Obrázek epizody „Když mi něco vadí, tak to nedělám.“ O tvorbě rapových videoklipů i módě s režisérem Janem Strachem

„Když mi něco vadí, tak to nedělám.“ O tvorbě rapových videoklipů i módě s režisérem Janem Strachem

24. 1. 2023

15 min

Obrázek epizody On Air: „Když mi něco vadí, tak to nedělám.“ O tvorbě rapových videoklipů i módě s režisérem Janem Strachem

On Air: „Když mi něco vadí, tak to nedělám.“ O tvorbě rapových videoklipů i módě s režisérem Janem Strachem

24. 1. 2023

15 min

Obrázek epizody Peníze a vliv: Co sledují sponzoři Petra Pavla? Nekupujeme si číslo na prezidenta, jen nejsme lhostejní, říká Barta

Peníze a vliv: Co sledují sponzoři Petra Pavla? Nekupujeme si číslo na prezidenta, jen nejsme lhostejní, říká Barta

24. 1. 2023

25 min

Obrázek epizody Nespavci: Šest příběhů o probdělých nocích a cestách za spánkem. Začíná podcastová série Nespavci

Nespavci: Šest příběhů o probdělých nocích a cestách za spánkem. Začíná podcastová série Nespavci

24. 1. 2023

6 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Ekonomka Klímová: Musí prezident rozumět ekonomice? Je to plus. Pravomoc má ale jen k jedné věci

Jak to vidí...: Ekonomka Klímová: Musí prezident rozumět ekonomice? Je to plus. Pravomoc má ale jen k jedné věci

24. 1. 2023

25 min

Obrázek epizody Noví susedia 1: Veľké fúzy a dobrí susedia

Noví susedia 1: Veľké fúzy a dobrí susedia

24. 1. 2023

56 min

Obrázek epizody Protivínský cikánský

Protivínský cikánský

24. 1. 2023

6 min

Obrázek epizody 242 - How to Become Another Person

242 - How to Become Another Person

24. 1. 2023

13 min

Obrázek epizody Petr Beneš: O dvou začátcích

Petr Beneš: O dvou začátcích

24. 1. 2023

4 min

Obrázek epizody FreeTalk #2: O adaptacích, upírech a fantasy. Byl by Twilight od Kubricka nejlepší film všech dob?

FreeTalk #2: O adaptacích, upírech a fantasy. Byl by Twilight od Kubricka nejlepší film všech dob?

24. 1. 2023

1 hod 57 min

Obrázek epizody EP248 Male & Female Sexual Dysfunction with Patient & Documentary Filmmaker Aaron Canada & Justin Ouelette

EP248 Male & Female Sexual Dysfunction with Patient & Documentary Filmmaker Aaron Canada & Justin Ouelette

24. 1. 2023

40 min

Obrázek epizody Savage Lovecast Episode 848

Savage Lovecast Episode 848

24. 1. 2023

52 min

Obrázek epizody Pan František: Životní láska se mi bohužel vyhnula

Pan František: Životní láska se mi bohužel vyhnula

24. 1. 2023

38 min

Obrázek epizody Jak se v podnikání buduje důvěra?

Jak se v podnikání buduje důvěra?

24. 1. 2023

12 min

Obrázek epizody SLOVENSKÁ TELEVIZIA: "Babiš Odmítá Pomoc Spojencům NATO ..."

SLOVENSKÁ TELEVIZIA: "Babiš Odmítá Pomoc Spojencům NATO ..."

24. 1. 2023

8 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Nervózní Bílý dům. Skrýval Biden tajné dokumenty?

Vinohradská 12: Nervózní Bílý dům. Skrýval Biden tajné dokumenty?

24. 1. 2023

21 min

Obrázek epizody 583 - Mé nejoblíbenější roční období

583 - Mé nejoblíbenější roční období

24. 1. 2023

10 min

Obrázek epizody Hovory: Poslední chlapec, který se v Morgenlandu narodil, zemřel dva měsíce po natáčení, říká novinář Šuba

Hovory: Poslední chlapec, který se v Morgenlandu narodil, zemřel dva měsíce po natáčení, říká novinář Šuba

23. 1. 2023

22 min

Obrázek epizody Reportáž Očekávání

Reportáž Očekávání

23. 1. 2023

43 min

Obrázek epizody 23. Rozhledna Babina, rozhledna Hylačka

23. Rozhledna Babina, rozhledna Hylačka

23. 1. 2023

7 min

Obrázek epizody Jabok - Vyšší odborná škola sociálně pedagogická a teologická s ředitelkou Hanou Pazlarovou

Jabok - Vyšší odborná škola sociálně pedagogická a teologická s ředitelkou Hanou Pazlarovou

23. 1. 2023

23 min

Obrázek epizody #67 Jak začít podnikat v Chile? Aneb o příležitostech v unikátní zemi slovy ředitele regionálního centra CzechTrade Jiřího Jílka

#67 Jak začít podnikat v Chile? Aneb o příležitostech v unikátní zemi slovy ředitele regionálního centra CzechTrade Jiřího Jílka

23. 1. 2023

34 min

Obrázek epizody Rozdáváme vložky ženám ulice.  Lu Gregorová

Rozdáváme vložky ženám ulice. Lu Gregorová

23. 1. 2023

1 hod

Obrázek epizody Země vysychá. Dalším špatným zásahům, ale i nadbytečnému strachu má zabránit nová metodika výuky

Země vysychá. Dalším špatným zásahům, ale i nadbytečnému strachu má zabránit nová metodika výuky

23. 1. 2023

29 min

Obrázek epizody Dopolední host: Země vysychá. Dalším špatným zásahům, ale i nadbytečnému strachu má zabránit nová metodika výuky

Dopolední host: Země vysychá. Dalším špatným zásahům, ale i nadbytečnému strachu má zabránit nová metodika výuky

23. 1. 2023

29 min