Obrázek epizody The inside story of ChatGPT's astonishing potential | Greg Brockman

The inside story of ChatGPT's astonishing potential | Greg Brockman

20. 4. 2023

24 min

Obrázek epizody Loď Hermes, kde přespávají lidé bez domova, nám trvalo postavit tři měsíce, říká Zdeněk Bergman

Loď Hermes, kde přespávají lidé bez domova, nám trvalo postavit tři měsíce, říká Zdeněk Bergman

20. 4. 2023

19 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Jarní péče o pleť

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Jarní péče o pleť

20. 4. 2023

33 min

Obrázek epizody Ivan Bartoš: Modlím se za vážný věci, ne za politiku. Syna jsme si vymodlili

Ivan Bartoš: Modlím se za vážný věci, ne za politiku. Syna jsme si vymodlili

20. 4. 2023

41 min

Obrázek epizody Elfové, korzety a nejpohodlnější svetry na světě. Móda 2023 podle českých designérů z MBPFW

Elfové, korzety a nejpohodlnější svetry na světě. Móda 2023 podle českých designérů z MBPFW

20. 4. 2023

8 min

Obrázek epizody On Air: Elfové, korzety a nejpohodlnější svetry na světě. Móda 2023 podle českých designérů z MBPFW

On Air: Elfové, korzety a nejpohodlnější svetry na světě. Móda 2023 podle českých designérů z MBPFW

20. 4. 2023

8 min

Obrázek epizody #41 Když se to podělá v tu nejhorší možnou chvíli

#41 Když se to podělá v tu nejhorší možnou chvíli

20. 4. 2023

54 min

Obrázek epizody Aktualita: Proč by měl do Česka přijet Arnold Schwarzenegger a v čem jsme lepší než AI

Aktualita: Proč by měl do Česka přijet Arnold Schwarzenegger a v čem jsme lepší než AI

20. 4. 2023

24 min

Obrázek epizody METROBUS EXPRES #8: Hybridní autobusy pro Prahu vs. naftové pro Ústí

METROBUS EXPRES #8: Hybridní autobusy pro Prahu vs. naftové pro Ústí

20. 4. 2023

5 min

Obrázek epizody Alex a host: Chantal Poullain: Nenávidím termíny. Když se v divadle dozvím den premiéry, je to pro mě děsivý

Alex a host: Chantal Poullain: Nenávidím termíny. Když se v divadle dozvím den premiéry, je to pro mě děsivý

20. 4. 2023

26 min

Obrázek epizody Libuše Jarcovjáková: Nad autenticitou fotky umělá inteligence nezvítězí

Libuše Jarcovjáková: Nad autenticitou fotky umělá inteligence nezvítězí

20. 4. 2023

31 min

Obrázek epizody Zvuk? Zvučí! Končí?!

Zvuk? Zvučí! Končí?!

20. 4. 2023

1 hod 11 min

Obrázek epizody Cukrářka Šárka Divácká peče jinak: V kariéře jí pomohla vzácná nemoc, která ji upoutala na lůžko

Cukrářka Šárka Divácká peče jinak: V kariéře jí pomohla vzácná nemoc, která ji upoutala na lůžko

20. 4. 2023

33 min

Obrázek epizody E88 | Benedikt Mohelník: „Biřmování a křest nás vnořují do dějin spásy.“

E88 | Benedikt Mohelník: „Biřmování a křest nás vnořují do dějin spásy.“

20. 4. 2023

43 min

Obrázek epizody Čím chladněji, tím lépe, platí pro severské mushery a jejich huskye

Čím chladněji, tím lépe, platí pro severské mushery a jejich huskye

20. 4. 2023

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Čím chladněji, tím lépe, platí pro severské mushery a jejich huskye

Zápisník zahraničních zpravodajů: Čím chladněji, tím lépe, platí pro severské mushery a jejich huskye

20. 4. 2023

3 min

Obrázek epizody Spisovatelka Alena Mornštajnová: Vždycky píšu o tom, co mě zajímá nebo trápí

Spisovatelka Alena Mornštajnová: Vždycky píšu o tom, co mě zajímá nebo trápí

20. 4. 2023

30 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Spisovatelka Alena Mornštajnová: Vždycky píšu o tom, co mě zajímá nebo trápí

Blízká setkání: Spisovatelka Alena Mornštajnová: Vždycky píšu o tom, co mě zajímá nebo trápí

20. 4. 2023

30 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Spisovatelka Alena Mornštajnová: Vždycky píšu o tom, co mě zajímá nebo trápí

Blízká setkání: Spisovatelka Alena Mornštajnová: Vždycky píšu o tom, co mě zajímá nebo trápí

20. 4. 2023

30 min

Obrázek epizody Radioporadna: Poradíme vám, jak zaujmout na trhu práce pokud jste žena po mateřské nebo 50+ a sháníte zaměstnání

Radioporadna: Poradíme vám, jak zaujmout na trhu práce pokud jste žena po mateřské nebo 50+ a sháníte zaměstnání

20. 4. 2023

20 min

Obrázek epizody #03 Z Husy do Husy

#03 Z Husy do Husy

20. 4. 2023

41 min

Obrázek epizody Pomalé změny zákonů i pokuty za nedodržování termínů. V boji s korupcí zaostáváme za Evropskou unií

Pomalé změny zákonů i pokuty za nedodržování termínů. V boji s korupcí zaostáváme za Evropskou unií

20. 4. 2023

24 min

Obrázek epizody On Air: Pomalé změny zákonů i pokuty za nedodržování termínů. V boji s korupcí zaostáváme za Evropskou unií

On Air: Pomalé změny zákonů i pokuty za nedodržování termínů. V boji s korupcí zaostáváme za Evropskou unií

20. 4. 2023

24 min

Obrázek epizody Vlna: „Ptali jsme se, co to je HIV. Učitel nám nesměl odpovědět.“ Jak Florida cenzuruje školní výuku

Vlna: „Ptali jsme se, co to je HIV. Učitel nám nesměl odpovědět.“ Jak Florida cenzuruje školní výuku

20. 4. 2023

28 min

Obrázek epizody Příběh Její pastorkyně

Příběh Její pastorkyně

20. 4. 2023

59 min