Obrázek epizody Blízká setkání: Zpěvačka Dasha: Jsem popíkář. Když je tam příměs jazzu, je to akorát

Blízká setkání: Zpěvačka Dasha: Jsem popíkář. Když je tam příměs jazzu, je to akorát

22. 12. 2022

28 min

Obrázek epizody Jacob Mchangama: We Are Confronted With Not-Nice Things. It's the Cost We Pay For Freedom of Speech

Jacob Mchangama: We Are Confronted With Not-Nice Things. It's the Cost We Pay For Freedom of Speech

22. 12. 2022

1 hod 9 min

Obrázek epizody Zaměstnanci ruského konzulátu v Motrealu každý den poslouchají ukrajinskou hymnu

Zaměstnanci ruského konzulátu v Motrealu každý den poslouchají ukrajinskou hymnu

22. 12. 2022

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Zaměstnanci ruského konzulátu v Motrealu každý den poslouchají ukrajinskou hymnu

Zápisník zahraničních zpravodajů: Zaměstnanci ruského konzulátu v Motrealu každý den poslouchají ukrajinskou hymnu

22. 12. 2022

3 min

Obrázek epizody Duše má, neznámá -74- Jak je to s Vánocemi - 2022-12-21

Duše má, neznámá -74- Jak je to s Vánocemi - 2022-12-21

22. 12. 2022

1 hod 8 min

Obrázek epizody Nikol Bóková vydává ve čtvrtek 22.12. v digitální podobě své nové album

Nikol Bóková vydává ve čtvrtek 22.12. v digitální podobě své nové album

22. 12. 2022

9 min

Obrázek epizody Rozhovory Radiožurnálu: Avatar nebo Kocour v botách. Na jaké filmy zajít do kina o vánočních svátcích?

Rozhovory Radiožurnálu: Avatar nebo Kocour v botách. Na jaké filmy zajít do kina o vánočních svátcích?

22. 12. 2022

2 min

Obrázek epizody Marný JoJo #15 - Tradice a vánoční čas

Marný JoJo #15 - Tradice a vánoční čas

22. 12. 2022

48 min

Obrázek epizody Antonín Tesař: Sisyfos humoru

Antonín Tesař: Sisyfos humoru

22. 12. 2022

8 min

Obrázek epizody Lubomír Lízal: Trhy je lepší překvapit, než se nechat vláčet

Lubomír Lízal: Trhy je lepší překvapit, než se nechat vláčet

22. 12. 2022

1 hod 16 min

Obrázek epizody Novorománský kostel svatého Vincence z Pauly: Červené věže na libereckém Perštýně

Novorománský kostel svatého Vincence z Pauly: Červené věže na libereckém Perštýně

22. 12. 2022

22 min

Obrázek epizody Interview Plus: Situace v Praze připomíná potopu. Město každý rok prožere dva tunely Blanka, kritizuje Bém

Interview Plus: Situace v Praze připomíná potopu. Město každý rok prožere dva tunely Blanka, kritizuje Bém

22. 12. 2022

25 min

Obrázek epizody 2022 Holiday Spectacular!

2022 Holiday Spectacular!

22. 12. 2022

48 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Skupina Hangover: Zkušenosti ze zahraničí jsou výborné, třeba v Irsku se hraje na každém rohu

Dobré dopoledne: Skupina Hangover: Zkušenosti ze zahraničí jsou výborné, třeba v Irsku se hraje na každém rohu

22. 12. 2022

20 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Právník Šlosarčík: Západoevropští politici už si nyní uvědomují, jak je teritoriální armáda důležitá

Osobnost Plus: Právník Šlosarčík: Západoevropští politici už si nyní uvědomují, jak je teritoriální armáda důležitá

22. 12. 2022

26 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Právník Šlosarčík: Západoevropští politici už si nyní uvědomují, jak je teritoriální armáda důležitá

Osobnost Plus: Právník Šlosarčík: Západoevropští politici už si nyní uvědomují, jak je teritoriální armáda důležitá

22. 12. 2022

26 min

Obrázek epizody Pro a proti: V Česku kvapem ubývá dětských lékařů, jejich průměrný věk je kolem 60 let

Pro a proti: V Česku kvapem ubývá dětských lékařů, jejich průměrný věk je kolem 60 let

22. 12. 2022

23 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Malásek: Vánoční písně mám rád, ale trošku nám degradují. Jako všechno komerční zboží

Host Lucie Výborné: Malásek: Vánoční písně mám rád, ale trošku nám degradují. Jako všechno komerční zboží

22. 12. 2022

28 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Malásek: Vánoční písně mám rád, ale trošku nám degradují. Jako všechno komerční zboží

Host Lucie Výborné: Malásek: Vánoční písně mám rád, ale trošku nám degradují. Jako všechno komerční zboží

22. 12. 2022

28 min

Obrázek epizody Ricardo Hoineff: Ve sklu jsem našel materiál, kterým můžu vyjádřit, co je pro mě bytostně důležité

Ricardo Hoineff: Ve sklu jsem našel materiál, kterým můžu vyjádřit, co je pro mě bytostně důležité

22. 12. 2022

45 min

Obrázek epizody Vizitka: Ricardo Hoineff: Ve sklu jsem našel materiál, kterým můžu vyjádřit, co je pro mě bytostně důležité

Vizitka: Ricardo Hoineff: Ve sklu jsem našel materiál, kterým můžu vyjádřit, co je pro mě bytostně důležité

22. 12. 2022

45 min

Obrázek epizody Vizitka: Ricardo Hoineff: Ve sklu jsem našel materiál, kterým můžu vyjádřit, co je pro mě bytostně důležité

Vizitka: Ricardo Hoineff: Ve sklu jsem našel materiál, kterým můžu vyjádřit, co je pro mě bytostně důležité

22. 12. 2022

45 min

Obrázek epizody Souvislosti Plus: Válka na Ukrajině, rostoucí inflace a ceny energií. Jak pro Česko a jeho vládu dopadl letošní rok?

Souvislosti Plus: Válka na Ukrajině, rostoucí inflace a ceny energií. Jak pro Česko a jeho vládu dopadl letošní rok?

22. 12. 2022

53 min

Obrázek epizody Žádná slavná Češka nemá tolik plastik jako tento muž! Za předělanou čelist nebo plastiku nosu zaplatil milióny korun

Žádná slavná Češka nemá tolik plastik jako tento muž! Za předělanou čelist nebo plastiku nosu zaplatil milióny korun

22. 12. 2022

36 min

Obrázek epizody Martin Kupka: Poslední úsek dálnice D1 se připravoval 16 let

Martin Kupka: Poslední úsek dálnice D1 se připravoval 16 let

22. 12. 2022

7 min