Obrázek epizody Jak pomáhá robotické opylování, hmyzí predátoři nebo zelené hnojení? Farmařit se dá i ve městě

Jak pomáhá robotické opylování, hmyzí predátoři nebo zelené hnojení? Farmařit se dá i ve městě

24. 1. 2023

43 min

Obrázek epizody Herečka Judit Pecháček: Mluví maďarsky, slovensky a česky. „V každém jazyku jsem jiná“

Herečka Judit Pecháček: Mluví maďarsky, slovensky a česky. „V každém jazyku jsem jiná“

24. 1. 2023

28 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Judit Pecháček: Mluví maďarsky, slovensky a česky. „V každém jazyku jsem jiná“

Blízká setkání: Herečka Judit Pecháček: Mluví maďarsky, slovensky a česky. „V každém jazyku jsem jiná“

24. 1. 2023

28 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Judit Pecháček: Mluví maďarsky, slovensky a česky. „V každém jazyku jsem jiná“

Blízká setkání: Herečka Judit Pecháček: Mluví maďarsky, slovensky a česky. „V každém jazyku jsem jiná“

24. 1. 2023

28 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Potřebuji každý den řešit skládačku problémů lidí a provozu. To je můj svět v Domově Na Biřičce

Host ve studiu: Potřebuji každý den řešit skládačku problémů lidí a provozu. To je můj svět v Domově Na Biřičce

24. 1. 2023

11 min

Obrázek epizody How millennials and Gen Z can invest in a better future | Miguel Goncalves

How millennials and Gen Z can invest in a better future | Miguel Goncalves

24. 1. 2023

10 min

Obrázek epizody Interview Plus: Jan Krajhanzl, sociální a environmentální psycholog

Interview Plus: Jan Krajhanzl, sociální a environmentální psycholog

24. 1. 2023

26 min

Obrázek epizody Speciál Radioreportu se senátorem Fischerem: Církev nemůže být apolitická. Jsem vděčný podporovatelům, kampaň chci dotáhnout

Speciál Radioreportu se senátorem Fischerem: Církev nemůže být apolitická. Jsem vděčný podporovatelům, kampaň chci dotáhnout

24. 1. 2023

17 min

Obrázek epizody EP05: Hlavu státu nechte na nás

EP05: Hlavu státu nechte na nás

24. 1. 2023

25 min

Obrázek epizody Let's Talk About John DeLorean

Let's Talk About John DeLorean

24. 1. 2023

56 min

Obrázek epizody Nejlepší knihy roku 2022, teda aspoň podle nás. Jaké jsou ty vaše?

Nejlepší knihy roku 2022, teda aspoň podle nás. Jaké jsou ty vaše?

24. 1. 2023

25 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu: Youtuber Lukefry se ptá prezidentských kandidátů Babiše a Pavla: Jak má vypadat Česko za pět let?

Seriál Radiožurnálu: Youtuber Lukefry se ptá prezidentských kandidátů Babiše a Pavla: Jak má vypadat Česko za pět let?

24. 1. 2023

3 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Punk nestárne, je to revoluční gesto, které láká dvacátníky i sedmdesátníky, říká publicista Kopáč

Host Lucie Výborné: Punk nestárne, je to revoluční gesto, které láká dvacátníky i sedmdesátníky, říká publicista Kopáč

24. 1. 2023

28 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Punk nestárne, je to revoluční gesto, které láká dvacátníky i sedmdesátníky, říká publicista Kopáč

Host Lucie Výborné: Punk nestárne, je to revoluční gesto, které láká dvacátníky i sedmdesátníky, říká publicista Kopáč

24. 1. 2023

28 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Putinova vystoupení už postrádají šťávu. Je to starý neúspěšný muž, míní expert na Rusko Šír

Osobnost Plus: Putinova vystoupení už postrádají šťávu. Je to starý neúspěšný muž, míní expert na Rusko Šír

24. 1. 2023

26 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Jan Šír, odborník na Rusko a postsovětský prostor z Fakulty sociálních věd Univerzity Karlovy

Osobnost Plus: Jan Šír, odborník na Rusko a postsovětský prostor z Fakulty sociálních věd Univerzity Karlovy

24. 1. 2023

26 min

Obrázek epizody Tip Terezie Kovalové: DJ a producent Hadone se v klubu Roxy představí v české premiéře

Tip Terezie Kovalové: DJ a producent Hadone se v klubu Roxy představí v české premiéře

24. 1. 2023

2 min

Obrázek epizody Eva Decroix: Kvůli Andreji Babišovi máme z ostudy kabát, naštěstí ho nikdo nebere vážně

Eva Decroix: Kvůli Andreji Babišovi máme z ostudy kabát, naštěstí ho nikdo nebere vážně

24. 1. 2023

6 min

Obrázek epizody Genealogie. Jak si sestavit rodokmen a zjistit víc o historii vlastního rodu

Genealogie. Jak si sestavit rodokmen a zjistit víc o historii vlastního rodu

24. 1. 2023

20 min

Obrázek epizody Pro a proti: Od osmého března bude mít Česká republika nového prezidenta

Pro a proti: Od osmého března bude mít Česká republika nového prezidenta

24. 1. 2023

21 min

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: Vyhrajeme a dám gól, míní před utkáním se Spartou obránce Sigmy Ondřej Zmrzlý

Větrník - Host ve studiu: Vyhrajeme a dám gól, míní před utkáním se Spartou obránce Sigmy Ondřej Zmrzlý

24. 1. 2023

26 min

Obrázek epizody Režisér Bangeru Adam Sedlák: Chci točit témata, na která do kin přijdou lidi

Režisér Bangeru Adam Sedlák: Chci točit témata, na která do kin přijdou lidi

24. 1. 2023

45 min

Obrázek epizody Vizitka: Režisér Bangeru Adam Sedlák: Chci točit témata, na která do kin přijdou lidi

Vizitka: Režisér Bangeru Adam Sedlák: Chci točit témata, na která do kin přijdou lidi

24. 1. 2023

45 min

Obrázek epizody „Když mi něco vadí, tak to nedělám.“ O tvorbě rapových videoklipů i módě s režisérem Janem Strachem

„Když mi něco vadí, tak to nedělám.“ O tvorbě rapových videoklipů i módě s režisérem Janem Strachem

24. 1. 2023

15 min

Obrázek epizody On Air: „Když mi něco vadí, tak to nedělám.“ O tvorbě rapových videoklipů i módě s režisérem Janem Strachem

On Air: „Když mi něco vadí, tak to nedělám.“ O tvorbě rapových videoklipů i módě s režisérem Janem Strachem

24. 1. 2023

15 min