Obrázek epizody Alex a host: Důležité je brát gastronomii jako součást kultury národa, říká jeden z nejlepších kuchařů světa

Alex a host: Důležité je brát gastronomii jako součást kultury národa, říká jeden z nejlepších kuchařů světa

3. 4. 2023

27 min

Obrázek epizody Soundsystém #15: Láska není cit, láska je to, co děláme, vzkazují radikální romantici Fever Ray

Soundsystém #15: Láska není cit, láska je to, co děláme, vzkazují radikální romantici Fever Ray

3. 4. 2023

1 hod 8 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Velikonoční procesí jsou ve Španělsku kulturním dědictvím. Rozplakat dokážou kdekoho

Zápisník zahraničních zpravodajů: Velikonoční procesí jsou ve Španělsku kulturním dědictvím. Rozplakat dokážou kdekoho

3. 4. 2023

3 min

Obrázek epizody Velikonoční procesí jsou ve Španělsku kulturním dědictvím. Rozplakat dokážou kdekoho

Velikonoční procesí jsou ve Španělsku kulturním dědictvím. Rozplakat dokážou kdekoho

3. 4. 2023

3 min

Obrázek epizody Herečka Kristýna Frejová vzpomíná na maminku: Cesta duše z Kladna do Prahy trvá tři minuty

Herečka Kristýna Frejová vzpomíná na maminku: Cesta duše z Kladna do Prahy trvá tři minuty

3. 4. 2023

27 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Kristýna Frejová vzpomíná na maminku: Cesta duše z Kladna do Prahy trvá tři minuty

Blízká setkání: Herečka Kristýna Frejová vzpomíná na maminku: Cesta duše z Kladna do Prahy trvá tři minuty

3. 4. 2023

27 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Kristýna Frejová vzpomíná na maminku: Cesta duše z Kladna do Prahy trvá tři minuty

Blízká setkání: Herečka Kristýna Frejová vzpomíná na maminku: Cesta duše z Kladna do Prahy trvá tři minuty

3. 4. 2023

27 min

Obrázek epizody Interview Plus: Zpravodaj: Finská ekonomika není v nejlepším stavu. Konzervativcům k výhře pomohly sliby o šetření

Interview Plus: Zpravodaj: Finská ekonomika není v nejlepším stavu. Konzervativcům k výhře pomohly sliby o šetření

3. 4. 2023

26 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Třetí období starosty Dvora Králové: Mohlo by se zdát, že je to čím dál lehčí, mám ale pocit opaku

Host ve studiu: Třetí období starosty Dvora Králové: Mohlo by se zdát, že je to čím dál lehčí, mám ale pocit opaku

3. 4. 2023

10 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Kraví oči a vepřové rypáčky. Mexickou kuchyni i celou zemi představuje autorka už ve druhém průvodci

Host Lucie Výborné: Kraví oči a vepřové rypáčky. Mexickou kuchyni i celou zemi představuje autorka už ve druhém průvodci

3. 4. 2023

26 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Kraví oči a vepřové rypáčky. Mexickou kuchyni i celou zemi představuje autorka už ve druhém průvodci

Host Lucie Výborné: Kraví oči a vepřové rypáčky. Mexickou kuchyni i celou zemi představuje autorka už ve druhém průvodci

3. 4. 2023

26 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Olej ani mýdlo k odstranění klíštěte nepoužívejte

Dobré dopoledne: Olej ani mýdlo k odstranění klíštěte nepoužívejte

3. 4. 2023

20 min

Obrázek epizody Průmysl lží a polopravd

Průmysl lží a polopravd

3. 4. 2023

52 min

Obrázek epizody Ranní Plus: Všechny pobočky České pošty jsou ztrátové. Za pět let jejich návštěvnost klesla o 40 %, uvádí Knap

Ranní Plus: Všechny pobočky České pošty jsou ztrátové. Za pět let jejich návštěvnost klesla o 40 %, uvádí Knap

3. 4. 2023

12 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Fotka s Putinem? Pokud se na to dívám zpětně, vhodné to nebylo, říká bývalý politik Cyril Svoboda

Osobnost Plus: Fotka s Putinem? Pokud se na to dívám zpětně, vhodné to nebylo, říká bývalý politik Cyril Svoboda

3. 4. 2023

25 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Fotka s Putinem? Pokud se na to dívám zpětně, vhodné to nebylo, říká bývalý politik Cyril Svoboda

Osobnost Plus: Fotka s Putinem? Pokud se na to dívám zpětně, vhodné to nebylo, říká bývalý politik Cyril Svoboda

3. 4. 2023

25 min

Obrázek epizody Hergot!: Pojem islámská architektura vznikl v Evropě, upozorňuje arabista Martin Rudiš

Hergot!: Pojem islámská architektura vznikl v Evropě, upozorňuje arabista Martin Rudiš

3. 4. 2023

46 min

Obrázek epizody #6 Honza Freml: Stezka jako návrat do života

#6 Honza Freml: Stezka jako návrat do života

3. 4. 2023

34 min

Obrázek epizody Čtyřicet let pracoval na dráze a čtyřicet let je v důchodu, senior z Náměště oslavil 103. narozeniny

Čtyřicet let pracoval na dráze a čtyřicet let je v důchodu, senior z Náměště oslavil 103. narozeniny

3. 4. 2023

2 min

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: Dechovka není jen pro staré, shodují se Markéta Tichá a Pavel Braun z Loštické Veselky

Větrník - Host ve studiu: Dechovka není jen pro staré, shodují se Markéta Tichá a Pavel Braun z Loštické Veselky

3. 4. 2023

38 min

Obrázek epizody Violoncellista Tomáš Jamník: Ze tří týdnů jsem čerpal energii rok. Chci, aby to zažívali i studenti

Violoncellista Tomáš Jamník: Ze tří týdnů jsem čerpal energii rok. Chci, aby to zažívali i studenti

3. 4. 2023

51 min

Obrázek epizody Vizitka: Violoncellista Tomáš Jamník: Ze tří týdnů jsem čerpal energii rok. Chci, aby to zažívali i studenti

Vizitka: Violoncellista Tomáš Jamník: Ze tří týdnů jsem čerpal energii rok. Chci, aby to zažívali i studenti

3. 4. 2023

51 min

Obrázek epizody Vizitka: Violoncellista Tomáš Jamník: Ze tří týdnů jsem čerpal energii rok. Chci, aby to zažívali i studenti

Vizitka: Violoncellista Tomáš Jamník: Ze tří týdnů jsem čerpal energii rok. Chci, aby to zažívali i studenti

3. 4. 2023

51 min

Obrázek epizody Pro a proti: Trestat zaměstnance za první tři dny nemoci není správné, odmítá obnovení karenční doby odborář

Pro a proti: Trestat zaměstnance za první tři dny nemoci není správné, odmítá obnovení karenční doby odborář

3. 4. 2023

24 min

Obrázek epizody Panic On Patriot’s Day

Panic On Patriot’s Day

3. 4. 2023

43 min