Obrázek epizody Daniel Krejčík Na Hradě: Chtěl bych být prezidentem, který má schopnost naslouchat všem

Daniel Krejčík Na Hradě: Chtěl bych být prezidentem, který má schopnost naslouchat všem

2. 1. 2023

10 min

Obrázek epizody Intuitivní truhlářka Veronika Eisensteinová o cestách k vlastnímu nitru, o dělání práce právě z něj, a o tom, proč šaty nepřekáží ani u truhlařiny

Intuitivní truhlářka Veronika Eisensteinová o cestách k vlastnímu nitru, o dělání práce právě z něj, a o tom, proč šaty nepřekáží ani u truhlařiny

2. 1. 2023

31 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Laskavý, moudrý a tichý papež. Duchovní Berka vypráví o Benediktovi XVI.

Host Lucie Výborné: Laskavý, moudrý a tichý papež. Duchovní Berka vypráví o Benediktovi XVI.

2. 1. 2023

21 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Na konec války to nevypadá. Pro Putina je Ukrajina klíčová, hodnotí bezpečnostní analytik Smetana

Osobnost Plus: Na konec války to nevypadá. Pro Putina je Ukrajina klíčová, hodnotí bezpečnostní analytik Smetana

2. 1. 2023

26 min

Obrázek epizody Bocian, cintorín, olovrant. Rozumíme slovenštině po 30 letech od rozdělení federace?

Bocian, cintorín, olovrant. Rozumíme slovenštině po 30 letech od rozdělení federace?

2. 1. 2023

3 min

Obrázek epizody #58 Roman Vilkus, Groupe SEB

#58 Roman Vilkus, Groupe SEB

2. 1. 2023

44 min

Obrázek epizody Vizitka: Výtvarnice Gupta Valentová: Chci zviditelňovat neviditelné. Práci tiskařů, řemeslníků i přírody

Vizitka: Výtvarnice Gupta Valentová: Chci zviditelňovat neviditelné. Práci tiskařů, řemeslníků i přírody

2. 1. 2023

44 min

Obrázek epizody Výtvarnice Gupta Valentová: Chci zviditelňovat neviditelné. Práci tiskařů, řemeslníků i přírody

Výtvarnice Gupta Valentová: Chci zviditelňovat neviditelné. Práci tiskařů, řemeslníků i přírody

2. 1. 2023

44 min

Obrázek epizody Ústavní právník Ondřej Preuss: Prezidentské volby budou i přes stížnosti jednotlivých kandidátů

Ústavní právník Ondřej Preuss: Prezidentské volby budou i přes stížnosti jednotlivých kandidátů

2. 1. 2023

6 min

Obrázek epizody The Lost Colony of Roanoke Pt. 1

The Lost Colony of Roanoke Pt. 1

2. 1. 2023

38 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politolog Just: Československo mělo ze strategického hlediska velmi nešťastný tvar. Neubránitelný!

Jak to vidí...: Politolog Just: Československo mělo ze strategického hlediska velmi nešťastný tvar. Neubránitelný!

2. 1. 2023

24 min

Obrázek epizody Doctor Tim Spector: The Shocking New Truth About Weight Loss, Calories & Diets!

Doctor Tim Spector: The Shocking New Truth About Weight Loss, Calories & Diets!

2. 1. 2023

1 hod 32 min

Obrázek epizody How Do Women Compete For Partners? - Joyce Benenson - #571

How Do Women Compete For Partners? - Joyce Benenson - #571

2. 1. 2023

1 hod 17 min

Obrázek epizody Anna Beata Háblová: Přemostění do nového roku

Anna Beata Háblová: Přemostění do nového roku

2. 1. 2023

4 min

Obrázek epizody The Partition of India – Part 6: The Spent Bullet

The Partition of India – Part 6: The Spent Bullet

2. 1. 2023

2 hod 1 min

Obrázek epizody Debata s NACISTOU a HOMOFOBEM (feat. @dodoismus369)

Debata s NACISTOU a HOMOFOBEM (feat. @dodoismus369)

2. 1. 2023

1 hod 1 min

Obrázek epizody Každý pacient je pro mě výzvou | MUDr. Jana Lízrová Preiningerová o léčbě roztroušené sklerózy

Každý pacient je pro mě výzvou | MUDr. Jana Lízrová Preiningerová o léčbě roztroušené sklerózy

2. 1. 2023

15 min

Obrázek epizody Volebni special s politolozkou Annou Durnovou

Volebni special s politolozkou Annou Durnovou

1. 1. 2023

38 min

Obrázek epizody Poděkování za rok 2022 a moje odpovědi na vaše otázky

Poděkování za rok 2022 a moje odpovědi na vaše otázky

1. 1. 2023

20 min

Obrázek epizody Všímám si, že se z našich životů vytrácí ticho, odpovídá mladý rybář Matěj Houška

Všímám si, že se z našich životů vytrácí ticho, odpovídá mladý rybář Matěj Houška

1. 1. 2023

41 min

Obrázek epizody Pochlap se: Všímám si, že se z našich životů vytrácí ticho, odpovídá mladý rybář Matěj Houška

Pochlap se: Všímám si, že se z našich životů vytrácí ticho, odpovídá mladý rybář Matěj Houška

1. 1. 2023

41 min

Obrázek epizody Tajemství Da Vinciho obrazů

Tajemství Da Vinciho obrazů

1. 1. 2023

20 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Charlotta Garrigue-Masaryková: Riskovala úplně všechno

Osudové ženy: Charlotta Garrigue-Masaryková: Riskovala úplně všechno

1. 1. 2023

22 min

Obrázek epizody BIZARNÍ HÁDKY | „Ve vzteku jsem trefila ségru broskví do hlavy."

BIZARNÍ HÁDKY | „Ve vzteku jsem trefila ségru broskví do hlavy."

1. 1. 2023

46 min

Obrázek epizody Pavel Moric - Český motivační speaker, 7x mistr ČR v karate, majitel školy karatevision.cz

Pavel Moric - Český motivační speaker, 7x mistr ČR v karate, majitel školy karatevision.cz

1. 1. 2023

46 min