Obrázek epizody Mikrovlnky: Medvěd v Coloradu si udělal 400 selfíček a Brňan ukradl tuňáky. To jsou nej zprávy minulého týdne

Mikrovlnky: Medvěd v Coloradu si udělal 400 selfíček a Brňan ukradl tuňáky. To jsou nej zprávy minulého týdne

10. 2. 2023

9 min

Obrázek epizody Jolanta Trojak: Neustále na půli cesty mezi rozumem a srdcem

Jolanta Trojak: Neustále na půli cesty mezi rozumem a srdcem

10. 2. 2023

46 min

Obrázek epizody Vizitka: Jolanta Trojak: Neustále na půli cesty mezi rozumem a srdcem

Vizitka: Jolanta Trojak: Neustále na půli cesty mezi rozumem a srdcem

10. 2. 2023

46 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Antidepresiva mi zachránila život, přiznává režisér. Svou depresi přenesl do virtuální reality

Host Lucie Výborné: Antidepresiva mi zachránila život, přiznává režisér. Svou depresi přenesl do virtuální reality

10. 2. 2023

27 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Antidepresiva mi zachránila život, přiznává režisér. Svou depresi přenesl do virtuální reality

Host Lucie Výborné: Antidepresiva mi zachránila život, přiznává režisér. Svou depresi přenesl do virtuální reality

10. 2. 2023

27 min

Obrázek epizody Pro a proti: Polovina ukrajinských uprchlíků už si v Česku našla práci, podle čerstvého průzkumu společnosti PAQ Research se ale kvůli nízkým příjmům až polovina ukrajinských domácností propadá do chudoby

Pro a proti: Polovina ukrajinských uprchlíků už si v Česku našla práci, podle čerstvého průzkumu společnosti PAQ Research se ale kvůli nízkým příjmům až polovina ukrajinských domácností propadá do chudoby

10. 2. 2023

24 min

Obrázek epizody Výletní tip Pavla Sladkého: Počasí na konci zimy využijte k návštěvě měst, která bývají plná turistů

Výletní tip Pavla Sladkého: Počasí na konci zimy využijte k návštěvě měst, která bývají plná turistů

10. 2. 2023

1 min

Obrázek epizody Dopolední Region: Pro ornitoložku Ditu Hořákovou je pomoc ptákům celoživotní posláním

Dopolední Region: Pro ornitoložku Ditu Hořákovou je pomoc ptákům celoživotní posláním

10. 2. 2023

3 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Tomáš Laně: V Turecku se zvedá nálada proti režimu. Firmy stavěly, kde neměly, normy neplatily

Jak to vidí...: Tomáš Laně: V Turecku se zvedá nálada proti režimu. Firmy stavěly, kde neměly, normy neplatily

10. 2. 2023

29 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Tomáš Laně: První kolo sice vyhrál Erdoğan, uspěla ale hlavně opozice. Zagresivní turecký režim?

Jak to vidí...: Tomáš Laně: První kolo sice vyhrál Erdoğan, uspěla ale hlavně opozice. Zagresivní turecký režim?

10. 2. 2023

29 min

Obrázek epizody Moment 96 - Without This You WON'T Find Fulfilment In Life: Stephen Fry

Moment 96 - Without This You WON'T Find Fulfilment In Life: Stephen Fry

10. 2. 2023

8 min

Obrázek epizody Václav Vokolek: Umělé krajiny

Václav Vokolek: Umělé krajiny

10. 2. 2023

4 min

Obrázek epizody Hušky, hušky, španělské mušky!

Hušky, hušky, španělské mušky!

10. 2. 2023

3 min

Obrázek epizody 15 ŽIVOT S HIV| Sex s HIV pozitivním? Lze dělat skoro všechno, tvrdí Petr

15 ŽIVOT S HIV| Sex s HIV pozitivním? Lze dělat skoro všechno, tvrdí Petr

10. 2. 2023

48 min

Obrázek epizody No92 - RANDE NA TURISTIKE

No92 - RANDE NA TURISTIKE

10. 2. 2023

21 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Konec Zemanovy éry. Co čekat na rozloučenou?

Vinohradská 12: Konec Zemanovy éry. Co čekat na rozloučenou?

10. 2. 2023

27 min

Obrázek epizody Teaser Hlas Heroine: Rozkoš

Teaser Hlas Heroine: Rozkoš

9. 2. 2023

2 min

Obrázek epizody Hovory: Kurgan? Mysleli jsme, že je to mohyla, ale hrobová jáma chyběla, popisuje archeolog Stančo

Hovory: Kurgan? Mysleli jsme, že je to mohyla, ale hrobová jáma chyběla, popisuje archeolog Stančo

9. 2. 2023

24 min

Obrázek epizody Aktualita: Nepozvali vás na party? Zavolejte Ivě Hüttnerové a vyfoťte chodidlo tučňáka

Aktualita: Nepozvali vás na party? Zavolejte Ivě Hüttnerové a vyfoťte chodidlo tučňáka

9. 2. 2023

23 min

Obrázek epizody S3 Ep1: Klokaní vocas, historky z dovolené a DVA konflikty!

S3 Ep1: Klokaní vocas, historky z dovolené a DVA konflikty!

9. 2. 2023

52 min

Obrázek epizody Speciál: Aktuální pohled na místo události

Speciál: Aktuální pohled na místo události

9. 2. 2023

21 min

Obrázek epizody #86 Michal A Ondra - FINANČNÍ PRŮŠVIHY: Auta, která vás zruinují! - A poslední V12 od Lamba

#86 Michal A Ondra - FINANČNÍ PRŮŠVIHY: Auta, která vás zruinují! - A poslední V12 od Lamba

9. 2. 2023

1 hod 11 min

Obrázek epizody Středověké šaty a boty by si s chutí vzala i dnešní žena, ukazuje výstava Husitského muzea v Táboře

Středověké šaty a boty by si s chutí vzala i dnešní žena, ukazuje výstava Husitského muzea v Táboře

9. 2. 2023

27 min

Obrázek epizody Studovna: Každé druhé slovo jsem musela googlit, ale teď už mám terminologii pod kůží, říká studentka práv

Studovna: Každé druhé slovo jsem musela googlit, ale teď už mám terminologii pod kůží, říká studentka práv

9. 2. 2023

19 min

Obrázek epizody Ortoped Vojtěch Havlas: To, co jsme kvůli covidu nestihli, budeme dohánět dalších 5 až 6 let

Ortoped Vojtěch Havlas: To, co jsme kvůli covidu nestihli, budeme dohánět dalších 5 až 6 let

9. 2. 2023

19 min