Obrázek epizody BONUS Mnich hledá ženu: „Potkávám lidi, kteří hledají. Ve vědě i ve víře,” říká autorka dokumentu

BONUS Mnich hledá ženu: „Potkávám lidi, kteří hledají. Ve vědě i ve víře,” říká autorka dokumentu

1. 1. 2023

23 min

Obrázek epizody Jaký to je... pracovat pod perfekcionistou?

Jaký to je... pracovat pod perfekcionistou?

1. 1. 2023

22 min

Obrázek epizody Pěvkyně Eva Urbanová: Zpěvem jsem posedlá a mám ráda těžké úkoly. I proto jsem dala přednost opeře

Pěvkyně Eva Urbanová: Zpěvem jsem posedlá a mám ráda těžké úkoly. I proto jsem dala přednost opeře

1. 1. 2023

40 min

Obrázek epizody Vizitka: Pěvkyně Eva Urbanová: Zpěvem jsem posedlá a mám ráda těžké úkoly. I proto jsem dala přednost opeře

Vizitka: Pěvkyně Eva Urbanová: Zpěvem jsem posedlá a mám ráda těžké úkoly. I proto jsem dala přednost opeře

1. 1. 2023

40 min

Obrázek epizody Vizitka: Pěvkyně Eva Urbanová: Zpěvem jsem posedlá a mám ráda těžké úkoly. I proto jsem dala přednost opeře

Vizitka: Pěvkyně Eva Urbanová: Zpěvem jsem posedlá a mám ráda těžké úkoly. I proto jsem dala přednost opeře

1. 1. 2023

40 min

Obrázek epizody Tělocvik z roku 1932 a přednáška Karla Čapka. Nahlížíme pod pokličku rozhlasového archivu

Tělocvik z roku 1932 a přednáška Karla Čapka. Nahlížíme pod pokličku rozhlasového archivu

1. 1. 2023

29 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Tělocvik z roku 1932 a přednáška Karla Čapka. Nahlížíme pod pokličku rozhlasového archivu

Host Radiožurnálu: Tělocvik z roku 1932 a přednáška Karla Čapka. Nahlížíme pod pokličku rozhlasového archivu

1. 1. 2023

29 min

Obrázek epizody STRIPTÝZKY #14 – New year, still us

STRIPTÝZKY #14 – New year, still us

1. 1. 2023

56 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Mluvme spolu, nenechme se ovládat davovou hysterií a buďme hrdými Čechy, to je přání Martina Zounara

Host ve studiu: Mluvme spolu, nenechme se ovládat davovou hysterií a buďme hrdými Čechy, to je přání Martina Zounara

1. 1. 2023

6 min

Obrázek epizody Nejlepší cestovatelské příběhy roku? Best of Casablanca 2022

Nejlepší cestovatelské příběhy roku? Best of Casablanca 2022

1. 1. 2023

47 min

Obrázek epizody Casablanca: Nejlepší cestovatelské příběhy roku? Best of Casablanca 2022

Casablanca: Nejlepší cestovatelské příběhy roku? Best of Casablanca 2022

1. 1. 2023

47 min

Obrázek epizody Casablanca: Nejlepší cestovatelské příběhy roku? Best of Casablanca 2022

1. 1. 2023

47 min

1. 1. 2023

47 min

Obrázek epizody Týden bez filtru BONUS: Hlava versus srdce

Týden bez filtru BONUS: Hlava versus srdce

1. 1. 2023

36 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Konvalinka: Lidem se teď žije mnohem hůř, ale nemají hlad a nemrznou. Všechno se dá zvládnout

Osobnost Plus: Konvalinka: Lidem se teď žije mnohem hůř, ale nemají hlad a nemrznou. Všechno se dá zvládnout

1. 1. 2023

53 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Konvalinka: Lidem se teď žije mnohem hůř, ale nemají hlad a nemrznou. Všechno se dá zvládnout

Osobnost Plus: Konvalinka: Lidem se teď žije mnohem hůř, ale nemají hlad a nemrznou. Všechno se dá zvládnout

1. 1. 2023

53 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Jan Konvalinka, profesor, ředitel Ústavu organické chemie a biochemie Akademie věd

Osobnost Plus: Jan Konvalinka, profesor, ředitel Ústavu organické chemie a biochemie Akademie věd

1. 1. 2023

53 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Jan Konvalinka, profesor, ředitel Ústavu organické chemie a biochemie Akademie věd

Osobnost Plus: Jan Konvalinka, profesor, ředitel Ústavu organické chemie a biochemie Akademie věd

1. 1. 2023

53 min

Obrázek epizody Každé hokejové utkání bylo příběhem, který jsem se snažil barvitě vylíčit, říká reportér Procházka

Každé hokejové utkání bylo příběhem, který jsem se snažil barvitě vylíčit, říká reportér Procházka

1. 1. 2023

28 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Každé hokejové utkání bylo příběhem, který jsem se snažil barvitě vylíčit, říká reportér Procházka

Host Radiožurnálu: Každé hokejové utkání bylo příběhem, který jsem se snažil barvitě vylíčit, říká reportér Procházka

1. 1. 2023

28 min

Obrázek epizody #184 Podstata lásky

#184 Podstata lásky

1. 1. 2023

8 min

Obrázek epizody Leonardo Plus: Jak se stavěl Chrám sv. Víta? Dlouho a hotový byl až 11 let po vzniku Československa

Leonardo Plus: Jak se stavěl Chrám sv. Víta? Dlouho a hotový byl až 11 let po vzniku Československa

1. 1. 2023

49 min

Obrázek epizody Studio Leonardo: Reprodukční bioložka Komrsková a její dva významné objevy týkající se početí lidského života

Studio Leonardo: Reprodukční bioložka Komrsková a její dva významné objevy týkající se početí lidského života

1. 1. 2023

23 min

Obrázek epizody Rok střídá roky

Rok střídá roky

1. 1. 2023

3 min

Obrázek epizody 08 | Koho by Ježíš volil? O politice

08 | Koho by Ježíš volil? O politice

1. 1. 2023

19 min