Obrázek epizody Bulvár #47: Kristýna Drápalová - Vliv nad centrem Prahy má stále několik skupin podnikatelů

Bulvár #47: Kristýna Drápalová - Vliv nad centrem Prahy má stále několik skupin podnikatelů

17. 1. 2023

48 min

Obrázek epizody Kristýna Drápalová - Vliv nad centrem Prahy má stále několik skupin podnikatelů

Kristýna Drápalová - Vliv nad centrem Prahy má stále několik skupin podnikatelů

17. 1. 2023

52 min

Obrázek epizody K snídani polévka, při žních horká kaše, všichni jedli z jedné mísy, popisuje historik stravu předků

K snídani polévka, při žních horká kaše, všichni jedli z jedné mísy, popisuje historik stravu předků

17. 1. 2023

27 min

Obrázek epizody 48: Dopady rozvodu na děti

48: Dopady rozvodu na děti

17. 1. 2023

32 min

Obrázek epizody Dopolední host: K snídani polévka, při žních horká kaše, všichni jedli z jedné mísy, popisuje historik stravu předků

Dopolední host: K snídani polévka, při žních horká kaše, všichni jedli z jedné mísy, popisuje historik stravu předků

17. 1. 2023

27 min

Obrázek epizody K věci: Máme v kraji nejmenší nárůst kriminality v rámci celé republiky, říká šéf středočeských policistů

K věci: Máme v kraji nejmenší nárůst kriminality v rámci celé republiky, říká šéf středočeských policistů

17. 1. 2023

15 min

Obrázek epizody #352 – Omar Suleiman: Islam

#352 – Omar Suleiman: Islam

17. 1. 2023

3 hod 7 min

Obrázek epizody Karel Havlíček /ANO/: Nemůžu říct, že jsem nepřemýšlel o tom stát se předsedou hnutí

Karel Havlíček /ANO/: Nemůžu říct, že jsem nepřemýšlel o tom stát se předsedou hnutí

17. 1. 2023

20 min

Obrázek epizody Nerudová o prohře: Je válka. A muž je vnímán jako silnější, aniž by řekl jediné slovo

Nerudová o prohře: Je válka. A muž je vnímán jako silnější, aniž by řekl jediné slovo

17. 1. 2023

41 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Nový hlas pražských tramvají Jan Vondráček: Ráno na zastávce nemůžu křičet lidem do uší

Blízká setkání: Nový hlas pražských tramvají Jan Vondráček: Ráno na zastávce nemůžu křičet lidem do uší

17. 1. 2023

28 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Nový hlas pražských tramvají Jan Vondráček: Ráno na zastávce nemůžu křičet lidem do uší

Blízká setkání: Nový hlas pražských tramvají Jan Vondráček: Ráno na zastávce nemůžu křičet lidem do uší

17. 1. 2023

28 min

Obrázek epizody How to recognize privilege – and uplift those without it | Mariam Veiszadeh

How to recognize privilege – and uplift those without it | Mariam Veiszadeh

17. 1. 2023

13 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Opozice nedostává prostor se vyjádřit, tvrdí Mračková Vildumetzová před hlasováním o nedůvěře vládě

Dvacet minut Radiožurnálu: Opozice nedostává prostor se vyjádřit, tvrdí Mračková Vildumetzová před hlasováním o nedůvěře vládě

17. 1. 2023

24 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Opozice nedostává prostor se vyjádřit, tvrdí Mračková Vildumetzová před hlasováním o nedůvěře vládě

Dvacet minut Radiožurnálu: Opozice nedostává prostor se vyjádřit, tvrdí Mračková Vildumetzová před hlasováním o nedůvěře vládě

17. 1. 2023

24 min

Obrázek epizody Jak vystoupit z komfortní zóny? Přežít v Krušných horách a zapnout sporák (79)

Jak vystoupit z komfortní zóny? Přežít v Krušných horách a zapnout sporák (79)

17. 1. 2023

35 min

Obrázek epizody Tomáš Zdechovský /KDU-ČSL/: Írán nedodržuje lidská práva, je potřeba vůči němu zpřísnit sankce

Tomáš Zdechovský /KDU-ČSL/: Írán nedodržuje lidská práva, je potřeba vůči němu zpřísnit sankce

17. 1. 2023

6 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Jak efektivně hospodařit

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Jak efektivně hospodařit

17. 1. 2023

33 min

Obrázek epizody Víte, co si přejí vaše babičky a dědové? Nadační fond Moje velká přání to ví!

Víte, co si přejí vaše babičky a dědové? Nadační fond Moje velká přání to ví!

17. 1. 2023

28 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Zlatý oříšek získal sportovní lezec, bubeník i nadějná spisovatelka. Čím porotu oslnili?

Klub Rádia Junior: Zlatý oříšek získal sportovní lezec, bubeník i nadějná spisovatelka. Čím porotu oslnili?

17. 1. 2023

25 min

Obrázek epizody Víte, co si přejí vaše babičky a dědové? Nadační fond Moje velká přání to ví!

Víte, co si přejí vaše babičky a dědové? Nadační fond Moje velká přání to ví!

17. 1. 2023

28 min

Obrázek epizody Dnešní Plus: Rusové systematicky rabují ukrajinská muzea. Ukradli desetitisíce historických artefaktů

Dnešní Plus: Rusové systematicky rabují ukrajinská muzea. Ukradli desetitisíce historických artefaktů

17. 1. 2023

6 min

Obrázek epizody Alex a host: Regina Řandová: Dabovat královnu v podání Angeliny Jolie bylo opravdu náročné

Alex a host: Regina Řandová: Dabovat královnu v podání Angeliny Jolie bylo opravdu náročné

17. 1. 2023

28 min

Obrázek epizody Maxim Pavla Vondráčka #106 – Jan Sůra

Maxim Pavla Vondráčka #106 – Jan Sůra

17. 1. 2023

16 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Za prašan se modlí organizátoři Šediváčkova longu, jednoho z nejtěžších závodů psích spřežení

Host ve studiu: Za prašan se modlí organizátoři Šediváčkova longu, jednoho z nejtěžších závodů psích spřežení

17. 1. 2023

11 min

Obrázek epizody Houslistka Lea Brückner: Už od malička jsem se v rámci vystoupení snažila promlouvat o důležitých tématech

Houslistka Lea Brückner: Už od malička jsem se v rámci vystoupení snažila promlouvat o důležitých tématech

17. 1. 2023

14 min