Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Tančící dům slaví 30 let. „Hollywoodský kýč, zaznívalo od odborné veřejnosti,“ vzpomíná architekt

Host Radiožurnálu: Tančící dům slaví 30 let. „Hollywoodský kýč, zaznívalo od odborné veřejnosti,“ vzpomíná architekt

27. 4. 2026

31 min

Obrázek epizody Casablanca: Už mě nebavilo koukat do betonu. Křivoklátsko pro mě znamená svobodu, říká fotografka

Casablanca: Už mě nebavilo koukat do betonu. Křivoklátsko pro mě znamená svobodu, říká fotografka

27. 4. 2026

37 min

Obrázek epizody Casablanca: Už mě nebavilo koukat do betonu. Křivoklátsko pro mě znamená svobodu, říká fotografka

Casablanca: Už mě nebavilo koukat do betonu. Křivoklátsko pro mě znamená svobodu, říká fotografka

27. 4. 2026

37 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: V ústecké Masarykově nemocnici provádějí některé operace bez skalpelu, jen pomoci tepla a chladu

Host Dopoledního expresu: V ústecké Masarykově nemocnici provádějí některé operace bez skalpelu, jen pomoci tepla a chladu

27. 4. 2026

17 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: S básníkem a kardiochirurgem Radovanem Jursou o dvou světech medicíny a literatury

Host Českého rozhlasu Ostrava: S básníkem a kardiochirurgem Radovanem Jursou o dvou světech medicíny a literatury

27. 4. 2026

21 min

Obrázek epizody 2026-04-27-Malina a Lenka Bočková

2026-04-27-Malina a Lenka Bočková

27. 4. 2026

1 hod 29 min

Obrázek epizody Malina a Lenka Bočková

Malina a Lenka Bočková

27. 4. 2026

44 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Marek Koten, ekonom, místopředseda Republicans Overseas Czech Republik

Osobnost Plus: Marek Koten, ekonom, místopředseda Republicans Overseas Czech Republik

27. 4. 2026

26 min

Obrázek epizody Marek Koten, ekonom, místopředseda Republicans Overseas Czech Republik

Marek Koten, ekonom, místopředseda Republicans Overseas Czech Republik

27. 4. 2026

26 min

Obrázek epizody Jak žít pospolu?

Jak žít pospolu?

27. 4. 2026

25 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Zanedbaný úklid, chybějící teplá voda. Důvody k uzavření restaurace nebo bistra

Vybrali jsme pro vás: Zanedbaný úklid, chybějící teplá voda. Důvody k uzavření restaurace nebo bistra

27. 4. 2026

3 min

Obrázek epizody Zanedbaný úklid, chybějící teplá voda. Důvody k uzavření restaurace nebo bistra

Zanedbaný úklid, chybějící teplá voda. Důvody k uzavření restaurace nebo bistra

27. 4. 2026

3 min

Obrázek epizody CHICAS NAHLAS (9. díl, 2. část): Detailní rozbor 18. epizody ASIA EXPRESS pohledem Icy a Ester!

CHICAS NAHLAS (9. díl, 2. část): Detailní rozbor 18. epizody ASIA EXPRESS pohledem Icy a Ester!

27. 4. 2026

16 min

Obrázek epizody Noty na buben nemusí být řídké. Bicí sekce Filharmonie Brno jich měla při jihlavském koncertu plno

Noty na buben nemusí být řídké. Bicí sekce Filharmonie Brno jich měla při jihlavském koncertu plno

27. 4. 2026

2 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Vedení Baníku muselo dát ego do trenek a už konečně ukázat na Dvorníka, říká Horváth

Desítka Pavla Horvátha: Vedení Baníku muselo dát ego do trenek a už konečně ukázat na Dvorníka, říká Horváth

27. 4. 2026

53 min

Obrázek epizody Pražákům je hej: Taneční battle, flashmob nebo galapředstavení nejlepších. Martin Kolda zve na Mezinárodní den tance

Pražákům je hej: Taneční battle, flashmob nebo galapředstavení nejlepších. Martin Kolda zve na Mezinárodní den tance

27. 4. 2026

19 min

Obrázek epizody Taneční battle, flashmob nebo galapředstavení nejlepších. Martin Kolda zve na Mezinárodní den tance

Taneční battle, flashmob nebo galapředstavení nejlepších. Martin Kolda zve na Mezinárodní den tance

27. 4. 2026

19 min

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: Radim Zapletal se označuje za suchozemce, vyrábí ale lodě pro českou i hollywoodskou produkci

Větrník - Host ve studiu: Radim Zapletal se označuje za suchozemce, vyrábí ale lodě pro českou i hollywoodskou produkci

27. 4. 2026

30 min

Obrázek epizody Vizitka: Malířka Veronika Holcová: Obrazy jsou deníky, které zaznamenávají můj život

Vizitka: Malířka Veronika Holcová: Obrazy jsou deníky, které zaznamenávají můj život

27. 4. 2026

38 min

Obrázek epizody Malířka Veronika Holcová: Obrazy jsou deníky, které zaznamenávají můj život

Malířka Veronika Holcová: Obrazy jsou deníky, které zaznamenávají můj život

27. 4. 2026

38 min

Obrázek epizody Vizitka: Malířka Veronika Holcová: Obrazy jsou deníky, které zaznamenávají můj život

Vizitka: Malířka Veronika Holcová: Obrazy jsou deníky, které zaznamenávají můj život

27. 4. 2026

38 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Kopeček: Grolich pro lidovce představuje čáru za minulostí. Na pravici může dojít k přelévání voličů

Jak to vidí...: Kopeček: Grolich pro lidovce představuje čáru za minulostí. Na pravici může dojít k přelévání voličů

27. 4. 2026

25 min

Obrázek epizody S mikrofonem do Anglie: Chelsea musí změnit filozofii. Není ideální cestou, že kupuje mladé hráče a prodává je, míní Tylšar

S mikrofonem do Anglie: Chelsea musí změnit filozofii. Není ideální cestou, že kupuje mladé hráče a prodává je, míní Tylšar

27. 4. 2026

25 min

Obrázek epizody Křížem krajem: Procházka kolem rybníku s křišťálově čistou vodou plnou rybího života

Křížem krajem: Procházka kolem rybníku s křišťálově čistou vodou plnou rybího života

27. 4. 2026

8 min

Obrázek epizody K jádru věci: PROMĚNY

K jádru věci: PROMĚNY

27. 4. 2026

43 min