Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Spoléhal jsem na kluky, že vždycky dají o jeden gól víc, než já dostanu, ohlíží se Dominik Hašek

Host Lucie Výborné: Spoléhal jsem na kluky, že vždycky dají o jeden gól víc, než já dostanu, ohlíží se Dominik Hašek

22. 2. 2023

35 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Spoléhal jsem na kluky, že vždycky dají o jeden gól víc, než já dostanu, ohlíží se Dominik Hašek

Host Lucie Výborné: Spoléhal jsem na kluky, že vždycky dají o jeden gól víc, než já dostanu, ohlíží se Dominik Hašek

22. 2. 2023

35 min

Obrázek epizody Horní Blatná

Horní Blatná

22. 2. 2023

9 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Putin odejde a pak se tam servou o peníze a moc, tipuje analytik a exdiplomat Votápek

Osobnost Plus: Putin odejde a pak se tam servou o peníze a moc, tipuje analytik a exdiplomat Votápek

22. 2. 2023

26 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Putin odejde a pak se tam servou o peníze a moc, tipuje analytik a exdiplomat Votápek

Osobnost Plus: Putin odejde a pak se tam servou o peníze a moc, tipuje analytik a exdiplomat Votápek

22. 2. 2023

26 min

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: Špičkový fotbal se dá hrát i bez jedné ledviny, dokazuje obránce Sigmy Vít Beneš

Větrník - Host ve studiu: Špičkový fotbal se dá hrát i bez jedné ledviny, dokazuje obránce Sigmy Vít Beneš

22. 2. 2023

28 min

Obrázek epizody Vizitka: Editor Michal Jareš: Česká poezie je pestřejší než próza, ta přešlapuje na místě

Vizitka: Editor Michal Jareš: Česká poezie je pestřejší než próza, ta přešlapuje na místě

22. 2. 2023

46 min

Obrázek epizody Editor Michal Jareš: Česká poezie je pestřejší než próza, ta přešlapuje na místě

Editor Michal Jareš: Česká poezie je pestřejší než próza, ta přešlapuje na místě

22. 2. 2023

47 min

Obrázek epizody Vizitka: Editor Michal Jareš: Česká poezie je pestřejší než próza, ta přešlapuje na místě

Vizitka: Editor Michal Jareš: Česká poezie je pestřejší než próza, ta přešlapuje na místě

22. 2. 2023

46 min

Obrázek epizody Small Talk #124 - Jak taktně ukončit nepříjemný telefonický rozhovor

Small Talk #124 - Jak taktně ukončit nepříjemný telefonický rozhovor

22. 2. 2023

3 min

Obrázek epizody Balanc: Jak jsem svajpnul vaši matku. O úspěšném online seznamování se socioložkou Renátou Topinkovou

Balanc: Jak jsem svajpnul vaši matku. O úspěšném online seznamování se socioložkou Renátou Topinkovou

22. 2. 2023

36 min

Obrázek epizody Balanc: Jak jsem svajpnul vaši matku. O úspěšném online seznamování se socioložkou Renátou Topinkovou

Balanc: Jak jsem svajpnul vaši matku. O úspěšném online seznamování se socioložkou Renátou Topinkovou

22. 2. 2023

36 min

Obrázek epizody Po pravdě: Michaela Kuklová otevřeně o rakovině. Šest dní po odstranění prsou šla do práce

Po pravdě: Michaela Kuklová otevřeně o rakovině. Šest dní po odstranění prsou šla do práce

22. 2. 2023

29 min

Obrázek epizody Pro a proti: Nelákejme penzisty a voliče na štědrost, na kterou nemáme, hájí nižší valorizaci důchodů ekonom

Pro a proti: Nelákejme penzisty a voliče na štědrost, na kterou nemáme, hájí nižší valorizaci důchodů ekonom

22. 2. 2023

23 min

Obrázek epizody Dominik Hašek

Dominik Hašek

22. 2. 2023

24 min

Obrázek epizody Povídání o vzniku alba, jógové praxi a mateřství s Ľubicou Názlerovou | Důvěřuj

Povídání o vzniku alba, jógové praxi a mateřství s Ľubicou Názlerovou | Důvěřuj

22. 2. 2023

1 hod 4 min

Obrázek epizody The Disappearance of Rudolf Diesel Pt. 2

The Disappearance of Rudolf Diesel Pt. 2

22. 2. 2023

36 min

Obrázek epizody Máme hosty: Městská policie v Králíkách není odpískaná. O zřízení rozhodne staronové vedení

Máme hosty: Městská policie v Králíkách není odpískaná. O zřízení rozhodne staronové vedení

22. 2. 2023

9 min

Obrázek epizody #42 O jedné utajené kapitole československé historie. Režisér dokumentu Černí Češi, Martin Müller

#42 O jedné utajené kapitole československé historie. Režisér dokumentu Černí Češi, Martin Müller

22. 2. 2023

32 min

Obrázek epizody NA ROVINU s vyšetrovateľom Kuciakovej vraždy: Lučanský chcel tajiť politicky citlivé informácie

NA ROVINU s vyšetrovateľom Kuciakovej vraždy: Lučanský chcel tajiť politicky citlivé informácie

22. 2. 2023

31 min

Obrázek epizody MINIMALIST(K)A - 3. díl: Artikul

MINIMALIST(K)A - 3. díl: Artikul

22. 2. 2023

34 min

Obrázek epizody Alena Zemančíková: Vejce a já

Alena Zemančíková: Vejce a já

22. 2. 2023

3 min

Obrázek epizody New President of Czech Republic and the hope of a New Spirit

New President of Czech Republic and the hope of a New Spirit

22. 2. 2023

9 min

Obrázek epizody Jako když zpěvák nenávidí svůj největší hit...

Jako když zpěvák nenávidí svůj největší hit...

22. 2. 2023

3 min