Obrázek epizody #92 Vánoce, duše a erotické hračky

#92 Vánoce, duše a erotické hračky

21. 12. 2022

1 hod 2 min

Obrázek epizody 22: Lenka Knapová - rovnováha v pohybu, výzkumu i životě

22: Lenka Knapová - rovnováha v pohybu, výzkumu i životě

21. 12. 2022

1 hod 59 min

Obrázek epizody Chtěla jsem být hezká tenistka v sukýnce, ale karate mi toho dalo víc, směje se vicemistryně světa

Chtěla jsem být hezká tenistka v sukýnce, ale karate mi toho dalo víc, směje se vicemistryně světa

21. 12. 2022

30 min

Obrázek epizody Dopolední host: Chtěla jsem být hezká tenistka v sukýnce, ale karate mi toho dalo víc, směje se vicemistryně světa

Dopolední host: Chtěla jsem být hezká tenistka v sukýnce, ale karate mi toho dalo víc, směje se vicemistryně světa

21. 12. 2022

30 min

Obrázek epizody Roman Šmucler: Česká medicína potřebuje odbrzdit a lékaři získat touhu po excelenci

Roman Šmucler: Česká medicína potřebuje odbrzdit a lékaři získat touhu po excelenci

21. 12. 2022

19 min

Obrázek epizody Julie Hojdyszová: Některé modelky nejí i 3 týdny. Korunky Miss jsem se vzdala spontánně

Julie Hojdyszová: Některé modelky nejí i 3 týdny. Korunky Miss jsem se vzdala spontánně

21. 12. 2022

1 hod 20 min

Obrázek epizody Záložka: Tenké, ale přesto silné! Výběr knížek, se kterým stihnete svou čtenářskou výzvu

Záložka: Tenké, ale přesto silné! Výběr knížek, se kterým stihnete svou čtenářskou výzvu

21. 12. 2022

21 min

Obrázek epizody Nejlepší zahraniční desky roku 2022 podle Radia Wave

Nejlepší zahraniční desky roku 2022 podle Radia Wave

21. 12. 2022

9 min

Obrázek epizody The internet's accessibility problem -- and how to fix it | Clive Loseby

The internet's accessibility problem -- and how to fix it | Clive Loseby

21. 12. 2022

12 min

Obrázek epizody 2/2 Po stopách Vánoc: Církev přetváří pohanské zvyky. Jak Vánoce zastavily pár dní 1. světovou válku

2/2 Po stopách Vánoc: Církev přetváří pohanské zvyky. Jak Vánoce zastavily pár dní 1. světovou válku

21. 12. 2022

1 hod 41 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Daniel Anýž: Trumpovo ego začíná obtěžovat. Přerostlé dítě v Bílém domě nikdo nechce

Dvacet minut Radiožurnálu: Daniel Anýž: Trumpovo ego začíná obtěžovat. Přerostlé dítě v Bílém domě nikdo nechce

21. 12. 2022

23 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Daniel Anýž: Trumpovo ego začíná obtěžovat. Přerostlé dítě v Bílém domě nikdo nechce

Dvacet minut Radiožurnálu: Daniel Anýž: Trumpovo ego začíná obtěžovat. Přerostlé dítě v Bílém domě nikdo nechce

21. 12. 2022

23 min

Obrázek epizody Houpačky: Dárky od Ježíška? Není to lež, ale pohádka pozvaná do reality, říká psycholožka

Houpačky: Dárky od Ježíška? Není to lež, ale pohádka pozvaná do reality, říká psycholožka

21. 12. 2022

22 min

Obrázek epizody Houpačky: Dárky od Ježíška? Není to lež, ale pohádka pozvaná do reality, říká psycholožka

Houpačky: Dárky od Ježíška? Není to lež, ale pohádka pozvaná do reality, říká psycholožka

21. 12. 2022

22 min

Obrázek epizody Jak se snažíme ukrást kousek hvězdy

Jak se snažíme ukrást kousek hvězdy

21. 12. 2022

28 min

Obrázek epizody Mluvčí Zemědělského svazu Pícha: Výroba některých komodit se stává ještě více nerentabilní

Mluvčí Zemědělského svazu Pícha: Výroba některých komodit se stává ještě více nerentabilní

21. 12. 2022

7 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Losos v naší přírodě

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Losos v naší přírodě

21. 12. 2022

33 min

Obrázek epizody Marek Dvořák: Lékař si řekl o úplatek za operaci mé dcery. Eutanázie by u nás měla být

Marek Dvořák: Lékař si řekl o úplatek za operaci mé dcery. Eutanázie by u nás měla být

21. 12. 2022

1 hod 30 min

Obrázek epizody Ilona Svobodová: Ulice se netočí tak zběsile, jak si diváci myslí

Ilona Svobodová: Ulice se netočí tak zběsile, jak si diváci myslí

21. 12. 2022

13 min

Obrázek epizody Šárka Kabátová: Milý Ježíšku, přeju si hlavně Nurofen

Šárka Kabátová: Milý Ježíšku, přeju si hlavně Nurofen

21. 12. 2022

2 min

Obrázek epizody Miloš Čermák: Jak jsem se naučil mít rád umělou inteligenci. A nemít starosti

Miloš Čermák: Jak jsem se naučil mít rád umělou inteligenci. A nemít starosti

21. 12. 2022

4 min

Obrázek epizody Při pomáhání je důležité se naučit říkat ne. /Nebát se 62/

Při pomáhání je důležité se naučit říkat ne. /Nebát se 62/

21. 12. 2022

27 min

Obrázek epizody Krása: „Proč by mě nemohla zajímat Frankfurtská škola i brazilská depilace?“ Je tu debata podcastu Krása

Krása: „Proč by mě nemohla zajímat Frankfurtská škola i brazilská depilace?“ Je tu debata podcastu Krása

21. 12. 2022

50 min

Obrázek epizody Radioporadna: Káva se pije za odměnu. Umožní nám udělat si krásnou chvilku sami pro sebe, pět minut si popřemýšlet

Radioporadna: Káva se pije za odměnu. Umožní nám udělat si krásnou chvilku sami pro sebe, pět minut si popřemýšlet

21. 12. 2022

16 min

Obrázek epizody Nádraží v polském městě Wolsztyn nabízí historické parní lokomotivy i pravidelné spoje

Nádraží v polském městě Wolsztyn nabízí historické parní lokomotivy i pravidelné spoje

21. 12. 2022

3 min