Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Pro a proti: Chystá vláda hon na politické neziskovky a které to jsou?

Pro a proti: Chystá vláda hon na politické neziskovky a které to jsou?

24. 11. 2025

24 min

Obrázek epizody Svijanská aréna v Liberci je kvůli sněžení uzavřená

Svijanská aréna v Liberci je kvůli sněžení uzavřená

24. 11. 2025

1 min

Obrázek epizody Kostolný: Chybí vám představivost, co Turek, Okamura a Babiš dokážou udělat. Nepříjemně nás kopírujete

Kostolný: Chybí vám představivost, co Turek, Okamura a Babiš dokážou udělat. Nepříjemně nás kopírujete

24. 11. 2025

27 min

Obrázek epizody Host Dopoledne pod Ještědem: Výběr z rozhovorů uplynulých dní: Pamětníci sametu, jak na dědictví, bylinky i  život v Mimoni

Host Dopoledne pod Ještědem: Výběr z rozhovorů uplynulých dní: Pamětníci sametu, jak na dědictví, bylinky i život v Mimoni

24. 11. 2025

13 min

Obrázek epizody Křížem krajem: V myslivně ve Václavovicích se děti můžou potkat i s mládětem lišky

Křížem krajem: V myslivně ve Václavovicích se děti můžou potkat i s mládětem lišky

24. 11. 2025

7 min

Obrázek epizody Bitva u Waterloo - celý příběh Napoleonovy poslední bitvy | Historie

Bitva u Waterloo - celý příběh Napoleonovy poslední bitvy | Historie

24. 11. 2025

33 min

Obrázek epizody Radioporadna: Senioři potřebují žít svůj život i bez dětí. Když na ně budete trošku „prdět“, budete zajímavější

Radioporadna: Senioři potřebují žít svůj život i bez dětí. Když na ně budete trošku „prdět“, budete zajímavější

24. 11. 2025

24 min

Obrázek epizody Alex a host: Ilona Svobodová: Jsem šťastná, že mám tak vrstevnaté role a nemusím se nechat přešívat

Alex a host: Ilona Svobodová: Jsem šťastná, že mám tak vrstevnaté role a nemusím se nechat přešívat

24. 11. 2025

27 min

Obrázek epizody Ilona Svobodová: Jsem šťastná, že mám tak vrstevnaté role a nemusím se nechat přešívat

Ilona Svobodová: Jsem šťastná, že mám tak vrstevnaté role a nemusím se nechat přešívat

24. 11. 2025

27 min

Obrázek epizody Obr, který promlouvá při slavnostních okamžicích. Zikmund je králem mezi českými zvony

Obr, který promlouvá při slavnostních okamžicích. Zikmund je králem mezi českými zvony

24. 11. 2025

2 min

Obrázek epizody Le Peutrec, Maio, Smejkal: How to bring humanity back to modern cities I Talks 21

Le Peutrec, Maio, Smejkal: How to bring humanity back to modern cities I Talks 21

24. 11. 2025

1 hod 25 min

Obrázek epizody Čtvrté dítě měla v pětačtyřiceti, kmotrou je Joan Collins. Jak žije Češka, jež je nejlepší kamarádkou britské princezny

Čtvrté dítě měla v pětačtyřiceti, kmotrou je Joan Collins. Jak žije Češka, jež je nejlepší kamarádkou britské princezny

24. 11. 2025

25 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Mírový plán pro Ukrajinu. Návrh rozpočtu na rok 2026. Konference COP30

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Mírový plán pro Ukrajinu. Návrh rozpočtu na rok 2026. Konference COP30

24. 11. 2025

20 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politolog Kubáček: Střet zájmů by Babiše poškodil v Evropě i doma. Češi jsou ohledně peněz obezřetní

Jak to vidí...: Politolog Kubáček: Střet zájmů by Babiše poškodil v Evropě i doma. Češi jsou ohledně peněz obezřetní

24. 11. 2025

25 min

Obrázek epizody Julius Komárek, průkopník české myslivosti

Julius Komárek, průkopník české myslivosti

24. 11. 2025

3 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Hrajku! Lockdown za covidu i hrůzy války na Ukrajině dovedly Slávka Hamaďáka k druhé básnické sbírce

Host ve studiu: Hrajku! Lockdown za covidu i hrůzy války na Ukrajině dovedly Slávka Hamaďáka k druhé básnické sbírce

24. 11. 2025

10 min

Obrázek epizody 24.11. „Dneska se chováš jako kráva,“ nebral si fotbalista servítky s Evou Decastelo. Čím ho moderátorka vytočila?

24.11. „Dneska se chováš jako kráva,“ nebral si fotbalista servítky s Evou Decastelo. Čím ho moderátorka vytočila?

24. 11. 2025

24 min

Obrázek epizody Antivirus: Před Vánoci přibývá podvodných e-shopů, upozorňuje Antivirus. Varovným signálem mohou být nízké ceny

Antivirus: Před Vánoci přibývá podvodných e-shopů, upozorňuje Antivirus. Varovným signálem mohou být nízké ceny

24. 11. 2025

3 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: S kapelou Bran se přeneseme do Bretaně

Host Českého rozhlasu Ostrava: S kapelou Bran se přeneseme do Bretaně

24. 11. 2025

19 min

Obrázek epizody Radioporadna: Proč si muž a žena za volantem nerozumí? Může za to příroda

Radioporadna: Proč si muž a žena za volantem nerozumí? Může za to příroda

24. 11. 2025

19 min

Obrázek epizody Radioporadna: Proč si muž a žena za volantem nerozumí? Může za to příroda

Radioporadna: Proč si muž a žena za volantem nerozumí? Může za to příroda

24. 11. 2025

19 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Terén hře v Jablonci neuškodil. Plzeň si náskok promarnila sama, říká Horváth po zimním ligovém kole

Desítka Pavla Horvátha: Terén hře v Jablonci neuškodil. Plzeň si náskok promarnila sama, říká Horváth po zimním ligovém kole

24. 11. 2025

52 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Michal Novák alias SiRáno vydal svou první básnickou sbírku

Dobré dopoledne: Michal Novák alias SiRáno vydal svou první básnickou sbírku

24. 11. 2025

24 min

Obrázek epizody Východočeské výlety: Výlet do synagogy, na židovský hřbitov a za příběhy do Žamberku

Východočeské výlety: Výlet do synagogy, na židovský hřbitov a za příběhy do Žamberku

24. 11. 2025

30 min

Obrázek epizody Výlet do synagogy, na židovský hřbitov a za příběhy do Žamberku

Výlet do synagogy, na židovský hřbitov a za příběhy do Žamberku

24. 11. 2025

30 min