Obrázek epizody Nový svět #1 – Evropa

Nový svět #1 – Evropa

8. 3. 2023

56 min

Obrázek epizody Gotiky chlouba

Gotiky chlouba

8. 3. 2023

2 min

Obrázek epizody 49: Jak na strach, že nenaplním svůj život

49: Jak na strach, že nenaplním svůj život

8. 3. 2023

27 min

Obrázek epizody Levicový aktivista straší KOLAPSEM civilizace...

Levicový aktivista straší KOLAPSEM civilizace...

8. 3. 2023

23 min

Obrázek epizody Po čuni: 11 Baníku chybí srdcaři, to je ten problém, říká Luděk Mikloško

Po čuni: 11 Baníku chybí srdcaři, to je ten problém, říká Luděk Mikloško

8. 3. 2023

24 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Erik Tabery: Končí nejhorší kancléř od roku 1989

Vinohradská 12: Erik Tabery: Končí nejhorší kancléř od roku 1989

8. 3. 2023

21 min

Obrázek epizody Umění ve veřejném prostoru

Umění ve veřejném prostoru

8. 3. 2023

27 min

Obrázek epizody Každý vztah s pacientem je unikátní | Kateřina Rusinová o paliativní medicíně

Každý vztah s pacientem je unikátní | Kateřina Rusinová o paliativní medicíně

8. 3. 2023

17 min

Obrázek epizody Hyperpop, filmy, kočky & emojis

Hyperpop, filmy, kočky & emojis

7. 3. 2023

35 min

Obrázek epizody Hovory: Žádné dítě není zlobivé. Má jen naučenou strategii přežití, míní ředitel organizace Neohrožené děti

Hovory: Žádné dítě není zlobivé. Má jen naučenou strategii přežití, míní ředitel organizace Neohrožené děti

7. 3. 2023

23 min

Obrázek epizody #01 – S Klárou o studiu v USA

#01 – S Klárou o studiu v USA

7. 3. 2023

15 min

Obrázek epizody Rozhovor s Janou Vohralíkovou, kancléřkou prezidenta Petra Pavla

Rozhovor s Janou Vohralíkovou, kancléřkou prezidenta Petra Pavla

7. 3. 2023

27 min

Obrázek epizody Třísek jsem měla hrozně moc, říká Holka s dílnou. Dokazuje, že truhlařina není jen pro muže

Třísek jsem měla hrozně moc, říká Holka s dílnou. Dokazuje, že truhlařina není jen pro muže

7. 3. 2023

22 min

Obrázek epizody 55: Příprava dítěte na příchod sourozence

55: Příprava dítěte na příchod sourozence

7. 3. 2023

37 min

Obrázek epizody Dopolední host: Třísek jsem měla hrozně moc, říká Holka s dílnou. Dokazuje, že truhlařina není jen pro muže

Dopolední host: Třísek jsem měla hrozně moc, říká Holka s dílnou. Dokazuje, že truhlařina není jen pro muže

7. 3. 2023

22 min

Obrázek epizody Backman a závěr Medvědína, nová Jodi Picoult i to, co by možná v povinné četbě být nemuselo

Backman a závěr Medvědína, nová Jodi Picoult i to, co by možná v povinné četbě být nemuselo

7. 3. 2023

22 min

Obrázek epizody Prezidentství Miloše Zemana vzbudilo zájem o Ústavu mezi širokou veřejností, říká senátor Zdeněk Hraba

Prezidentství Miloše Zemana vzbudilo zájem o Ústavu mezi širokou veřejností, říká senátor Zdeněk Hraba

7. 3. 2023

20 min

Obrázek epizody #1 Martin Cihlář - Kdyby byla Ranní show Evropy 2 ve Francii, tak je vyhodí za jeden díl...

#1 Martin Cihlář - Kdyby byla Ranní show Evropy 2 ve Francii, tak je vyhodí za jeden díl...

7. 3. 2023

41 min

Obrázek epizody Jsem na vozíku. Ctižádost mi ale zůstala. Sportuju, cestuju, zkrátka žiju... Zrcadlo Jiřího Kříže

Jsem na vozíku. Ctižádost mi ale zůstala. Sportuju, cestuju, zkrátka žiju... Zrcadlo Jiřího Kříže

7. 3. 2023

23 min

Obrázek epizody Podhoubí: Vlčí stopy ve sněhu a volání divočiny. V Lužických horách pomáhá s obnovou lesa vlk

Podhoubí: Vlčí stopy ve sněhu a volání divočiny. V Lužických horách pomáhá s obnovou lesa vlk

7. 3. 2023

37 min

Obrázek epizody Host Dne na Moravě: Soudkyně Bejčková: Stačí málo a právní i úřední texty mohou být srozumitelnější

Host Dne na Moravě: Soudkyně Bejčková: Stačí málo a právní i úřední texty mohou být srozumitelnější

7. 3. 2023

16 min

Obrázek epizody #312 — The Trouble with AI

#312 — The Trouble with AI

7. 3. 2023

1 hod 27 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Konec v čele Sněmovny si vůbec nepřipouštím, říká k hlasování o odvolání Pekarová Adamová

Dvacet minut Radiožurnálu: Konec v čele Sněmovny si vůbec nepřipouštím, říká k hlasování o odvolání Pekarová Adamová

7. 3. 2023

23 min

Obrázek epizody The clean energy hub of the future | Rebekah Shirley

The clean energy hub of the future | Rebekah Shirley

7. 3. 2023

9 min

Obrázek epizody Co se dělo za zdmi Hradu

Co se dělo za zdmi Hradu

7. 3. 2023

43 min