Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Jakub Jankto: Svým prohlášením jsem chtěl pomoct i ostatním. Tváří LGBT komunity ale být nechci

Dvacet minut Radiožurnálu: Jakub Jankto: Svým prohlášením jsem chtěl pomoct i ostatním. Tváří LGBT komunity ale být nechci

16. 2. 2023

24 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Jakub Jankto: Svým prohlášením jsem chtěl pomoct i ostatním. Tváří LGBT komunity ale být nechci

Dvacet minut Radiožurnálu: Jakub Jankto: Svým prohlášením jsem chtěl pomoct i ostatním. Tváří LGBT komunity ale být nechci

16. 2. 2023

24 min

Obrázek epizody N2: Teplejšie zimy môžu priniesť viac nových vírusov a epidémií, hovorí virológ Klempa

N2: Teplejšie zimy môžu priniesť viac nových vírusov a epidémií, hovorí virológ Klempa

16. 2. 2023

36 min

Obrázek epizody Proč nejspíš půjdeme do důchodu staří a nemocní

Proč nejspíš půjdeme do důchodu staří a nemocní

16. 2. 2023

36 min

Obrázek epizody Hudební tip: Acid Row jsou věrní „zhulenému“ soundu Mephistopheles či Green Lung

Hudební tip: Acid Row jsou věrní „zhulenému“ soundu Mephistopheles či Green Lung

16. 2. 2023

3 min

Obrázek epizody Tip: Hudební tip: Acid Row jsou věrní „zhulenému“ soundu Mephistopheles či Green Lung

Tip: Hudební tip: Acid Row jsou věrní „zhulenému“ soundu Mephistopheles či Green Lung

16. 2. 2023

3 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Sladění rodinného a pracovního života z pohledu pracovního práva

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Sladění rodinného a pracovního života z pohledu pracovního práva

16. 2. 2023

32 min

Obrázek epizody Lékaři Slámovi: Žijte autenticky a milujte, shodují se lidé před smrtí

Lékaři Slámovi: Žijte autenticky a milujte, shodují se lidé před smrtí

16. 2. 2023

48 min

Obrázek epizody Václav Dolejší: Chtěl jsem být bodyguard. Ale dali mě k Zemanovi

Václav Dolejší: Chtěl jsem být bodyguard. Ale dali mě k Zemanovi

16. 2. 2023

4 min

Obrázek epizody Hudební dvojice ba:zel vydala druhou desku We, vyrovnává se na ní s klimatickým žalem

Hudební dvojice ba:zel vydala druhou desku We, vyrovnává se na ní s klimatickým žalem

16. 2. 2023

20 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Ochotnické divadlo je velmi specifická vášeň. Své o tom ví Martin Šmíd

Odpolední interview: Ochotnické divadlo je velmi specifická vášeň. Své o tom ví Martin Šmíd

16. 2. 2023

20 min

Obrázek epizody Filmové premiéry Pavla Sladkého: Šťastně až na věky: dokument o hledání ideálního vztahu v různém partnerském uspořádání

Filmové premiéry Pavla Sladkého: Šťastně až na věky: dokument o hledání ideálního vztahu v různém partnerském uspořádání

16. 2. 2023

3 min

Obrázek epizody Lyžovat se může člověk naučit v každém věku, říká instruktor Martin Dostál

Lyžovat se může člověk naučit v každém věku, říká instruktor Martin Dostál

16. 2. 2023

16 min

Obrázek epizody Alex a host: Herec Radek Zima: Nabídku do Nemocnice na kraji města po dvaceti letech jsem vzal hned

Alex a host: Herec Radek Zima: Nabídku do Nemocnice na kraji města po dvaceti letech jsem vzal hned

16. 2. 2023

26 min

Obrázek epizody #1 Marek Kos - Mysleli si, že budu mít crop top a čivavu v ruce, protože se řadím k LGBTQ+ komunitě

#1 Marek Kos - Mysleli si, že budu mít crop top a čivavu v ruce, protože se řadím k LGBTQ+ komunitě

16. 2. 2023

52 min

Obrázek epizody Herec Hynek Čermák: Nejlepší dárkem bylo setkání s lidmi, na které bych si nemohl udělat čas

Herec Hynek Čermák: Nejlepší dárkem bylo setkání s lidmi, na které bych si nemohl udělat čas

16. 2. 2023

34 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Hynek Čermák: Nejlepší dárkem bylo setkání s lidmi, na které bych si nemohl udělat čas

Blízká setkání: Herec Hynek Čermák: Nejlepší dárkem bylo setkání s lidmi, na které bych si nemohl udělat čas

16. 2. 2023

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Hynek Čermák: Nejlepší dárkem bylo setkání s lidmi, na které bych si nemohl udělat čas

Blízká setkání: Herec Hynek Čermák: Nejlepší dárkem bylo setkání s lidmi, na které bych si nemohl udělat čas

16. 2. 2023

33 min

Obrázek epizody Radioporadna: Jedna chyba vás může stát všechny úspory! Varování před podvody na internetu a na co si dát pozor

Radioporadna: Jedna chyba vás může stát všechny úspory! Varování před podvody na internetu a na co si dát pozor

16. 2. 2023

15 min

Obrázek epizody Finančák: Je čas říct si o zvýšení platu, říká ekonomka Horská o kombinaci inflace a nízké nezaměstnanosti

Finančák: Je čas říct si o zvýšení platu, říká ekonomka Horská o kombinaci inflace a nízké nezaměstnanosti

16. 2. 2023

26 min

Obrázek epizody Flégrův účedník: Kde se vzal covid?

Flégrův účedník: Kde se vzal covid?

16. 2. 2023

8 min

Obrázek epizody Začátky v Jižní Africe

Začátky v Jižní Africe

16. 2. 2023

17 min

Obrázek epizody What if buildings created energy instead of consuming it? | Ksenia Petrichenko

What if buildings created energy instead of consuming it? | Ksenia Petrichenko

16. 2. 2023

14 min

Obrázek epizody Vie ChatGPT, že nič nevie?

Vie ChatGPT, že nič nevie?

16. 2. 2023

54 min

Obrázek epizody Interview Plus: Ekonom Münich: Na důchodovou reformu už je pozdě, teď je třeba řešit peníze na penze dnes narozených

Interview Plus: Ekonom Münich: Na důchodovou reformu už je pozdě, teď je třeba řešit peníze na penze dnes narozených

16. 2. 2023

25 min