Obrázek epizody 21: Terénní programy pro osoby bez domova – David Veber, Jitka Červinková a Zdeněk Plíšek

21: Terénní programy pro osoby bez domova – David Veber, Jitka Červinková a Zdeněk Plíšek

13. 12. 2022

40 min

Obrázek epizody Interview Plus: Česká ambasáda v Jeruzalémě? Nelegální bez ohledu na názor Palestinců, upozorňuje analytik Tureček

Interview Plus: Česká ambasáda v Jeruzalémě? Nelegální bez ohledu na názor Palestinců, upozorňuje analytik Tureček

13. 12. 2022

26 min

Obrázek epizody How the Nintendo Entertainment System Changed Gaming Forever

How the Nintendo Entertainment System Changed Gaming Forever

13. 12. 2022

57 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Roman Máca, analytik, Institut pro politiku a společnost

Osobnost Plus: Roman Máca, analytik, Institut pro politiku a společnost

13. 12. 2022

26 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Analytik Máca: V krizi nesmíme nechat lidi padnout, jinak je to nažene do náruče ruské páté kolony

Osobnost Plus: Analytik Máca: V krizi nesmíme nechat lidi padnout, jinak je to nažene do náruče ruské páté kolony

13. 12. 2022

27 min

Obrázek epizody MY a VÁNOCE! Tipy na dárky, jak Vánoce trávíme a co na nich máme nejraději?

MY a VÁNOCE! Tipy na dárky, jak Vánoce trávíme a co na nich máme nejraději?

13. 12. 2022

54 min

Obrázek epizody Tip Juliany Maškrtnice: Na benefici Cook2Help seženete dárky a přispějete na misi Lékařů bez hranic

Tip Juliany Maškrtnice: Na benefici Cook2Help seženete dárky a přispějete na misi Lékařů bez hranic

13. 12. 2022

1 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Foglar byl můj druhý táta. Když píšu, mám pocit, že mi sedí za krkem, vypráví spisovatel Žák

Host Lucie Výborné: Foglar byl můj druhý táta. Když píšu, mám pocit, že mi sedí za krkem, vypráví spisovatel Žák

13. 12. 2022

29 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Foglar byl můj druhý táta. Když píšu, mám pocit, že mi sedí za krkem, vypráví spisovatel Žák

Host Lucie Výborné: Foglar byl můj druhý táta. Když píšu, mám pocit, že mi sedí za krkem, vypráví spisovatel Žák

13. 12. 2022

29 min

Obrázek epizody V tlačenicích se stáváme terčem různých nenechavců. Na jaké finty kapsářů se připravit?

V tlačenicích se stáváme terčem různých nenechavců. Na jaké finty kapsářů se připravit?

13. 12. 2022

23 min

Obrázek epizody Pro a proti: V Praze na Letné  dotikaly obří klimatické hodiny, které dva týdny ukazovaly, kolik času zbývá na záchranu planety resp

Pro a proti: V Praze na Letné  dotikaly obří klimatické hodiny, které dva týdny ukazovaly, kolik času zbývá na záchranu planety resp

13. 12. 2022

23 min

Obrázek epizody GS Talks #7 - Christian Müller: O budování rodinné firmy a klasickém holení v moderní době

GS Talks #7 - Christian Müller: O budování rodinné firmy a klasickém holení v moderní době

13. 12. 2022

41 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Vánoční hvězda nesnáší průvan a změny teplot. Líbit se jí bude na západní straně pokoje

Hobby magazín: Vánoční hvězda nesnáší průvan a změny teplot. Líbit se jí bude na západní straně pokoje

13. 12. 2022

2 min

Obrázek epizody Lucie Lučanská: Při kreslení příběhů pro děti myslím na vlastní dětství

Lucie Lučanská: Při kreslení příběhů pro děti myslím na vlastní dětství

13. 12. 2022

45 min

Obrázek epizody Vizitka: Lucie Lučanská: Při kreslení příběhů pro děti myslím na vlastní dětství

Vizitka: Lucie Lučanská: Při kreslení příběhů pro děti myslím na vlastní dětství

13. 12. 2022

44 min

Obrázek epizody Vizitka: Lucie Lučanská: Při kreslení příběhů pro děti myslím na vlastní dětství

Vizitka: Lucie Lučanská: Při kreslení příběhů pro děti myslím na vlastní dětství

13. 12. 2022

44 min

Obrázek epizody Chcete na Vánoce v obýváku nazdobenou mrtvolu utopenou v ropě?

Chcete na Vánoce v obýváku nazdobenou mrtvolu utopenou v ropě?

13. 12. 2022

44 min

Obrázek epizody Krása: Navždy jiná: tělo mi nedalo na vybranou

Krása: Navždy jiná: tělo mi nedalo na vybranou

13. 12. 2022

43 min

Obrázek epizody Astronom Suchan: "Lucie, noci upije" znamená že bílý den se posouvá k večeru

Astronom Suchan: "Lucie, noci upije" znamená že bílý den se posouvá k večeru

13. 12. 2022

3 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: David Mareček: Bojkot ruských umělců? Je třeba rozlišovat. Putinovcům by nemělo být dopřáno sluchu

Jak to vidí...: David Mareček: Bojkot ruských umělců? Je třeba rozlišovat. Putinovcům by nemělo být dopřáno sluchu

13. 12. 2022

23 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: David Mareček: Bojkot ruských umělců? Je třeba rozlišovat. Putinovcům by nemělo být dopřáno sluchu

Jak to vidí...: David Mareček: Bojkot ruských umělců? Je třeba rozlišovat. Putinovcům by nemělo být dopřáno sluchu

13. 12. 2022

23 min

Obrázek epizody "Chtěl bych mít možnost podílet se na změnách," říká o českém fotbale bývalý fotbalista Jakub Podaný

"Chtěl bych mít možnost podílet se na změnách," říká o českém fotbale bývalý fotbalista Jakub Podaný

13. 12. 2022

50 min

Obrázek epizody Lucie (My k vám dneska přicházíme)

Lucie (My k vám dneska přicházíme)

13. 12. 2022

5 min

Obrázek epizody 3 tipy, jak vybudovat úspěšný videopodcast

3 tipy, jak vybudovat úspěšný videopodcast

13. 12. 2022

16 min

Obrázek epizody Jan Němec: Tik, tag

Jan Němec: Tik, tag

13. 12. 2022

3 min