Obrázek epizody Včely a včelaření. Téma pro Poradnu

Včely a včelaření. Téma pro Poradnu

7. 3. 2023

21 min

Obrázek epizody Zlatá lyže vznikla díky deseti zlatým dukátům. Měla motivovat mladé ke skokům na lyžích i k běžkám

Zlatá lyže vznikla díky deseti zlatým dukátům. Měla motivovat mladé ke skokům na lyžích i k běžkám

7. 3. 2023

2 min

Obrázek epizody Vizitka: Vojtěch Boháč: I kdyby teď Putin zemřel, obrat v Rusku není možný

Vizitka: Vojtěch Boháč: I kdyby teď Putin zemřel, obrat v Rusku není možný

7. 3. 2023

51 min

Obrázek epizody Vizitka: Vojtěch Boháč: I kdyby teď Putin zemřel, obrat v Rusku není možný

Vizitka: Vojtěch Boháč: I kdyby teď Putin zemřel, obrat v Rusku není možný

7. 3. 2023

51 min

Obrázek epizody Vojtěch Boháč: I kdyby teď Putin zemřel, obrat v Rusku není možný

Vojtěch Boháč: I kdyby teď Putin zemřel, obrat v Rusku není možný

7. 3. 2023

51 min

Obrázek epizody Nespavci: Nespavost mi toho hodně dala. Učí mě být sama se sebou, mám na to v noci hodně času, říká Klára

Nespavci: Nespavost mi toho hodně dala. Učí mě být sama se sebou, mám na to v noci hodně času, říká Klára

7. 3. 2023

3 min

Obrázek epizody Pro a proti: Není důvod zakázat náhradní mateřství, říká etik. Ohrožuje lidskou důstojnost, míní psycholožka

Pro a proti: Není důvod zakázat náhradní mateřství, říká etik. Ohrožuje lidskou důstojnost, míní psycholožka

7. 3. 2023

23 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Děti v Afghánistánu dostávají místo jídla prášky na spaní, popisuje Bendl z Lékařů bez hranic

Host Lucie Výborné: Děti v Afghánistánu dostávají místo jídla prášky na spaní, popisuje Bendl z Lékařů bez hranic

7. 3. 2023

25 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Děti v Afghánistánu dostávají místo jídla prášky na spaní, popisuje Bendl z Lékařů bez hranic

Host Lucie Výborné: Děti v Afghánistánu dostávají místo jídla prášky na spaní, popisuje Bendl z Lékařů bez hranic

7. 3. 2023

25 min

Obrázek epizody Peníze a vliv: Ze slibovaných 230 miliard Česko získalo zlomek. Čínské investice nic moc nepřinesly, říká expert

Peníze a vliv: Ze slibovaných 230 miliard Česko získalo zlomek. Čínské investice nic moc nepřinesly, říká expert

7. 3. 2023

25 min

Obrázek epizody Pohádky a jejich motivy: Smolíček Pacholíček – neposlušný hrdina?

Pohádky a jejich motivy: Smolíček Pacholíček – neposlušný hrdina?

7. 3. 2023

55 min

Obrázek epizody Lásky čas: Pro kluky jsem byla tajemství, teď mě loví jako trofej. Nenávidím slovo exotická

Lásky čas: Pro kluky jsem byla tajemství, teď mě loví jako trofej. Nenávidím slovo exotická

7. 3. 2023

28 min

Obrázek epizody Pro kluky jsem byla tajemství, teď mě loví jako trofej. Nenávidím slovo exotická

Pro kluky jsem byla tajemství, teď mě loví jako trofej. Nenávidím slovo exotická

7. 3. 2023

28 min

Obrázek epizody Máme hosty: Lenny vybrala Anděly, pak je málem zrušili. Ještě jeden by se hodil

Máme hosty: Lenny vybrala Anděly, pak je málem zrušili. Ještě jeden by se hodil

7. 3. 2023

9 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Novinář Kytka: Velkorysá dohoda EU s Británií mě zaskočila. Čára za brexitem to ale zřejmě nebude

Jak to vidí...: Novinář Kytka: Velkorysá dohoda EU s Británií mě zaskočila. Čára za brexitem to ale zřejmě nebude

7. 3. 2023

24 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Novinář Kytka: Velkorysá dohoda EU s Británií mě zaskočila. Čára za brexitem to ale zřejmě nebude

Jak to vidí...: Novinář Kytka: Velkorysá dohoda EU s Británií mě zaskočila. Čára za brexitem to ale zřejmě nebude

7. 3. 2023

24 min

Obrázek epizody Od te naši Lyse

Od te naši Lyse

7. 3. 2023

5 min

Obrázek epizody Chef Arena #17 – Josef Frank

Chef Arena #17 – Josef Frank

7. 3. 2023

1 hod 17 min

Obrázek epizody Noví susedia 7: Známe mená a neznáme príbehy

Noví susedia 7: Známe mená a neznáme príbehy

7. 3. 2023

43 min

Obrázek epizody 10: Zvládá Praha bydlení? Šly jsme to zjistit do CAMPu

10: Zvládá Praha bydlení? Šly jsme to zjistit do CAMPu

7. 3. 2023

17 min

Obrázek epizody 247 - There Are No Problems, Only Choices

247 - There Are No Problems, Only Choices

7. 3. 2023

11 min

Obrázek epizody NA ROVINU s Radom Baťom: Spájanie s Hlasom vedie Drucker

NA ROVINU s Radom Baťom: Spájanie s Hlasom vedie Drucker

7. 3. 2023

33 min

Obrázek epizody Alena Scheinostová: Co prozradí tělo

Alena Scheinostová: Co prozradí tělo

7. 3. 2023

3 min

Obrázek epizody Neudržitelný svět, environmentální žal a kontexty veganství. Kam svět spěje?

Neudržitelný svět, environmentální žal a kontexty veganství. Kam svět spěje?

7. 3. 2023

39 min

Obrázek epizody Bedřich Moldan: Planeta je složitý kotel, v němž se látky dostávají velmi daleko, včetně pesticidů

Bedřich Moldan: Planeta je složitý kotel, v němž se látky dostávají velmi daleko, včetně pesticidů

7. 3. 2023

1 hod