Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Až na dřeň: Ke štěstí mi stačí málo, tvrdí Lenka Termerová. Proč jí přezdívali Pihatá múza a Latexová Lény?

Až na dřeň: Ke štěstí mi stačí málo, tvrdí Lenka Termerová. Proč jí přezdívali Pihatá múza a Latexová Lény?

30. 11. 2025

23 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Ke štěstí mi stačí málo, tvrdí Lenka Termerová. Proč jí přezdívali Pihatá múza a Latexová Lény?

Až na dřeň: Ke štěstí mi stačí málo, tvrdí Lenka Termerová. Proč jí přezdívali Pihatá múza a Latexová Lény?

30. 11. 2025

23 min

Obrázek epizody Ke štěstí mi stačí málo, tvrdí Lenka Termerová. Proč jí přezdívali Pihatá múza a Latexová Lény?

Ke štěstí mi stačí málo, tvrdí Lenka Termerová. Proč jí přezdívali Pihatá múza a Latexová Lény?

30. 11. 2025

23 min

Obrázek epizody Hudební kavárna Pavla Vítka: Světlana Nálepková se stát zpěvačkou musela. Ještě před jejím narozením to rozhodla maminka

Hudební kavárna Pavla Vítka: Světlana Nálepková se stát zpěvačkou musela. Ještě před jejím narozením to rozhodla maminka

30. 11. 2025

24 min

Obrázek epizody Casablanca: Afrika mi prospívá, potřeboval jsem ji, říká Tadeáš Šíma. Je ale vidět, že kontinent hoří

Casablanca: Afrika mi prospívá, potřeboval jsem ji, říká Tadeáš Šíma. Je ale vidět, že kontinent hoří

30. 11. 2025

48 min

Obrázek epizody Casablanca: Afrika mi prospívá, potřeboval jsem ji, říká Tadeáš Šíma. Je ale vidět, že kontinent hoří

Casablanca: Afrika mi prospívá, potřeboval jsem ji, říká Tadeáš Šíma. Je ale vidět, že kontinent hoří

30. 11. 2025

48 min

Obrázek epizody Afrika mi prospívá, potřeboval jsem ji, říká Tadeáš Šíma. Je ale vidět, že kontinent hoří

Afrika mi prospívá, potřeboval jsem ji, říká Tadeáš Šíma. Je ale vidět, že kontinent hoří

30. 11. 2025

48 min

Obrázek epizody Leonardo Plus: Sedláček: Havel má odpověď na smysl života, vesmíru a vůbec

Leonardo Plus: Sedláček: Havel má odpověď na smysl života, vesmíru a vůbec

30. 11. 2025

48 min

Obrázek epizody Setkání u mikrofonu: V Setkání u mikrofonu budeme opět cestovat s publicistkou Ivanou Bernáthovou, která tentokrát navštívila Liparské ostrovy

Setkání u mikrofonu: V Setkání u mikrofonu budeme opět cestovat s publicistkou Ivanou Bernáthovou, která tentokrát navštívila Liparské ostrovy

30. 11. 2025

24 min

Obrázek epizody V Setkání u mikrofonu budeme opět cestovat s publicistkou Ivanou Bernáthovou, která tentokrát navštívila Liparské ostrovy

V Setkání u mikrofonu budeme opět cestovat s publicistkou Ivanou Bernáthovou, která tentokrát navštívila Liparské ostrovy

30. 11. 2025

24 min

Obrázek epizody Zprávy z lesa #127 🏕️

Zprávy z lesa #127 🏕️

30. 11. 2025

21 min

Obrázek epizody Utopeni Vínem 12. díl: Budapešť — bubliny, barové skvosty a termální chill

Utopeni Vínem 12. díl: Budapešť — bubliny, barové skvosty a termální chill

30. 11. 2025

50 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Lesník a loutkář Jan Novák. Spojuje loutky a les ještě něco jiného než dřevo?

Jak to vidí...: Lesník a loutkář Jan Novák. Spojuje loutky a les ještě něco jiného než dřevo?

30. 11. 2025

25 min

Obrázek epizody Cesta k uzdravení: Roky abstinence mi přinesly hlavně čistou hlavu, říká spisovatelka Michaela Duffková

Cesta k uzdravení: Roky abstinence mi přinesly hlavně čistou hlavu, říká spisovatelka Michaela Duffková

30. 11. 2025

28 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: „Klobásový stánek je pro Vídeň součást DNA.“ U jednoho okýnka se tu potkávají profesor i popelář

Zápisník zahraničních zpravodajů: „Klobásový stánek je pro Vídeň součást DNA.“ U jednoho okýnka se tu potkávají profesor i popelář

30. 11. 2025

3 min

Obrázek epizody „Klobásový stánek je pro Vídeň součást DNA.“ U jednoho okýnka se tu potkávají profesor i popelář

„Klobásový stánek je pro Vídeň součást DNA.“ U jednoho okýnka se tu potkávají profesor i popelář

30. 11. 2025

3 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Helena Třeštíková: Chvíle pravdy nastává ve střižně

Zálety Aleny Zárybnické: Helena Třeštíková: Chvíle pravdy nastává ve střižně

30. 11. 2025

26 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Helena Třeštíková: Chvíle pravdy nastává ve střižně

30. 11. 2025

26 min

30. 11. 2025

26 min

Obrázek epizody Helena Třeštíková: Chvíle pravdy nastává ve střižně

Helena Třeštíková: Chvíle pravdy nastává ve střižně

30. 11. 2025

26 min

Obrázek epizody Betlémářská tradice stále žije. Jablonecký řezbář vystavuje o adventu svůj betlém už 15 let

Betlémářská tradice stále žije. Jablonecký řezbář vystavuje o adventu svůj betlém už 15 let

30. 11. 2025

3 min

Obrázek epizody Vltavín: Své vlastní divadlo měl nejen krumlovský zámek, ale i hlubocký

Vltavín: Své vlastní divadlo měl nejen krumlovský zámek, ale i hlubocký

30. 11. 2025

32 min

Obrázek epizody 80 let Pražského jara

80 let Pražského jara

30. 11. 2025

51 min

Obrázek epizody Hana Heřmánková u Marie Tomsové: Co teď dělají mí chlapci…

Hana Heřmánková u Marie Tomsové: Co teď dělají mí chlapci…

30. 11. 2025

6 min

Obrázek epizody Vertikála: Novinky ze světa církví a náboženství s Adamem Šindelářem

Vertikála: Novinky ze světa církví a náboženství s Adamem Šindelářem

30. 11. 2025

23 min