední střelbou jsem si řekla, že teď už je to jenom na mně, popisuje bronzová Voborníková

Host Radiožurnálu: Před poslední střelbou jsem si řekla, že teď už je to jenom na mně, popisuje bronzová Voborníková

22. 2. 2026

15 min

Obrázek epizody Před poslední střelbou jsem si řekla, že teď už je to jenom na mně, popisuje bronzová Voborníková

Před poslední střelbou jsem si řekla, že teď už je to jenom na mně, popisuje bronzová Voborníková

22. 2. 2026

15 min

Obrázek epizody Otec záchytky

Otec záchytky

22. 2. 2026

3 min

Obrázek epizody Dan Svátek: Co všechno (ne)víte o práci režiséra?

Dan Svátek: Co všechno (ne)víte o práci režiséra?

22. 2. 2026

47 min

Obrázek epizody Pamatuji si, jak mi odlítá levá noha. Poslechněte si, co zažívají váleční veteráni z Ukrajiny

Pamatuji si, jak mi odlítá levá noha. Poslechněte si, co zažívají váleční veteráni z Ukrajiny

22. 2. 2026

24 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Tiché oběti trestných činů. Bilance olympijských her. Festival Berlinale

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Tiché oběti trestných činů. Bilance olympijských her. Festival Berlinale

22. 2. 2026

18 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Felix Slováček ml.: Jsem zákulisní dítě. Třeba v rozhlasovém Studiu A jsem prožil krásné chvíle

Až na dřeň: Felix Slováček ml.: Jsem zákulisní dítě. Třeba v rozhlasovém Studiu A jsem prožil krásné chvíle

22. 2. 2026

22 min