Obrázek epizody Radioporadna: Někdo řeší vztahy celý život. Jak si vybrat partnera ve 20 minutách s psychologem Lukášem Dastlíkem

Radioporadna: Někdo řeší vztahy celý život. Jak si vybrat partnera ve 20 minutách s psychologem Lukášem Dastlíkem

22. 2. 2023

21 min

Obrázek epizody „Ochrana životního prostředí není móda, ale nezbytnost,“ ví jedna ze zakladatelek vinařství Valduero

„Ochrana životního prostředí není móda, ale nezbytnost,“ ví jedna ze zakladatelek vinařství Valduero

22. 2. 2023

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: „Ochrana životního prostředí není móda, ale nezbytnost,“ ví jedna ze zakladatelek vinařství Valduero

Zápisník zahraničních zpravodajů: „Ochrana životního prostředí není móda, ale nezbytnost,“ ví jedna ze zakladatelek vinařství Valduero

22. 2. 2023

3 min

Obrázek epizody Jak se žije českým květinovým farmářům? Chybí hlavně know-how a komunita, zní z platformy Výkvět

Jak se žije českým květinovým farmářům? Chybí hlavně know-how a komunita, zní z platformy Výkvět

22. 2. 2023

7 min

Obrázek epizody Marek Dvořák: První pomoc? Ideální jsou při jejím poskytování prostitutky a děti

Marek Dvořák: První pomoc? Ideální jsou při jejím poskytování prostitutky a děti

22. 2. 2023

31 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Marek Dvořák: První pomoc? Ideální jsou při jejím poskytování prostitutky a děti

Blízká setkání: Marek Dvořák: První pomoc? Ideální jsou při jejím poskytování prostitutky a děti

22. 2. 2023

30 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Marek Dvořák: První pomoc? Ideální jsou při jejím poskytování prostitutky a děti

Blízká setkání: Marek Dvořák: První pomoc? Ideální jsou při jejím poskytování prostitutky a děti

22. 2. 2023

30 min

Obrázek epizody Marný JoJo #17 - Kde se vidíme za 5 let?

Marný JoJo #17 - Kde se vidíme za 5 let?

22. 2. 2023

46 min

Obrázek epizody Život k nezaplacení: Lidé si musí šetřit, důchody budou menší než dnes, odhaduje sociolog Prokop

Život k nezaplacení: Lidé si musí šetřit, důchody budou menší než dnes, odhaduje sociolog Prokop

22. 2. 2023

18 min

Obrázek epizody Interview Plus: Řetězce nám diktují ceny a zdražují víc, než musí, tvrdí prezident Agrární komory

Interview Plus: Řetězce nám diktují ceny a zdražují víc, než musí, tvrdí prezident Agrární komory

22. 2. 2023

25 min

Obrázek epizody Radioporadna: Otužování je fenomén. Ledovou sprchu můžete vynechat

Radioporadna: Otužování je fenomén. Ledovou sprchu můžete vynechat

22. 2. 2023

14 min

Obrázek epizody Hana Dohnálková zve na nejbližší koncerty PKF - Prague Philharmonia

Hana Dohnálková zve na nejbližší koncerty PKF - Prague Philharmonia

22. 2. 2023

8 min

Obrázek epizody Short Stuff: Sleeping On It

Short Stuff: Sleeping On It

22. 2. 2023

14 min

Obrázek epizody Jiří Just: Rusko pozastavením účasti ve smlouvě Nový START vydírá Západ kvůli dodávkám zbraní na Ukrajinu

Jiří Just: Rusko pozastavením účasti ve smlouvě Nový START vydírá Západ kvůli dodávkám zbraní na Ukrajinu

22. 2. 2023

5 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Spoléhal jsem na kluky, že vždycky dají o jeden gól víc, než já dostanu, ohlíží se Dominik Hašek

Host Lucie Výborné: Spoléhal jsem na kluky, že vždycky dají o jeden gól víc, než já dostanu, ohlíží se Dominik Hašek

22. 2. 2023

35 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Spoléhal jsem na kluky, že vždycky dají o jeden gól víc, než já dostanu, ohlíží se Dominik Hašek

Host Lucie Výborné: Spoléhal jsem na kluky, že vždycky dají o jeden gól víc, než já dostanu, ohlíží se Dominik Hašek

22. 2. 2023

35 min

Obrázek epizody Horní Blatná

Horní Blatná

22. 2. 2023

9 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Putin odejde a pak se tam servou o peníze a moc, tipuje analytik a exdiplomat Votápek

Osobnost Plus: Putin odejde a pak se tam servou o peníze a moc, tipuje analytik a exdiplomat Votápek

22. 2. 2023

26 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Putin odejde a pak se tam servou o peníze a moc, tipuje analytik a exdiplomat Votápek

Osobnost Plus: Putin odejde a pak se tam servou o peníze a moc, tipuje analytik a exdiplomat Votápek

22. 2. 2023

26 min

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: Špičkový fotbal se dá hrát i bez jedné ledviny, dokazuje obránce Sigmy Vít Beneš

Větrník - Host ve studiu: Špičkový fotbal se dá hrát i bez jedné ledviny, dokazuje obránce Sigmy Vít Beneš

22. 2. 2023

28 min

Obrázek epizody Vizitka: Editor Michal Jareš: Česká poezie je pestřejší než próza, ta přešlapuje na místě

Vizitka: Editor Michal Jareš: Česká poezie je pestřejší než próza, ta přešlapuje na místě

22. 2. 2023

46 min

Obrázek epizody Editor Michal Jareš: Česká poezie je pestřejší než próza, ta přešlapuje na místě

Editor Michal Jareš: Česká poezie je pestřejší než próza, ta přešlapuje na místě

22. 2. 2023

47 min

Obrázek epizody Vizitka: Editor Michal Jareš: Česká poezie je pestřejší než próza, ta přešlapuje na místě

Vizitka: Editor Michal Jareš: Česká poezie je pestřejší než próza, ta přešlapuje na místě

22. 2. 2023

46 min

Obrázek epizody Small Talk #124 - Jak taktně ukončit nepříjemný telefonický rozhovor

Small Talk #124 - Jak taktně ukončit nepříjemný telefonický rozhovor

22. 2. 2023

3 min

Obrázek epizody Balanc: Jak jsem svajpnul vaši matku. O úspěšném online seznamování se socioložkou Renátou Topinkovou

Balanc: Jak jsem svajpnul vaši matku. O úspěšném online seznamování se socioložkou Renátou Topinkovou

22. 2. 2023

36 min