Obrázek epizody Na co si dát pozor při výběru použitého karavanu?

Na co si dát pozor při výběru použitého karavanu?

2. 5. 2023

1 hod 1 min

Obrázek epizody Jak dlouho vydrželi trosečníci z Titanicu v ledové vodě a co má stíhačka vyrobená v Praze společného se smrtí Jurije Gagarina?

Jak dlouho vydrželi trosečníci z Titanicu v ledové vodě a co má stíhačka vyrobená v Praze společného se smrtí Jurije Gagarina?

2. 5. 2023

15 min

Obrázek epizody Alex a host: Petr Vondráček: Nabídka od Šimka ho nasměrovala do showbyznysu. S kapelou Lokomotiva oslaví 30 let

Alex a host: Petr Vondráček: Nabídka od Šimka ho nasměrovala do showbyznysu. S kapelou Lokomotiva oslaví 30 let

2. 5. 2023

29 min

Obrázek epizody Studio N LIVE: Jak moc inteligentní je umělá inteligence?

Studio N LIVE: Jak moc inteligentní je umělá inteligence?

2. 5. 2023

1 hod 20 min

Obrázek epizody Antropoložka Zdenka Sokolíčková: Měla jsem obavu z velké tmy. Paradoxně jste citlivější a vnímavější

Antropoložka Zdenka Sokolíčková: Měla jsem obavu z velké tmy. Paradoxně jste citlivější a vnímavější

2. 5. 2023

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Antropoložka Zdenka Sokolíčková: Měla jsem obavu z velké tmy. Paradoxně jste citlivější a vnímavější

Blízká setkání: Antropoložka Zdenka Sokolíčková: Měla jsem obavu z velké tmy. Paradoxně jste citlivější a vnímavější

2. 5. 2023

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Antropoložka Zdenka Sokolíčková: Měla jsem obavu z velké tmy. Paradoxně jste citlivější a vnímavější

Blízká setkání: Antropoložka Zdenka Sokolíčková: Měla jsem obavu z velké tmy. Paradoxně jste citlivější a vnímavější

2. 5. 2023

32 min

Obrázek epizody Máme hosty: Multikulturní týden v Pardubicích se do sedmi dnů nevejde. Je toho moc

Máme hosty: Multikulturní týden v Pardubicích se do sedmi dnů nevejde. Je toho moc

2. 5. 2023

9 min

Obrázek epizody Nový svět #6 – Asie

Nový svět #6 – Asie

2. 5. 2023

1 hod 39 min

Obrázek epizody Radioporadna: MUDr. Dršata: Neexistují dva lidé se stejným obličejem, proto je zabarvení hlasu u každého jedinečné

Radioporadna: MUDr. Dršata: Neexistují dva lidé se stejným obličejem, proto je zabarvení hlasu u každého jedinečné

2. 5. 2023

16 min

Obrázek epizody 178: From Nile to Niagara, The Mummy of Ramesses I

178: From Nile to Niagara, The Mummy of Ramesses I

2. 5. 2023

40 min

Obrázek epizody Komplexní vs. izolované cviky - jsou jedny lepší, než ty druhé?

Komplexní vs. izolované cviky - jsou jedny lepší, než ty druhé?

2. 5. 2023

39 min

Obrázek epizody Savage Lovecast Episode 863

Savage Lovecast Episode 863

2. 5. 2023

49 min

Obrázek epizody Balanc: Vrátíme se k sobě? Přece nechcete být ve vztahu s někým, kdo v něm nechce být s vámi

Balanc: Vrátíme se k sobě? Přece nechcete být ve vztahu s někým, kdo v něm nechce být s vámi

2. 5. 2023

23 min

Obrázek epizody Balanc: Vrátíme se k sobě? Přece nechcete být ve vztahu s někým, kdo v něm nechce být s vámi

Balanc: Vrátíme se k sobě? Přece nechcete být ve vztahu s někým, kdo v něm nechce být s vámi

2. 5. 2023

23 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Hudba je především o tom, co do ní kdo dokáže ze sebe přidat, říká skvělý klavírista Matyáš Novák

Host ve studiu: Hudba je především o tom, co do ní kdo dokáže ze sebe přidat, říká skvělý klavírista Matyáš Novák

2. 5. 2023

11 min

Obrázek epizody Ranní Plus: Mičánek: Pavel by měl přesvědčit další státy, aby Ukrajině dodaly munici. Zřejmě to ale nestihne

Ranní Plus: Mičánek: Pavel by měl přesvědčit další státy, aby Ukrajině dodaly munici. Zřejmě to ale nestihne

2. 5. 2023

12 min

Obrázek epizody Jsme tu sami?

Jsme tu sami?

2. 5. 2023

7 min

Obrázek epizody Dobrodružství a adrenalin: Divoká Dubaj s Adamem Machem

Dobrodružství a adrenalin: Divoká Dubaj s Adamem Machem

2. 5. 2023

15 min

Obrázek epizody Interview Plus: Nervozita před ukrajinskou ofenzivou je veliká. Rusové se učí z chyb, varuje Dorazín

Interview Plus: Nervozita před ukrajinskou ofenzivou je veliká. Rusové se učí z chyb, varuje Dorazín

2. 5. 2023

25 min

Obrázek epizody #10 Nejlepší knížky o horách a na hory

#10 Nejlepší knížky o horách a na hory

2. 5. 2023

27 min

Obrázek epizody Krajina Mladých: Generácia, ktorá hľadá názor viac ako fakty

Krajina Mladých: Generácia, ktorá hľadá názor viac ako fakty

2. 5. 2023

49 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Pokud nevydržíte tvrdou školu v kuchyních Londýna, nemáte na to. Kodaň je jiná, popisuje kuchařka

Host Lucie Výborné: Pokud nevydržíte tvrdou školu v kuchyních Londýna, nemáte na to. Kodaň je jiná, popisuje kuchařka

2. 5. 2023

34 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Pokud nevydržíte tvrdou školu v kuchyních Londýna, nemáte na to. Kodaň je jiná, popisuje kuchařka

Host Lucie Výborné: Pokud nevydržíte tvrdou školu v kuchyních Londýna, nemáte na to. Kodaň je jiná, popisuje kuchařka

2. 5. 2023

34 min

Obrázek epizody #64 Rozhovor se Šárkou Dumišincovou:”Nevěděla jsem, jestli jedu do Švýcarska na týden nebo navždy.”

#64 Rozhovor se Šárkou Dumišincovou:”Nevěděla jsem, jestli jedu do Švýcarska na týden nebo navždy.”

2. 5. 2023

45 min