Obrázek epizody Casablanca: Irák. Zažíval jsem pocity beznaděje v kolébce civilizace, vypráví cestovatel Vladimír Váchal

Casablanca: Irák. Zažíval jsem pocity beznaděje v kolébce civilizace, vypráví cestovatel Vladimír Váchal

20. 3. 2023

46 min

Obrázek epizody Casablanca: Irák. Zažíval jsem pocity beznaděje v kolébce civilizace, vypráví cestovatel Vladimír Váchal

Casablanca: Irák. Zažíval jsem pocity beznaděje v kolébce civilizace, vypráví cestovatel Vladimír Váchal

20. 3. 2023

46 min

20. 3. 2023

46 min

Obrázek epizody Irák. Zažíval jsem pocity beznaděje v kolébce civilizace, vypráví cestovatel Vladimír Váchal

Irák. Zažíval jsem pocity beznaděje v kolébce civilizace, vypráví cestovatel Vladimír Váchal

20. 3. 2023

46 min

Obrázek epizody Alex a host: Martina Pipková Loudová: Z kvalitní teplákoviny můžete ušít elegantní oblečení

Alex a host: Martina Pipková Loudová: Z kvalitní teplákoviny můžete ušít elegantní oblečení

20. 3. 2023

27 min

Obrázek epizody Miluška Voborníková o celoživotní lásce s Petrem Spáleným, čtyřleté vnučce a urputných fanoušcích

Miluška Voborníková o celoživotní lásce s Petrem Spáleným, čtyřleté vnučce a urputných fanoušcích

20. 3. 2023

40 min

Obrázek epizody Radioporadna: Terénní učitelka Petra: Učení je analýza chyb. To znamená, že si je uvědomím a mohu se z nich poučit

Radioporadna: Terénní učitelka Petra: Učení je analýza chyb. To znamená, že si je uvědomím a mohu se z nich poučit

20. 3. 2023

19 min

Obrázek epizody Bookcheck #93 - Pacient

Bookcheck #93 - Pacient

20. 3. 2023

24 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Opravy v sídle francouzského prezidenta dělají, jen když tam není. A někdy hledají klíče

Zápisník zahraničních zpravodajů: Opravy v sídle francouzského prezidenta dělají, jen když tam není. A někdy hledají klíče

20. 3. 2023

3 min

Obrázek epizody Opravy v sídle francouzského prezidenta dělají, jen když tam není. A někdy hledají klíče

Opravy v sídle francouzského prezidenta dělají, jen když tam není. A někdy hledají klíče

20. 3. 2023

3 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Vica Kerekes: Cestuje s Karlem po Maďarsku. Sblížili jsme se. Jen bych uvítala šoféra

Blízká setkání: Herečka Vica Kerekes: Cestuje s Karlem po Maďarsku. Sblížili jsme se. Jen bych uvítala šoféra

20. 3. 2023

28 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Vica Kerekes: Cestuje s Karlem po Maďarsku. Sblížili jsme se. Jen bych uvítala šoféra

Blízká setkání: Herečka Vica Kerekes: Cestuje s Karlem po Maďarsku. Sblížili jsme se. Jen bych uvítala šoféra

20. 3. 2023

28 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Kulinářský festival Gastro vznikl z hladu kuchařů po soutěžení. Hradec Králové hostí už 25. ročník

Host ve studiu: Kulinářský festival Gastro vznikl z hladu kuchařů po soutěžení. Hradec Králové hostí už 25. ročník

20. 3. 2023

11 min

Obrázek epizody Ranní Plus: Německá diplomacie bude feministická. „Roli to bude hrát i ve válce na Ukrajině,“ říká zmocněnkyně

Ranní Plus: Německá diplomacie bude feministická. „Roli to bude hrát i ve válce na Ukrajině,“ říká zmocněnkyně

20. 3. 2023

4 min

Obrázek epizody Interview Plus: Reforma justice ohrožuje menšiny. Izrael ovládne patriarchální židovská většina, varuje Kalhousová

Interview Plus: Reforma justice ohrožuje menšiny. Izrael ovládne patriarchální židovská většina, varuje Kalhousová

20. 3. 2023

26 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Z exekutorů neděláme arciďábly, poukazujeme na špatný systém, říká poradce seriálu V exekuci

Host Lucie Výborné: Z exekutorů neděláme arciďábly, poukazujeme na špatný systém, říká poradce seriálu V exekuci

20. 3. 2023

30 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Z exekutorů neděláme arciďábly, poukazujeme na špatný systém, říká poradce seriálu V exekuci

Host Lucie Výborné: Z exekutorů neděláme arciďábly, poukazujeme na špatný systém, říká poradce seriálu V exekuci

20. 3. 2023

30 min

Obrázek epizody Radioporadna: Česnek medvědí, kopřiva, bršlice. Jarní bylinky, které nakopnou a pomůžou hubnout

Radioporadna: Česnek medvědí, kopřiva, bršlice. Jarní bylinky, které nakopnou a pomůžou hubnout

20. 3. 2023

15 min

Obrázek epizody 48. díl - UFO I.

48. díl - UFO I.

20. 3. 2023

31 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Zeman je pragmatický populista. Černé duše a zvláštní prostředky zařídil Nejedlý, říká Kmenta

Osobnost Plus: Zeman je pragmatický populista. Černé duše a zvláštní prostředky zařídil Nejedlý, říká Kmenta

20. 3. 2023

26 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Zeman je pragmatický populista. Černé duše a zvláštní prostředky zařídil Nejedlý, říká Kmenta

Osobnost Plus: Zeman je pragmatický populista. Černé duše a zvláštní prostředky zařídil Nejedlý, říká Kmenta

20. 3. 2023

26 min

Obrázek epizody Sociální demokracie, sbohem a šáteček?

Sociální demokracie, sbohem a šáteček?

20. 3. 2023

52 min

Obrázek epizody Papoušek zvládne ve venkovní voliéře i vysočinskou zimu. Nesmí mu zamrznout voda

Papoušek zvládne ve venkovní voliéře i vysočinskou zimu. Nesmí mu zamrznout voda

20. 3. 2023

2 min

Obrázek epizody Ranní Plus: Forenzní genetik: Na Ukrajině je třeba zdokumentovat činy, pro které budou pachatelé později souzeni

Ranní Plus: Forenzní genetik: Na Ukrajině je třeba zdokumentovat činy, pro které budou pachatelé později souzeni

20. 3. 2023

13 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: O radosti z hudby, společného hraní i nadšení z učení. Setkání s Alžbětou Kolářovou

Host Českého rozhlasu Ostrava: O radosti z hudby, společného hraní i nadšení z učení. Setkání s Alžbětou Kolářovou

20. 3. 2023

20 min