Obrázek epizody #86 Michal A Ondra - FINANČNÍ PRŮŠVIHY: Auta, která vás zruinují! - A poslední V12 od Lamba

#86 Michal A Ondra - FINANČNÍ PRŮŠVIHY: Auta, která vás zruinují! - A poslední V12 od Lamba

9. 2. 2023

1 hod 11 min

Obrázek epizody Středověké šaty a boty by si s chutí vzala i dnešní žena, ukazuje výstava Husitského muzea v Táboře

Středověké šaty a boty by si s chutí vzala i dnešní žena, ukazuje výstava Husitského muzea v Táboře

9. 2. 2023

27 min

Obrázek epizody Studovna: Každé druhé slovo jsem musela googlit, ale teď už mám terminologii pod kůží, říká studentka práv

Studovna: Každé druhé slovo jsem musela googlit, ale teď už mám terminologii pod kůží, říká studentka práv

9. 2. 2023

19 min

Obrázek epizody Ortoped Vojtěch Havlas: To, co jsme kvůli covidu nestihli, budeme dohánět dalších 5 až 6 let

Ortoped Vojtěch Havlas: To, co jsme kvůli covidu nestihli, budeme dohánět dalších 5 až 6 let

9. 2. 2023

19 min

Obrázek epizody DRM - 408. VYSÍLÁNÍ

DRM - 408. VYSÍLÁNÍ

9. 2. 2023

1 hod

Obrázek epizody JOSKA ŠÁLEK: "V kriminále jsem byl nejvíc svobodný."

JOSKA ŠÁLEK: "V kriminále jsem byl nejvíc svobodný."

9. 2. 2023

46 min

Obrázek epizody #52 Squaty jako laboratoře změny. Vytváření nových vztahů v odcizeném městě

#52 Squaty jako laboratoře změny. Vytváření nových vztahů v odcizeném městě

9. 2. 2023

53 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Schillerová: Babiš se teď zaměří na regiony. Havlíček premiérem? Takto se naše kroky číst nedají

Dvacet minut Radiožurnálu: Schillerová: Babiš se teď zaměří na regiony. Havlíček premiérem? Takto se naše kroky číst nedají

9. 2. 2023

23 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Schillerová: Babiš se teď zaměří na regiony. Havlíček premiérem? Takto se naše kroky číst nedají

Dvacet minut Radiožurnálu: Schillerová: Babiš se teď zaměří na regiony. Havlíček premiérem? Takto se naše kroky číst nedají

9. 2. 2023

23 min

Obrázek epizody Babiš se na chvíli schová. A vrátí se jako zachránce

Babiš se na chvíli schová. A vrátí se jako zachránce

9. 2. 2023

35 min

Obrázek epizody Dnešní Plus: Z 50 tisíc neverbovaných vězňů-Wagnerovců žije maximálně pětina, tvrdí lidskoprávní organizace

Dnešní Plus: Z 50 tisíc neverbovaných vězňů-Wagnerovců žije maximálně pětina, tvrdí lidskoprávní organizace

9. 2. 2023

4 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: "Obyčejná" kořenová zelenina

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: "Obyčejná" kořenová zelenina

9. 2. 2023

32 min

Obrázek epizody Rabín David Maxa: Víra není v židovství na prvním místě. Důležitá je praxe, která víru zpětně ovlivňuje

Rabín David Maxa: Víra není v židovství na prvním místě. Důležitá je praxe, která víru zpětně ovlivňuje

9. 2. 2023

43 min

Obrázek epizody #11 Moje cíle na rok 2023

#11 Moje cíle na rok 2023

9. 2. 2023

11 min

Obrázek epizody How (O)possums Work

How (O)possums Work

9. 2. 2023

49 min

Obrázek epizody Horský záchranář Marek Fryš: Lidé ztrácejí povědomí o tom, jak se v horách chovat

Horský záchranář Marek Fryš: Lidé ztrácejí povědomí o tom, jak se v horách chovat

9. 2. 2023

22 min

Obrázek epizody Radioporadna: Nejsme národ kverulantů, umíme i hezky pochválit, říká s úsměvem ombudsmanka hradecké nemocnice

Radioporadna: Nejsme národ kverulantů, umíme i hezky pochválit, říká s úsměvem ombudsmanka hradecké nemocnice

9. 2. 2023

21 min

Obrázek epizody METROBUS EXPRES #3: Kauza Železniční most pokračuje

METROBUS EXPRES #3: Kauza Železniční most pokračuje

9. 2. 2023

6 min

Obrázek epizody Alex a host: Petr Sís: Jsem neandrtálec, který kreslí pérkem na papír

Alex a host: Petr Sís: Jsem neandrtálec, který kreslí pérkem na papír

9. 2. 2023

28 min

Obrázek epizody Rodinná kapela nebude, Tik-Tok je větší zábava - EPIZODA DVACÁTÁ TŘETÍ: Peter “Petko” Opet

Rodinná kapela nebude, Tik-Tok je větší zábava - EPIZODA DVACÁTÁ TŘETÍ: Peter “Petko” Opet

9. 2. 2023

35 min

Obrázek epizody Princ William je první následník trůnu, který absolvoval legendární internátní školu v Etonu

Princ William je první následník trůnu, který absolvoval legendární internátní školu v Etonu

9. 2. 2023

20 min

Obrázek epizody Když je potřeba, plujeme jinam. Britský čtyřicátník Steward by svůj život na lodi a řece neměnil

Když je potřeba, plujeme jinam. Britský čtyřicátník Steward by svůj život na lodi a řece neměnil

9. 2. 2023

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Když je potřeba, plujeme jinam. Britský čtyřicátník Steward by svůj život na lodi a řece neměnil

Zápisník zahraničních zpravodajů: Když je potřeba, plujeme jinam. Britský čtyřicátník Steward by svůj život na lodi a řece neměnil

9. 2. 2023

3 min

Obrázek epizody Moderátor Čestmír Strakatý: Nic není dokonalé. Každý rozhovor je součtem menších či větších chyb

Moderátor Čestmír Strakatý: Nic není dokonalé. Každý rozhovor je součtem menších či větších chyb

9. 2. 2023

29 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Moderátor Čestmír Strakatý: Nic není dokonalé. Každý rozhovor je součtem menších či větších chyb

Blízká setkání: Moderátor Čestmír Strakatý: Nic není dokonalé. Každý rozhovor je součtem menších či větších chyb

9. 2. 2023

29 min