Obrázek epizody Vinohradská 12: Volit už od 16? Prezident je pro

Vinohradská 12: Volit už od 16? Prezident je pro

11. 4. 2023

24 min

Obrázek epizody Hovory: Při korunovaci Karla III. nezůstane jedno oko suché, říká bývalý diplomat Žantovský

Hovory: Při korunovaci Karla III. nezůstane jedno oko suché, říká bývalý diplomat Žantovský

10. 4. 2023

22 min

Obrázek epizody Bulvár #52: Jana Pavlová - Česká nenávist k architektuře 90. let je nespravedlivá

Bulvár #52: Jana Pavlová - Česká nenávist k architektuře 90. let je nespravedlivá

10. 4. 2023

1 hod 4 min

Obrázek epizody Jana Pavlová - Česká nenávist k architektuře 90. let je nespravedlivá

Jana Pavlová - Česká nenávist k architektuře 90. let je nespravedlivá

10. 4. 2023

1 hod 4 min

Obrázek epizody Synoda a role žen v římskokatolické církvi

Synoda a role žen v římskokatolické církvi

10. 4. 2023

25 min

Obrázek epizody Co si můžeme vzít z queer sexu ft. Anna Wim

Co si můžeme vzít z queer sexu ft. Anna Wim

10. 4. 2023

59 min

Obrázek epizody #40 Tradice, které bychom vyškrtly

#40 Tradice, které bychom vyškrtly

10. 4. 2023

53 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Už není toho dechu. Filmová poetická esej o mizející generaci starých krkonošských hospodářů

Host ve studiu: Už není toho dechu. Filmová poetická esej o mizející generaci starých krkonošských hospodářů

10. 4. 2023

17 min

Obrázek epizody Jana Marková: Jaké morální majáky nám vládnou? Osvětlují Ukrajinu, ale doma nevidí vlastní stíny!

Jana Marková: Jaké morální majáky nám vládnou? Osvětlují Ukrajinu, ale doma nevidí vlastní stíny!

10. 4. 2023

1 hod 24 min

Obrázek epizody Are you an ethical true crime fan? 4 questions to ask | Lindsey A. Sherrill

Are you an ethical true crime fan? 4 questions to ask | Lindsey A. Sherrill

10. 4. 2023

13 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Ředitelka nadačního fondu: Stále se vybírají rekordní částky, jsme národ lidí s dobrým srdcem

Dvacet minut Radiožurnálu: Ředitelka nadačního fondu: Stále se vybírají rekordní částky, jsme národ lidí s dobrým srdcem

10. 4. 2023

23 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Ředitelka nadačního fondu: Stále se vybírají rekordní částky, jsme národ lidí s dobrým srdcem

Dvacet minut Radiožurnálu: Ředitelka nadačního fondu: Stále se vybírají rekordní částky, jsme národ lidí s dobrým srdcem

10. 4. 2023

23 min

Obrázek epizody Proč se nevyplácí odkrajovat plesnivou část chleba a pít v těhotenství alkohol?

Proč se nevyplácí odkrajovat plesnivou část chleba a pít v těhotenství alkohol?

10. 4. 2023

15 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Bedřich Smetana snil v Novém Městě nad Metují o lásce i hudební kariéře. Festival Smetanovské sny

Host ve studiu: Bedřich Smetana snil v Novém Městě nad Metují o lásce i hudební kariéře. Festival Smetanovské sny

10. 4. 2023

10 min

Obrázek epizody Vlna: Soukromí, jak jsme ho znali na přelomu tisíciletí, přestalo existovat, upozorňuje vědkyně Zuboff

Vlna: Soukromí, jak jsme ho znali na přelomu tisíciletí, přestalo existovat, upozorňuje vědkyně Zuboff

10. 4. 2023

39 min

Obrázek epizody K jádru věci: LAZEBNÍK SEVILLSKÝ

K jádru věci: LAZEBNÍK SEVILLSKÝ

10. 4. 2023

41 min

Obrázek epizody Na cestách s Petrem Voldánem: Anglické bochánky s křížkem, preclíky v Itálii, jehněčí všude aneb Za Velikonocemi s Dagmar Heřtovou

Na cestách s Petrem Voldánem: Anglické bochánky s křížkem, preclíky v Itálii, jehněčí všude aneb Za Velikonocemi s Dagmar Heřtovou

10. 4. 2023

32 min

Obrázek epizody Vědci z bývalé NDR byli často vysmívaní, k jednomu jejich nápadu se ale výzkumníci vrací

Vědci z bývalé NDR byli často vysmívaní, k jednomu jejich nápadu se ale výzkumníci vrací

10. 4. 2023

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Vědci z bývalé NDR byli často vysmívaní, k jednomu jejich nápadu se ale výzkumníci vrací

Zápisník zahraničních zpravodajů: Vědci z bývalé NDR byli často vysmívaní, k jednomu jejich nápadu se ale výzkumníci vrací

10. 4. 2023

3 min

Obrázek epizody Alex a host: Velikonoce vyjadřují to nejpodstatnější z Ježíšova života, říká biskup Václav Malý

Alex a host: Velikonoce vyjadřují to nejpodstatnější z Ježíšova života, říká biskup Václav Malý

10. 4. 2023

23 min

Obrázek epizody I já mám hodiny, kdy se nedaří, přiznává Daniela Krátká, držitelka ocenění Zlatý Ámos

I já mám hodiny, kdy se nedaří, přiznává Daniela Krátká, držitelka ocenění Zlatý Ámos

10. 4. 2023

28 min

Obrázek epizody Blízká setkání: I já mám hodiny, kdy se nedaří, přiznává Daniela Krátká, držitelka ocenění Zlatý Ámos

Blízká setkání: I já mám hodiny, kdy se nedaří, přiznává Daniela Krátká, držitelka ocenění Zlatý Ámos

10. 4. 2023

28 min

Obrázek epizody Blízká setkání: I já mám hodiny, kdy se nedaří, přiznává Daniela Krátká, držitelka ocenění Zlatý Ámos

Blízká setkání: I já mám hodiny, kdy se nedaří, přiznává Daniela Krátká, držitelka ocenění Zlatý Ámos

10. 4. 2023

28 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Smrt je pozitivní karta. Ale vrchol nevkusu je koronavirus tarot, vypráví sběratel karet

Host Lucie Výborné: Smrt je pozitivní karta. Ale vrchol nevkusu je koronavirus tarot, vypráví sběratel karet

10. 4. 2023

30 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Smrt je pozitivní karta. Ale vrchol nevkusu je koronavirus tarot, vypráví sběratel karet

Host Lucie Výborné: Smrt je pozitivní karta. Ale vrchol nevkusu je koronavirus tarot, vypráví sběratel karet

10. 4. 2023

30 min