Obrázek epizody Blízká setkání: Psychoterapeutka Štěpánka Podrazilová: Spíš než v plášti si mě představte v Africe. Tam jsem raději

Blízká setkání: Psychoterapeutka Štěpánka Podrazilová: Spíš než v plášti si mě představte v Africe. Tam jsem raději

17. 3. 2023

29 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Psychoterapeutka Štěpánka Podrazilová: Spíš než v plášti si mě představte v Africe. Tam jsem raději

Blízká setkání: Psychoterapeutka Štěpánka Podrazilová: Spíš než v plášti si mě představte v Africe. Tam jsem raději

17. 3. 2023

29 min

Obrázek epizody Psychoterapeutka Štěpánka Podrazilová: Spíš než v plášti si mě představte v Africe. Tam jsem raději

Psychoterapeutka Štěpánka Podrazilová: Spíš než v plášti si mě představte v Africe. Tam jsem raději

17. 3. 2023

29 min

Obrázek epizody Online Plus: Koubský: Vymýšlení si a fantazírování novému jazykovému modelu GPT-4 zůstalo, přesto je tam posun

Online Plus: Koubský: Vymýšlení si a fantazírování novému jazykovému modelu GPT-4 zůstalo, přesto je tam posun

17. 3. 2023

23 min

Obrázek epizody Poděbrady jsou balzám na nervy, říká tamní rodačka, výtvarnice a ilustrátorka Lucie Seifertová

Poděbrady jsou balzám na nervy, říká tamní rodačka, výtvarnice a ilustrátorka Lucie Seifertová

17. 3. 2023

23 min

Obrázek epizody Tady to znám: Poděbrady jsou balzám na nervy, říká tamní rodačka, výtvarnice a ilustrátorka Lucie Seifertová

Tady to znám: Poděbrady jsou balzám na nervy, říká tamní rodačka, výtvarnice a ilustrátorka Lucie Seifertová

17. 3. 2023

23 min

Obrázek epizody Šimrání z Bohnic o pedofilii a dalších parafiliích s terapeutkou

Šimrání z Bohnic o pedofilii a dalších parafiliích s terapeutkou

17. 3. 2023

37 min

Obrázek epizody Zlínský podcast - Oldřich Siegel

Zlínský podcast - Oldřich Siegel

17. 3. 2023

31 min

Obrázek epizody Hiking podcast: Ďurifuk býva v aute, na štíty lezie ako horolezec a lieta z nich na paraglide

Hiking podcast: Ďurifuk býva v aute, na štíty lezie ako horolezec a lieta z nich na paraglide

17. 3. 2023

56 min

Obrázek epizody Aktualita: Proč si s Pavlem a Zemanem nedat svíčkovou a proč Jackson nenazpíval Tři čuníky

Aktualita: Proč si s Pavlem a Zemanem nedat svíčkovou a proč Jackson nenazpíval Tři čuníky

17. 3. 2023

17 min

Obrázek epizody Světový den spánku

Světový den spánku

17. 3. 2023

50 min

Obrázek epizody Radioporadna: IQ Park Pardubice není lepší ani horší. Je úplně jiný

Radioporadna: IQ Park Pardubice není lepší ani horší. Je úplně jiný

17. 3. 2023

14 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Výtěžek Tříkrálové sbírky na Vysočině byl letos opět rekordní

Dobré dopoledne: Výtěžek Tříkrálové sbírky na Vysočině byl letos opět rekordní

17. 3. 2023

12 min

Obrázek epizody 30 let NP Šumava - Seznamte se - Tetřev hlušec

30 let NP Šumava - Seznamte se - Tetřev hlušec

17. 3. 2023

14 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Jménem jsem Mann, duší Aškenazy. Mannové byli českoslovenští vlastenci, vypráví spisovatel

Host Lucie Výborné: Jménem jsem Mann, duší Aškenazy. Mannové byli českoslovenští vlastenci, vypráví spisovatel

17. 3. 2023

30 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Jménem jsem Mann, duší Aškenazy. Mannové byli českoslovenští vlastenci, vypráví spisovatel

Host Lucie Výborné: Jménem jsem Mann, duší Aškenazy. Mannové byli českoslovenští vlastenci, vypráví spisovatel

17. 3. 2023

30 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Etnoložka: Většina šamanů v Rusku je pro Putina. Hromadí totiž moc, tíhnutí k síle je tak logické

Osobnost Plus: Etnoložka: Většina šamanů v Rusku je pro Putina. Hromadí totiž moc, tíhnutí k síle je tak logické

17. 3. 2023

26 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: Brňanka ukradla rohožku a žena dostala balík peněz za práci doma. To jsou nej zprávy týdne

Mikrovlnky: Brňanka ukradla rohožku a žena dostala balík peněz za práci doma. To jsou nej zprávy týdne

17. 3. 2023

10 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Pozvání na den otevřených dveří u meteorologů. Setkání s Romanem Volným

Host Českého rozhlasu Ostrava: Pozvání na den otevřených dveří u meteorologů. Setkání s Romanem Volným

17. 3. 2023

21 min

Obrázek epizody Ocenění Skutek roku by mohla získat ředitelka havlíčkobrodského Českého červeného kříže

Ocenění Skutek roku by mohla získat ředitelka havlíčkobrodského Českého červeného kříže

17. 3. 2023

2 min

Obrázek epizody Herečka Nina Horáková: Inscenace María de Buenos Aires bylo asi to nejtěžší, co jsem kdy zkoušela

Herečka Nina Horáková: Inscenace María de Buenos Aires bylo asi to nejtěžší, co jsem kdy zkoušela

17. 3. 2023

31 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Natáčí vědecký pořad pro děti. Chtěli jsme to dělat jinak než youtubeři, říkají tvůrci Zvěda

Klub Rádia Junior: Natáčí vědecký pořad pro děti. Chtěli jsme to dělat jinak než youtubeři, říkají tvůrci Zvěda

17. 3. 2023

38 min

Obrázek epizody Pro a proti: E-paliva smysl nedávají. Jsou drahá a rozhodně ne bezemisní, tvrdí zastánce elektomobility

Pro a proti: E-paliva smysl nedávají. Jsou drahá a rozhodně ne bezemisní, tvrdí zastánce elektomobility

17. 3. 2023

24 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Trénování paměti. Jak „rozhýbat mozek“, poradí například kurzy v libereckém Kontaktu

Vybrali jsme pro vás: Trénování paměti. Jak „rozhýbat mozek“, poradí například kurzy v libereckém Kontaktu

17. 3. 2023

2 min

Obrázek epizody Výletní tip Martiny Bulánkové: Vypravte se na nejvýše položenou českou rozhlednu Boubín

Výletní tip Martiny Bulánkové: Vypravte se na nejvýše položenou českou rozhlednu Boubín

17. 3. 2023

1 min