Obrázek epizody Vizitka: Novinář Patrik Banga: Společnost mi přiřadila škatulku dělníka, ale to já nechtěl. Měl jsem štěstí

Vizitka: Novinář Patrik Banga: Společnost mi přiřadila škatulku dělníka, ale to já nechtěl. Měl jsem štěstí

18. 1. 2023

50 min

Obrázek epizody Novinář Patrik Banga: Společnost mi přiřadila škatulku dělníka, ale to já nechtěl. Měl jsem štěstí

Novinář Patrik Banga: Společnost mi přiřadila škatulku dělníka, ale to já nechtěl. Měl jsem štěstí

18. 1. 2023

50 min

Obrázek epizody Vizitka: Novinář Patrik Banga: Společnost mi přiřadila škatulku dělníka, ale to já nechtěl. Měl jsem štěstí

Vizitka: Novinář Patrik Banga: Společnost mi přiřadila škatulku dělníka, ale to já nechtěl. Měl jsem štěstí

18. 1. 2023

50 min

Obrázek epizody 82. díl - Jak žádat o informace

82. díl - Jak žádat o informace

18. 1. 2023

14 min

Obrázek epizody Jan Školník z Agentury pro rozvoj Broumovska: Kvalitní kulturou lze naplnit celý region

Jan Školník z Agentury pro rozvoj Broumovska: Kvalitní kulturou lze naplnit celý region

18. 1. 2023

34 min

Obrázek epizody Antonín Baudyš

Antonín Baudyš

18. 1. 2023

22 min

Obrázek epizody Operation Midnight Climax

Operation Midnight Climax

18. 1. 2023

38 min

Obrázek epizody Host Lenky Vahalové: Co pomůže vylepšit vzhled každé ženy? Korektor pod oči a tvářenka, neváhá vizážistka Marta Rajohnson

Host Lenky Vahalové: Co pomůže vylepšit vzhled každé ženy? Korektor pod oči a tvářenka, neváhá vizážistka Marta Rajohnson

18. 1. 2023

18 min

Obrázek epizody Máme hosty: Šéfa muzea vyhecovali k cyklistické výzvě. Na kostitřasu projel pobřeží Černé Hory

Máme hosty: Šéfa muzea vyhecovali k cyklistické výzvě. Na kostitřasu projel pobřeží Černé Hory

18. 1. 2023

8 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Ilona Švihlíková: Globalizace jako přežitek? Světové ekonomické fórum dává prostor i opačným hlasům

Jak to vidí...: Ilona Švihlíková: Globalizace jako přežitek? Světové ekonomické fórum dává prostor i opačným hlasům

18. 1. 2023

24 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Ilona Švihlíková: Globalizace jako přežitek? Světové ekonomické fórum dává prostor i opačným hlasům

Jak to vidí...: Ilona Švihlíková: Globalizace jako přežitek? Světové ekonomické fórum dává prostor i opačným hlasům

18. 1. 2023

24 min

Obrázek epizody #44 Hodiny na Letné. Co je to zas za kok*tinu?!

#44 Hodiny na Letné. Co je to zas za kok*tinu?!

18. 1. 2023

7 min

Obrázek epizody Norbert Schmidt: Neztratit směr

Norbert Schmidt: Neztratit směr

18. 1. 2023

4 min

Obrázek epizody 22. Zámek Slavkov u Brna, Mohyla míru, rozhledna Chocholík.

22. Zámek Slavkov u Brna, Mohyla míru, rozhledna Chocholík.

18. 1. 2023

8 min

Obrázek epizody Zdravíčko: Kvůli ošetření není nutné vždy cestovat do ordinace. Zdravotní sestry pomáhají pacientům i doma

Zdravíčko: Kvůli ošetření není nutné vždy cestovat do ordinace. Zdravotní sestry pomáhají pacientům i doma

18. 1. 2023

29 min

Obrázek epizody REAKCE NA PRVNÍ DEBATU BABIŠ vs. PAVEL ...

REAKCE NA PRVNÍ DEBATU BABIŠ vs. PAVEL ...

18. 1. 2023

44 min

Obrázek epizody Po čuni: 4 Tereza Hybšová z MasterChef

Po čuni: 4 Tereza Hybšová z MasterChef

18. 1. 2023

17 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Agent Babiš, rozvědčík Pavel. Co mají společného?

Vinohradská 12: Agent Babiš, rozvědčík Pavel. Co mají společného?

18. 1. 2023

24 min

Obrázek epizody 581 - Výlet do Monterey a Carmelu

581 - Výlet do Monterey a Carmelu

18. 1. 2023

14 min

Obrázek epizody Nemůžu za své dítě dýchat, tak pomáhám jinak | Simona Zábranská o cystické fibróze

Nemůžu za své dítě dýchat, tak pomáhám jinak | Simona Zábranská o cystické fibróze

18. 1. 2023

18 min

Obrázek epizody 4: Jak se tvoří výstava a jak vznikly Linky komiksu s Evou Bendovou

4: Jak se tvoří výstava a jak vznikly Linky komiksu s Evou Bendovou

17. 1. 2023

38 min

Obrázek epizody Hovory: Bůh ke mně promluvil, abych jeho slovo přeložil do romštiny,“ říká překladatel Nového zákona

Hovory: Bůh ke mně promluvil, abych jeho slovo přeložil do romštiny,“ říká překladatel Nového zákona

17. 1. 2023

23 min

Obrázek epizody Chobotnice klimatických dezinformací #4: Komnaty ozvěn, klimatická krize a pravicová revoluce

Chobotnice klimatických dezinformací #4: Komnaty ozvěn, klimatická krize a pravicová revoluce

17. 1. 2023

1 hod

Obrázek epizody Bulvár #47: Kristýna Drápalová - Vliv nad centrem Prahy má stále několik skupin podnikatelů

Bulvár #47: Kristýna Drápalová - Vliv nad centrem Prahy má stále několik skupin podnikatelů

17. 1. 2023

48 min

Obrázek epizody Kristýna Drápalová - Vliv nad centrem Prahy má stále několik skupin podnikatelů

Kristýna Drápalová - Vliv nad centrem Prahy má stále několik skupin podnikatelů

17. 1. 2023

52 min