Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Český národní tým je teď ten můj. Čeští hokejisté jsou umělci, pochvaluje si trenér Jalonen

Host Lucie Výborné: Český národní tým je teď ten můj. Čeští hokejisté jsou umělci, pochvaluje si trenér Jalonen

12. 5. 2023

25 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Český národní tým je teď ten můj. Čeští hokejisté jsou umělci, pochvaluje si trenér Jalonen

Host Lucie Výborné: Český národní tým je teď ten můj. Čeští hokejisté jsou umělci, pochvaluje si trenér Jalonen

12. 5. 2023

25 min

Obrázek epizody Diagnóza F: Věta „Hlavně si to tolik neber“ by měla zmizet ze světa, říká autor VR filmu o depresi Moravec

Diagnóza F: Věta „Hlavně si to tolik neber“ by měla zmizet ze světa, říká autor VR filmu o depresi Moravec

12. 5. 2023

43 min

Obrázek epizody Pro a proti: Vlády, které dělaly velké reformy, nikdy moc populární nebyly, připomíná politoložka Shavit

Pro a proti: Vlády, které dělaly velké reformy, nikdy moc populární nebyly, připomíná politoložka Shavit

12. 5. 2023

24 min

Obrázek epizody Miroslava Burianová představuje výstavu První dámy

Miroslava Burianová představuje výstavu První dámy

12. 5. 2023

3 min

Obrázek epizody Hovory z trutnovské lesárny - 12. díl Michael Smith

Hovory z trutnovské lesárny - 12. díl Michael Smith

12. 5. 2023

30 min

Obrázek epizody GS Talks #8 - Česlav Jaroš: O tom, která móda je skutečně nadčasová, o vkusu českých “chatařů”, svobodě cestování a bezhlavém průletu trhlinou

GS Talks #8 - Česlav Jaroš: O tom, která móda je skutečně nadčasová, o vkusu českých “chatařů”, svobodě cestování a bezhlavém průletu trhlinou

12. 5. 2023

49 min

Obrázek epizody Medicína bez ultrazvuku je už dnes šarlatánství, shodují se členky vítězného týmu soutěže Medik roku

Medicína bez ultrazvuku je už dnes šarlatánství, shodují se členky vítězného týmu soutěže Medik roku

12. 5. 2023

13 min

Obrázek epizody On Air: Medicína bez ultrazvuku je už dnes šarlatánství, shodují se členky vítězného týmu soutěže Medik roku

On Air: Medicína bez ultrazvuku je už dnes šarlatánství, shodují se členky vítězného týmu soutěže Medik roku

12. 5. 2023

13 min

Obrázek epizody Moje Heroine #2: S Klárou Kalibovou o předsudečném násilí a silných ženách ve veřejném prostoru

Moje Heroine #2: S Klárou Kalibovou o předsudečném násilí a silných ženách ve veřejném prostoru

12. 5. 2023

58 min

Obrázek epizody Bookcheck #99 - Citlivá průvodkyně

Bookcheck #99 - Citlivá průvodkyně

12. 5. 2023

35 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Biskup Malý: Cesta papeže do Maďarska byla duchovní výzvou k potřebě bratrství a mírového sousedství

Jak to vidí...: Biskup Malý: Cesta papeže do Maďarska byla duchovní výzvou k potřebě bratrství a mírového sousedství

12. 5. 2023

24 min

Obrázek epizody V ženskom rode: Katarína Olíková: Chcem, aby ľudia vedeli, že mi na nich záleží

V ženskom rode: Katarína Olíková: Chcem, aby ľudia vedeli, že mi na nich záleží

12. 5. 2023

50 min

Obrázek epizody Zprávy pro Královéhradecký kraj: Svobodné Dvory oddělí u Hradce od dálnice D11 nové protihlukové stěny. Kdy se jich lidé dočkají?

Zprávy pro Královéhradecký kraj: Svobodné Dvory oddělí u Hradce od dálnice D11 nové protihlukové stěny. Kdy se jich lidé dočkají?

12. 5. 2023

2 min

Obrázek epizody Moment 109 - How to Overcome & Push Through Your Hardest Times: John Eckbert

Moment 109 - How to Overcome & Push Through Your Hardest Times: John Eckbert

12. 5. 2023

13 min

Obrázek epizody 15 - Popeláři, běžící pás, zkouškové období (11. května 2023)

15 - Popeláři, běžící pás, zkouškové období (11. května 2023)

12. 5. 2023

7 min

Obrázek epizody 28| LIVE! Slizouni a nechutné narážky. Herečka Bangoura promluvila o boji s předsudky

28| LIVE! Slizouni a nechutné narážky. Herečka Bangoura promluvila o boji s předsudky

12. 5. 2023

59 min

Obrázek epizody Černé barety aneb Vojenská policie

Černé barety aneb Vojenská policie

12. 5. 2023

31 min

Obrázek epizody Režisér Michal Samir: Všichni jsme se smáli. O Ivetě nikdo nepřemýšlel

Režisér Michal Samir: Všichni jsme se smáli. O Ivetě nikdo nepřemýšlel

12. 5. 2023

37 min

Obrázek epizody Tereza Horváthová: O jisté vášni

Tereza Horváthová: O jisté vášni

12. 5. 2023

4 min

Obrázek epizody Přijdu dýl!

Přijdu dýl!

12. 5. 2023

3 min

Obrázek epizody O anarchokapitalismu v Eccentric Clubu podruhé

O anarchokapitalismu v Eccentric Clubu podruhé

12. 5. 2023

2 hod 8 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Vládní ekonomické zemětřesení

Vinohradská 12: Vládní ekonomické zemětřesení

12. 5. 2023

23 min

Obrázek epizody Tereza Pergnerová: V devadesátkách nebyl svět tolik zašmodrchanej

Tereza Pergnerová: V devadesátkách nebyl svět tolik zašmodrchanej

11. 5. 2023

1 hod 4 min

Obrázek epizody Hovory: Až zjistíte, co vás zraňuje, získáte vnitřní sílu, říká hlubinná psycholožka

Hovory: Až zjistíte, co vás zraňuje, získáte vnitřní sílu, říká hlubinná psycholožka

11. 5. 2023

23 min