Obrázek epizody Hovory: Pokud nedojde k masivnější podpoře humanitních oborů, brzy nebude co řešit, míní filozof Jirsa

Hovory: Pokud nedojde k masivnější podpoře humanitních oborů, brzy nebude co řešit, míní filozof Jirsa

28. 2. 2023

23 min

Obrázek epizody Africké slonice už se rodí bez klů, chrání se tak před lovci. Evoluce je hodně rychlá, říká biolog

Africké slonice už se rodí bez klů, chrání se tak před lovci. Evoluce je hodně rychlá, říká biolog

28. 2. 2023

19 min

Obrázek epizody Dopolední host: Africké slonice už se rodí bez klů, chrání se tak před lovci. Evoluce je hodně rychlá, říká biolog

Dopolední host: Africké slonice už se rodí bez klů, chrání se tak před lovci. Evoluce je hodně rychlá, říká biolog

28. 2. 2023

19 min

Obrázek epizody Vzděláním k (ne)úspěchu #3: Gargulák - Proč stát nedokáže zajistit dětem nejlepší možné vzdělání?

Vzděláním k (ne)úspěchu #3: Gargulák - Proč stát nedokáže zajistit dětem nejlepší možné vzdělání?

28. 2. 2023

1 hod 39 min

Obrázek epizody Vzděláním k (ne)úspěchu #2: Helena Pravdová - Všechny děti mají právo na kvalitní vzdělávání

Vzděláním k (ne)úspěchu #2: Helena Pravdová - Všechny děti mají právo na kvalitní vzdělávání

28. 2. 2023

43 min

Obrázek epizody Spirála aneb o zmírnění stigmatizace duševního onemocnění

Spirála aneb o zmírnění stigmatizace duševního onemocnění

28. 2. 2023

25 min

Obrázek epizody 🍻Štamgasti v první řadě - 4 díl

🍻Štamgasti v první řadě - 4 díl

28. 2. 2023

57 min

Obrázek epizody 7. O tůních a hnízdech - Lubor Křížek

7. O tůních a hnízdech - Lubor Křížek

28. 2. 2023

40 min

Obrázek epizody 54: Člen domácnosti ve vězení (ACE 10)

54: Člen domácnosti ve vězení (ACE 10)

28. 2. 2023

34 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Mám pocit, že už s tím umím žít, říká o panických atakách Iva Frühlingová

Klub Rádia Junior: Mám pocit, že už s tím umím žít, říká o panických atakách Iva Frühlingová

28. 2. 2023

37 min

Obrázek epizody Dopředu mě žene obava, aby život neskončil dřív, než všechno stihnu. Zrcadlo Alžběty Candii Muñoz

Dopředu mě žene obava, aby život neskončil dřív, než všechno stihnu. Zrcadlo Alžběty Candii Muñoz

28. 2. 2023

23 min

Obrázek epizody DRM - 414.VYSÍLÁNÍ

DRM - 414.VYSÍLÁNÍ

28. 2. 2023

1 hod 1 min

Obrázek epizody Šárka Jelínková /KDU-ČSL/: Rozhodli jsme se, že budeme vláda zodpovědná a k penzijní reformě se postavíme čelem

Šárka Jelínková /KDU-ČSL/: Rozhodli jsme se, že budeme vláda zodpovědná a k penzijní reformě se postavíme čelem

28. 2. 2023

21 min

Obrázek epizody Podhoubí: „Není důvod, aby tu stálo něco jiného než bobří hrad.“ Proč bojovat proti zástavbě Dalejského údolí?

Podhoubí: „Není důvod, aby tu stálo něco jiného než bobří hrad.“ Proč bojovat proti zástavbě Dalejského údolí?

28. 2. 2023

31 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Analytik Stulík: Čínský mírový plán není proveditelný. Navíc vychází vstříc Rusku

Dvacet minut Radiožurnálu: Analytik Stulík: Čínský mírový plán není proveditelný. Navíc vychází vstříc Rusku

28. 2. 2023

25 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Analytik Stulík: Čínský mírový plán není proveditelný. Navíc vychází vstříc Rusku

Dvacet minut Radiožurnálu: Analytik Stulík: Čínský mírový plán není proveditelný. Navíc vychází vstříc Rusku

28. 2. 2023

25 min

Obrázek epizody Jak udělat první dojem? Vždycky to může být horší (82)

Jak udělat první dojem? Vždycky to může být horší (82)

28. 2. 2023

38 min

Obrázek epizody The fascinating physics of insect pee | Saad Bhamla

The fascinating physics of insect pee | Saad Bhamla

28. 2. 2023

9 min

Obrázek epizody 9: Středověk není nuda! Kam na něj v Praze?

9: Středověk není nuda! Kam na něj v Praze?

28. 2. 2023

16 min

Obrázek epizody O pěti okupovaných územích, která Ukrajina nutně potřebuje

O pěti okupovaných územích, která Ukrajina nutně potřebuje

28. 2. 2023

37 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: 3 roky s covidem

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: 3 roky s covidem

28. 2. 2023

34 min

Obrázek epizody Toyota Vangelis je o hledání identity. Když zpívám svým hlasem, nejsem to já, říká Václav Peloušek

Toyota Vangelis je o hledání identity. Když zpívám svým hlasem, nejsem to já, říká Václav Peloušek

28. 2. 2023

16 min

Obrázek epizody On Air: Toyota Vangelis je o hledání identity. Když zpívám svým hlasem, nejsem to já, říká Václav Peloušek

On Air: Toyota Vangelis je o hledání identity. Když zpívám svým hlasem, nejsem to já, říká Václav Peloušek

28. 2. 2023

16 min

Obrázek epizody Tomáš Prokůpek zve na výstavu Ondřej Sekora - známý i neznámý

Tomáš Prokůpek zve na výstavu Ondřej Sekora - známý i neznámý

28. 2. 2023

9 min

Obrázek epizody S Arletou o smyslu života

S Arletou o smyslu života

28. 2. 2023

9 min