Obrázek epizody Šárka Kabátová: Zatuchlá mateřská byrokracie

Šárka Kabátová: Zatuchlá mateřská byrokracie

28. 4. 2023

2 min

Obrázek epizody Usmlouvat v Maroku zvláštní talisman může znamenat, že vás přepadne touha přejít Saharu pěšky

Usmlouvat v Maroku zvláštní talisman může znamenat, že vás přepadne touha přejít Saharu pěšky

28. 4. 2023

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Usmlouvat v Maroku zvláštní talisman může znamenat, že vás přepadne touha přejít Saharu pěšky

Zápisník zahraničních zpravodajů: Usmlouvat v Maroku zvláštní talisman může znamenat, že vás přepadne touha přejít Saharu pěšky

28. 4. 2023

3 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Pořád něco vymýšlíme, v počítači mám složku Nápady! Směje se ředitel hradeckých městských lesů

Host ve studiu: Pořád něco vymýšlíme, v počítači mám složku Nápady! Směje se ředitel hradeckých městských lesů

28. 4. 2023

10 min

Obrázek epizody Tady to znám: Staré židovské město pražské představuje deset století historie. Navštívit můžete synagogy i hřbitov

Tady to znám: Staré židovské město pražské představuje deset století historie. Navštívit můžete synagogy i hřbitov

28. 4. 2023

22 min

Obrázek epizody Modeling pro mě byl náplastí, kterou bych nazvala sebevědomím, říká Veronika Kašáková

Modeling pro mě byl náplastí, kterou bych nazvala sebevědomím, říká Veronika Kašáková

28. 4. 2023

23 min

Obrázek epizody Jednohubka 3: Dezinformace a kyberhrozby. I to je TikTok

Jednohubka 3: Dezinformace a kyberhrozby. I to je TikTok

28. 4. 2023

4 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Hilský: Kniha Shakespearova Anglie byla nenapsatelná a Shakespeare nepřeložitelný. A to mě baví!

Host Lucie Výborné: Hilský: Kniha Shakespearova Anglie byla nenapsatelná a Shakespeare nepřeložitelný. A to mě baví!

28. 4. 2023

35 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Hilský: Kniha Shakespearova Anglie byla nenapsatelná a Shakespeare nepřeložitelný. A to mě baví!

Host Lucie Výborné: Hilský: Kniha Shakespearova Anglie byla nenapsatelná a Shakespeare nepřeložitelný. A to mě baví!

28. 4. 2023

35 min

Obrázek epizody Interview Plus: Michálek: Rozpočtová situace je neudržitelná. Dotace budeme muset škrtat ve všech oblastech

Interview Plus: Michálek: Rozpočtová situace je neudržitelná. Dotace budeme muset škrtat ve všech oblastech

28. 4. 2023

26 min

Obrázek epizody Petr A. Bílek: Jste to, co píšete?

Petr A. Bílek: Jste to, co píšete?

28. 4. 2023

6 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Kambodža je jednou ze zemí, které klimatickou změnu pociťují nejvíce

Dobré dopoledne: Kambodža je jednou ze zemí, které klimatickou změnu pociťují nejvíce

28. 4. 2023

22 min

Obrázek epizody 30let NP Šumava - Křehká krása

30let NP Šumava - Křehká krása

28. 4. 2023

13 min

Obrázek epizody Screenshot IF živě: Mezi lidským a mimolidským

Screenshot IF živě: Mezi lidským a mimolidským

28. 4. 2023

56 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Herci opravili maringotku, aby mohli kočovat. Koňský pohon se neosvědčil

Klub Rádia Junior: Herci opravili maringotku, aby mohli kočovat. Koňský pohon se neosvědčil

28. 4. 2023

39 min

Obrázek epizody N2:Archeológ môže v púšti vidieť náznaky stoviek hrobiek, no na výskum si musí vybrať jednu, hovorí odborník na staroveký Egypt

N2:Archeológ môže v púšti vidieť náznaky stoviek hrobiek, no na výskum si musí vybrať jednu, hovorí odborník na staroveký Egypt

28. 4. 2023

40 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Historik Šimov: Ruský režim funguje jako pyramida, která je špičkou dolů. Není tím pádem stabilní

Osobnost Plus: Historik Šimov: Ruský režim funguje jako pyramida, která je špičkou dolů. Není tím pádem stabilní

28. 4. 2023

25 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Historik Šimov: Ruský režim funguje jako pyramida, která je špičkou dolů. Není tím pádem stabilní

Osobnost Plus: Historik Šimov: Ruský režim funguje jako pyramida, která je špičkou dolů. Není tím pádem stabilní

28. 4. 2023

25 min

Obrázek epizody Neviditeľní ľudia: Ako prekonať naše predsudky voči seniorom? (záznam diskusie)

Neviditeľní ľudia: Ako prekonať naše predsudky voči seniorom? (záznam diskusie)

28. 4. 2023

1 hod 10 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: Žena otrávila svou dvojnici dortíkem a Brňan házel šrouby po silnici. To jsou nej zprávy týdne

Mikrovlnky: Žena otrávila svou dvojnici dortíkem a Brňan házel šrouby po silnici. To jsou nej zprávy týdne

28. 4. 2023

9 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: Žena otrávila svou dvojnici dortíkem a Brňan házel šrouby po silnici. To jsou nej zprávy týdne

Mikrovlnky: Žena otrávila svou dvojnici dortíkem a Brňan házel šrouby po silnici. To jsou nej zprávy týdne

28. 4. 2023

9 min

Obrázek epizody V reality show vyhráli 2 milióny, po roce jsou na nule. Nezbylo nám nic, říkají vítězové Love Islandu Laura a Martin

V reality show vyhráli 2 milióny, po roce jsou na nule. Nezbylo nám nic, říkají vítězové Love Islandu Laura a Martin

28. 4. 2023

27 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Jak se žije v Británii po Brexitu? A jak se hraje, když je zpěvačka v jiné zemi?

Host Českého rozhlasu Ostrava: Jak se žije v Británii po Brexitu? A jak se hraje, když je zpěvačka v jiné zemi?

28. 4. 2023

21 min

Obrázek epizody Jitka Čechová: Za každým Smetanovým tónem je obří cit, hudbou se potřeboval vypovídat

Jitka Čechová: Za každým Smetanovým tónem je obří cit, hudbou se potřeboval vypovídat

28. 4. 2023

47 min

Obrázek epizody Vizitka: Jitka Čechová: Za každým Smetanovým tónem je obří cit, hudbou se potřeboval vypovídat

Vizitka: Jitka Čechová: Za každým Smetanovým tónem je obří cit, hudbou se potřeboval vypovídat

28. 4. 2023

47 min