Obrázek epizody Osobnost Plus: Kdyby svět pomohl Sýrii ve válce, Rusko by si na Ukrajinu netrouflo, věří česko-syrská lékařka

Osobnost Plus: Kdyby svět pomohl Sýrii ve válce, Rusko by si na Ukrajinu netrouflo, věří česko-syrská lékařka

16. 5. 2023

25 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Nepotřebuji cítit k soupeři zlobu, nemám problém mu po zápase poděkovat, říká kickboxer Jakub Krofta

Host ve studiu: Nepotřebuji cítit k soupeři zlobu, nemám problém mu po zápase poděkovat, říká kickboxer Jakub Krofta

16. 5. 2023

11 min

Obrázek epizody Nacističtí vůdci s nadprůměrným IQ a pravěké ženy silnější než vrcholoví sportovci

Nacističtí vůdci s nadprůměrným IQ a pravěké ženy silnější než vrcholoví sportovci

16. 5. 2023

18 min

Obrázek epizody Edvard Beneš chtěl mít na náměšťském zámku bílé zdi. Z toalety měl krásný výhled do obory

Edvard Beneš chtěl mít na náměšťském zámku bílé zdi. Z toalety měl krásný výhled do obory

16. 5. 2023

3 min

Obrázek epizody Poradna: Čistota v restauracích a správné skladování potravin

Poradna: Čistota v restauracích a správné skladování potravin

16. 5. 2023

22 min

Obrázek epizody Michal Dalecký: Role v Kanceláři Blaník si cením, mohl jsem se díky ní vyjádřit k politickému dění

Michal Dalecký: Role v Kanceláři Blaník si cením, mohl jsem se díky ní vyjádřit k politickému dění

16. 5. 2023

44 min

Obrázek epizody Vizitka: Michal Dalecký: Role v Kanceláři Blaník si cením, mohl jsem se díky ní vyjádřit k politickému dění

Vizitka: Michal Dalecký: Role v Kanceláři Blaník si cením, mohl jsem se díky ní vyjádřit k politickému dění

16. 5. 2023

44 min

Obrázek epizody Vizitka: Michal Dalecký: Role v Kanceláři Blaník si cením, mohl jsem se díky ní vyjádřit k politickému dění

Vizitka: Michal Dalecký: Role v Kanceláři Blaník si cením, mohl jsem se díky ní vyjádřit k politickému dění

16. 5. 2023

44 min

Obrázek epizody Výkonná ředitelka Alena Turková a umělecký ředitel MHK Kutná Hora Jiří Bárta zvou na 16. ročník festivalu

Výkonná ředitelka Alena Turková a umělecký ředitel MHK Kutná Hora Jiří Bárta zvou na 16. ročník festivalu

16. 5. 2023

9 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Rajčata i papriky potřebují čas, aby si zvykly na UV světlo. Otužujte je, než je přesadíte do záhonu

Hobby magazín: Rajčata i papriky potřebují čas, aby si zvykly na UV světlo. Otužujte je, než je přesadíte do záhonu

16. 5. 2023

36 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Se slovy „Země česká, domov můj“ na rtech umírala Soňa Červená. Národ se loučí s velkou Češkou

Host ve studiu: Se slovy „Země česká, domov můj“ na rtech umírala Soňa Červená. Národ se loučí s velkou Češkou

16. 5. 2023

7 min

Obrázek epizody Pro a proti: Pokud chceme zachovat české vinařství, měli bychom mít daně jako v Unii, míní daňový poradce

Pro a proti: Pokud chceme zachovat české vinařství, měli bychom mít daně jako v Unii, míní daňový poradce

16. 5. 2023

24 min

Obrázek epizody #19 Střecha nad hlavou je základ rodiny. Jak pomáhá Charita lidem v Kralupech nad Vltavou?

#19 Střecha nad hlavou je základ rodiny. Jak pomáhá Charita lidem v Kralupech nad Vltavou?

16. 5. 2023

23 min

Obrázek epizody Ta o našem přátelství 2

Ta o našem přátelství 2

16. 5. 2023

1 hod

Obrázek epizody Ráčkovi hudci

Ráčkovi hudci

16. 5. 2023

8 min

Obrázek epizody Máme hosty: Kolik zpěváků pojme náměstí ve Vysokém Mýtě? Odpoví ZUŠ Open

Máme hosty: Kolik zpěváků pojme náměstí ve Vysokém Mýtě? Odpoví ZUŠ Open

16. 5. 2023

9 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Tomáš Laně: První kolo sice vyhrál Erdoğan, uspěla ale hlavně opozice. Zagresivní turecký režim?

Jak to vidí...: Tomáš Laně: První kolo sice vyhrál Erdoğan, uspěla ale hlavně opozice. Zagresivní turecký režim?

16. 5. 2023

24 min

Obrázek epizody 19 - Rozdíl mezi závěrečnou zkouškou v USA a v ČR, pizza, atd. (15. května 2023)

19 - Rozdíl mezi závěrečnou zkouškou v USA a v ČR, pizza, atd. (15. května 2023)

16. 5. 2023

6 min

Obrázek epizody Peníze a vliv: Poslanec Bernard: Někdy zvítězí věci, které ekonom neumí vysvětlit

Peníze a vliv: Poslanec Bernard: Někdy zvítězí věci, které ekonom neumí vysvětlit

16. 5. 2023

25 min

Obrázek epizody Markéta Pilátová: Lekce odvahy

Markéta Pilátová: Lekce odvahy

16. 5. 2023

3 min

Obrázek epizody 256 - Developing Optimism

256 - Developing Optimism

16. 5. 2023

12 min

Obrázek epizody EP263 Understanding Sex and Love Addiction with Brianne Davis

EP263 Understanding Sex and Love Addiction with Brianne Davis

16. 5. 2023

43 min

Obrázek epizody 38. Nadstavba ano, nadstavba ne? Proběhne diskuze nebo bude LFA zas dělat rozhodnutí od stolu?

38. Nadstavba ano, nadstavba ne? Proběhne diskuze nebo bude LFA zas dělat rozhodnutí od stolu?

16. 5. 2023

1 hod 51 min

Obrázek epizody Farmakologické okénko

Farmakologické okénko

16. 5. 2023

8 min

Obrázek epizody Využití sociálních sítí pro generování potenciálních zákazníků B2B

Využití sociálních sítí pro generování potenciálních zákazníků B2B

16. 5. 2023

14 min