Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Hobby magazín: Cestování obytným vozem nabízí dobrodružství a svobodu

Český rozhlas - Životní styl

Hobby magazín: Cestování obytným vozem nabízí dobrodružství a svobodu

29. 5. 2025

3 min

Obrázek epizody V Praze ani Brně mě nechtěli, tak jsem zkusil Paříž, je dnes vděčný herec Antonín Holub

Alex a host

V Praze ani Brně mě nechtěli, tak jsem zkusil Paříž, je dnes vděčný herec Antonín Holub

29. 5. 2025

25 min

Obrázek epizody Vesnička Holašovice: Unikátní soubor více než dvaceti usedlostí je od roku 1998 na seznamu UNESCO

Českem bleskem

Vesnička Holašovice: Unikátní soubor více než dvaceti usedlostí je od roku 1998 na seznamu UNESCO

29. 5. 2025

1 min

Obrázek epizody Štúdia za osem miliónov? Štát si mal radšej vyhrnúť rukávy a opraviť osem mostov, hovorí odborník na dopravu Cenký

Téma.21

Štúdia za osem miliónov? Štát si mal radšej vyhrnúť rukávy a opraviť osem mostov, hovorí odborník na dopravu Cenký

29. 5. 2025

36 min

Obrázek epizody Skláři budou mít víc jídla, než si myslíte

Další kroky: Podcast Jiřího Benedikta

Skláři budou mít víc jídla, než si myslíte

29. 5. 2025

25 min

Obrázek epizody QI

G. & G. & M

QI

29. 5. 2025

17 sec

Obrázek epizody Martin Čaban: Ministr Bek ordinuje školám adrenalin. Úplně zbytečně

Autoři osobně

Martin Čaban: Ministr Bek ordinuje školám adrenalin. Úplně zbytečně

29. 5. 2025

4 min

Obrázek epizody Japonsko za vlády samurajů - 20 neuvěřitelných zajímavostí o této době | Historie

Nerdopolis

Japonsko za vlády samurajů - 20 neuvěřitelných zajímavostí o této době | Historie

29. 5. 2025

39 min

Obrázek epizody Škôlky sú trampolínou pre neskorší úspech rómskych detí

Téma.21

Škôlky sú trampolínou pre neskorší úspech rómskych detí

29. 5. 2025

33 min

Obrázek epizody Jana Stryková: První republika byla hodně podobná té naší. Nebyla jen tak uhlazená jako ve filmech

Blízká setkání

Jana Stryková: První republika byla hodně podobná té naší. Nebyla jen tak uhlazená jako ve filmech

29. 5. 2025

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Jana Stryková: První republika byla hodně podobná té naší. Nebyla jen tak uhlazená jako ve filmech

Český rozhlas - Osobnosti

Blízká setkání: Jana Stryková: První republika byla hodně podobná té naší. Nebyla jen tak uhlazená jako ve filmech

29. 5. 2025

32 min

Obrázek epizody 02 Manisha pancakam

Světlo Poznání

02 Manisha pancakam

29. 5. 2025

1 hod 2 min

Obrázek epizody Michal Krysta - Láká mě vše, co příroda nabízí | BeyondHorizons #12

Beyond Horizons by EliteVoyage

Michal Krysta - Láká mě vše, co příroda nabízí | BeyondHorizons #12

29. 5. 2025

45 min

Obrázek epizody Spotify plný duchů: Je AI hudba je všude, jen jsme si toho nevšimli

Chytrá a umělá

Spotify plný duchů: Je AI hudba je všude, jen jsme si toho nevšimli

29. 5. 2025

37 min

Obrázek epizody Dramaturg Róbert Štefančík zve na novou inscenaci ve Stavovském divadle s názvem Tři mušketýři a já

Live rozhovory

Dramaturg Róbert Štefančík zve na novou inscenaci ve Stavovském divadle s názvem Tři mušketýři a já

29. 5. 2025

14 min

Obrázek epizody Aňa Geislerová a Zuzana Kirchnerová a Karavan v Cannes: Co se stane, když štáb vedou matky

Hlas Heroine

Aňa Geislerová a Zuzana Kirchnerová a Karavan v Cannes: Co se stane, když štáb vedou matky

29. 5. 2025

1 hod 13 min

Obrázek epizody Zobrazeno: Bylo to pro mě znásilnění mysli

Normy

Zobrazeno: Bylo to pro mě znásilnění mysli

29. 5. 2025

28 min

Obrázek epizody Normy: Zobrazeno: Bylo to pro mě znásilnění mysli

Český rozhlas - Dokumenty

Normy: Zobrazeno: Bylo to pro mě znásilnění mysli

29. 5. 2025

28 min

Obrázek epizody Radioporadna: Ropucha je pro zahradu poklad. Zbaví vás nejen komárů, ale i plzáků španělských

Radioporadna: Ropucha je pro zahradu poklad. Zbaví vás nejen komárů, ale i plzáků španělských

29. 5. 2025

20 min

Obrázek epizody The Rosenbergs

Stuff You Should Know

The Rosenbergs

29. 5. 2025

49 min

Obrázek epizody Popularizátor ekologie: Ekonomický růst jako zlaté tele? Měli bychom sledovat i jiné ukazatele

Host Lucie Výborné

Popularizátor ekologie: Ekonomický růst jako zlaté tele? Měli bychom sledovat i jiné ukazatele

29. 5. 2025

33 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Popularizátor ekologie: Ekonomický růst jako zlaté tele? Měli bychom sledovat i jiné ukazatele

Český rozhlas - Osobnosti

Host Lucie Výborné: Popularizátor ekologie: Ekonomický růst jako zlaté tele? Měli bychom sledovat i jiné ukazatele

29. 5. 2025

33 min

Obrázek epizody Lékárna: Jak poznat melanom a jak se před ním chránit

Lékárna: Jak poznat melanom a jak se před ním chránit

29. 5. 2025

24 min

Obrázek epizody Lesonické krávy vyměnily slámu za písek. Leží se jim na něm pohodlněji

Příběhy z Vysočiny

Lesonické krávy vyměnily slámu za písek. Leží se jim na něm pohodlněji

29. 5. 2025

3 min

Obrázek epizody Apatyka: Ráčkování, J namísto R… a dnes i Klapková patrola – pohled do práce klinického logopeda

Apatyka: Ráčkování, J namísto R… a dnes i Klapková patrola – pohled do práce klinického logopeda

29. 5. 2025

32 min