Obrázek epizody How TV Weathercasters Work

How TV Weathercasters Work

11. 5. 2023

49 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: V Paříži jsem neměla co jíst, ale po večerech jsem chodila do opery, vzpomíná výtvarnice Skala

Host Lucie Výborné: V Paříži jsem neměla co jíst, ale po večerech jsem chodila do opery, vzpomíná výtvarnice Skala

11. 5. 2023

33 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: V Paříži jsem neměla co jíst, ale po večerech jsem chodila do opery, vzpomíná výtvarnice Skala

Host Lucie Výborné: V Paříži jsem neměla co jíst, ale po večerech jsem chodila do opery, vzpomíná výtvarnice Skala

11. 5. 2023

33 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Vláda jen hasí požár. Důležitější je, jestli v pozadí někdo hledá opravdovou změnu, myslí si Gabal

Osobnost Plus: Vláda jen hasí požár. Důležitější je, jestli v pozadí někdo hledá opravdovou změnu, myslí si Gabal

11. 5. 2023

26 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Vláda jen hasí požár. Důležitější je, jestli v pozadí někdo hledá opravdovou změnu, myslí si Gabal

Osobnost Plus: Vláda jen hasí požár. Důležitější je, jestli v pozadí někdo hledá opravdovou změnu, myslí si Gabal

11. 5. 2023

26 min

Obrázek epizody Geniální stavby Jana Blažeje Santiniho jsou na poštovních známkách

Geniální stavby Jana Blažeje Santiniho jsou na poštovních známkách

11. 5. 2023

2 min

Obrázek epizody První dotek Zdeňka Folprechta: Folprecht: Klasických kapitánů jako byli Terry a Ferdinand ubývá. Pro Spartu je Krejčí ideální volba

První dotek Zdeňka Folprechta: Folprecht: Klasických kapitánů jako byli Terry a Ferdinand ubývá. Pro Spartu je Krejčí ideální volba

11. 5. 2023

42 min

Obrázek epizody Vizitka: Jiří Látal: V Litomyšli je snad víc restaurátorů než v Itálii

Vizitka: Jiří Látal: V Litomyšli je snad víc restaurátorů než v Itálii

11. 5. 2023

45 min

Obrázek epizody Vizitka: Jiří Látal: V Litomyšli je snad víc restaurátorů než v Itálii

Vizitka: Jiří Látal: V Litomyšli je snad víc restaurátorů než v Itálii

11. 5. 2023

45 min

Obrázek epizody Jiří Látal: V Litomyšli je snad víc restaurátorů než v Itálii

Jiří Látal: V Litomyšli je snad víc restaurátorů než v Itálii

11. 5. 2023

45 min

Obrázek epizody Jakub Hostek: Benešáci jsou konzervativní. Školství ve městě je pro mě prioritou

Jakub Hostek: Benešáci jsou konzervativní. Školství ve městě je pro mě prioritou

11. 5. 2023

24 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Po zimní sezoně nezapomeňte na jarní kontrolu spalinových cest. Nepleťte si to s revizí

Hobby magazín: Po zimní sezoně nezapomeňte na jarní kontrolu spalinových cest. Nepleťte si to s revizí

11. 5. 2023

3 min

Obrázek epizody Pro a proti: Přísnou vízovou politikou komplikujeme vstup ruským a běloruským disidentům, říká exministr Petříček

Pro a proti: Přísnou vízovou politikou komplikujeme vstup ruským a běloruským disidentům, říká exministr Petříček

11. 5. 2023

23 min

Obrázek epizody Mary´s Meals – Magnus MacFarlan-Barrow

Mary´s Meals – Magnus MacFarlan-Barrow

11. 5. 2023

28 min

Obrázek epizody Íčkocast #13 O festivalu Jičín - město pohádky s ředitelkou Petrou Hanušovou

Íčkocast #13 O festivalu Jičín - město pohádky s ředitelkou Petrou Hanušovou

11. 5. 2023

15 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Analytik Ludvík: Pohádka o velmocenském Rusku dostává trhliny. Ukázala to i moskevská přehlídka

Jak to vidí...: Analytik Ludvík: Pohádka o velmocenském Rusku dostává trhliny. Ukázala to i moskevská přehlídka

11. 5. 2023

23 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Analytik Ludvík: Pohádka o velmocenském Rusku dostává trhliny. Ukázala to i moskevská přehlídka

Jak to vidí...: Analytik Ludvík: Pohádka o velmocenském Rusku dostává trhliny. Ukázala to i moskevská přehlídka

11. 5. 2023

23 min

Obrázek epizody Andrea Bezděková v Superchatu. Drsné podezření na podvod v Survivoru. Krézlová nehubla, protože měla dostatek jídla?

Andrea Bezděková v Superchatu. Drsné podezření na podvod v Survivoru. Krézlová nehubla, protože měla dostatek jídla?

11. 5. 2023

29 min

Obrázek epizody 14 - Starý gauč, Reorganizace celého pokoje (10. května 2023)

14 - Starý gauč, Reorganizace celého pokoje (10. května 2023)

11. 5. 2023

6 min

Obrázek epizody 8 Psychology Hacks Behind The World’s Biggest Businesses - Richard Shotton - #626

8 Psychology Hacks Behind The World’s Biggest Businesses - Richard Shotton - #626

11. 5. 2023

1 hod 32 min

Obrázek epizody Velká liberecká žranice LIVE

Velká liberecká žranice LIVE

11. 5. 2023

1 hod 47 min

Obrázek epizody 7 Life-changing Lessons From The Longest Ever Study On Health & Happiness! Dr. Robert Waldinger

7 Life-changing Lessons From The Longest Ever Study On Health & Happiness! Dr. Robert Waldinger

11. 5. 2023

1 hod 28 min

Obrázek epizody Petr Beneš: Plíce ročník 65

Petr Beneš: Plíce ročník 65

11. 5. 2023

4 min

Obrázek epizody David Černý: Levičáky a komunisty házím do jednoho pytle, vždycky to končí u diktatury, Ovčáček je sliz

David Černý: Levičáky a komunisty házím do jednoho pytle, vždycky to končí u diktatury, Ovčáček je sliz

11. 5. 2023

28 min

Obrázek epizody 17 - Sex jako business - jeho mnoho tváří a přetrvávající stigma

17 - Sex jako business - jeho mnoho tváří a přetrvávající stigma

11. 5. 2023

33 min