Obrázek epizody Petr Gazdík /STAN/: Školství se musí změnit, 60 % prvňáků připravujeme na povolání, které ještě neexistuje

Petr Gazdík /STAN/: Školství se musí změnit, 60 % prvňáků připravujeme na povolání, které ještě neexistuje

20. 3. 2023

20 min

Obrázek epizody Míša Julišová a Eva Hrindová: Štvaní generací a nové agendy. Fanatismus k cihle a mobilní chudoba!

Míša Julišová a Eva Hrindová: Štvaní generací a nové agendy. Fanatismus k cihle a mobilní chudoba!

20. 3. 2023

1 hod 49 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Co dělat, když srdce selhává

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Co dělat, když srdce selhává

20. 3. 2023

36 min

Obrázek epizody Mozaika: Lidský hlas je předobrazem klavírního zvuku, říká Ivo Kahánek. Pianistův hudební výběr zní v Mozaice

Mozaika: Lidský hlas je předobrazem klavírního zvuku, říká Ivo Kahánek. Pianistův hudební výběr zní v Mozaice

20. 3. 2023

9 min

Obrázek epizody V športovej redakcii: Slovan má dilemu, brankára nie sú ultras ochotní tolerovať

V športovej redakcii: Slovan má dilemu, brankára nie sú ultras ochotní tolerovať

20. 3. 2023

41 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Sochařský ateliér Jakuba Gajdy je jediným pozůstatkem třebovického zámku

Odpolední interview: Sochařský ateliér Jakuba Gajdy je jediným pozůstatkem třebovického zámku

20. 3. 2023

12 min

Obrázek epizody Nepřehnal to tentokrát Macron?

Nepřehnal to tentokrát Macron?

20. 3. 2023

27 min

Obrázek epizody Casablanca: Irák. Zažíval jsem pocity beznaděje v kolébce civilizace, vypráví cestovatel Vladimír Váchal

Casablanca: Irák. Zažíval jsem pocity beznaděje v kolébce civilizace, vypráví cestovatel Vladimír Váchal

20. 3. 2023

46 min

Obrázek epizody Casablanca: Irák. Zažíval jsem pocity beznaděje v kolébce civilizace, vypráví cestovatel Vladimír Váchal

Casablanca: Irák. Zažíval jsem pocity beznaděje v kolébce civilizace, vypráví cestovatel Vladimír Váchal

20. 3. 2023

46 min

20. 3. 2023

46 min

Obrázek epizody Irák. Zažíval jsem pocity beznaděje v kolébce civilizace, vypráví cestovatel Vladimír Váchal

Irák. Zažíval jsem pocity beznaděje v kolébce civilizace, vypráví cestovatel Vladimír Váchal

20. 3. 2023

46 min

Obrázek epizody Alex a host: Martina Pipková Loudová: Z kvalitní teplákoviny můžete ušít elegantní oblečení

Alex a host: Martina Pipková Loudová: Z kvalitní teplákoviny můžete ušít elegantní oblečení

20. 3. 2023

27 min

Obrázek epizody Miluška Voborníková o celoživotní lásce s Petrem Spáleným, čtyřleté vnučce a urputných fanoušcích

Miluška Voborníková o celoživotní lásce s Petrem Spáleným, čtyřleté vnučce a urputných fanoušcích

20. 3. 2023

40 min

Obrázek epizody Radioporadna: Terénní učitelka Petra: Učení je analýza chyb. To znamená, že si je uvědomím a mohu se z nich poučit

Radioporadna: Terénní učitelka Petra: Učení je analýza chyb. To znamená, že si je uvědomím a mohu se z nich poučit

20. 3. 2023

19 min

Obrázek epizody Bookcheck #93 - Pacient

Bookcheck #93 - Pacient

20. 3. 2023

24 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Opravy v sídle francouzského prezidenta dělají, jen když tam není. A někdy hledají klíče

Zápisník zahraničních zpravodajů: Opravy v sídle francouzského prezidenta dělají, jen když tam není. A někdy hledají klíče

20. 3. 2023

3 min

Obrázek epizody Opravy v sídle francouzského prezidenta dělají, jen když tam není. A někdy hledají klíče

Opravy v sídle francouzského prezidenta dělají, jen když tam není. A někdy hledají klíče

20. 3. 2023

3 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Vica Kerekes: Cestuje s Karlem po Maďarsku. Sblížili jsme se. Jen bych uvítala šoféra

Blízká setkání: Herečka Vica Kerekes: Cestuje s Karlem po Maďarsku. Sblížili jsme se. Jen bych uvítala šoféra

20. 3. 2023

28 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Vica Kerekes: Cestuje s Karlem po Maďarsku. Sblížili jsme se. Jen bych uvítala šoféra

Blízká setkání: Herečka Vica Kerekes: Cestuje s Karlem po Maďarsku. Sblížili jsme se. Jen bych uvítala šoféra

20. 3. 2023

28 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Kulinářský festival Gastro vznikl z hladu kuchařů po soutěžení. Hradec Králové hostí už 25. ročník

Host ve studiu: Kulinářský festival Gastro vznikl z hladu kuchařů po soutěžení. Hradec Králové hostí už 25. ročník

20. 3. 2023

11 min

Obrázek epizody Ranní Plus: Německá diplomacie bude feministická. „Roli to bude hrát i ve válce na Ukrajině,“ říká zmocněnkyně

Ranní Plus: Německá diplomacie bude feministická. „Roli to bude hrát i ve válce na Ukrajině,“ říká zmocněnkyně

20. 3. 2023

4 min

Obrázek epizody Interview Plus: Reforma justice ohrožuje menšiny. Izrael ovládne patriarchální židovská většina, varuje Kalhousová

Interview Plus: Reforma justice ohrožuje menšiny. Izrael ovládne patriarchální židovská většina, varuje Kalhousová

20. 3. 2023

26 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Z exekutorů neděláme arciďábly, poukazujeme na špatný systém, říká poradce seriálu V exekuci

Host Lucie Výborné: Z exekutorů neděláme arciďábly, poukazujeme na špatný systém, říká poradce seriálu V exekuci

20. 3. 2023

30 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Z exekutorů neděláme arciďábly, poukazujeme na špatný systém, říká poradce seriálu V exekuci

Host Lucie Výborné: Z exekutorů neděláme arciďábly, poukazujeme na špatný systém, říká poradce seriálu V exekuci

20. 3. 2023

30 min

Obrázek epizody Radioporadna: Česnek medvědí, kopřiva, bršlice. Jarní bylinky, které nakopnou a pomůžou hubnout

Radioporadna: Česnek medvědí, kopřiva, bršlice. Jarní bylinky, které nakopnou a pomůžou hubnout

20. 3. 2023

15 min