Obrázek epizody Scenáristka Lucie Konášová: Scenáristi jedou na pochvalu

Scenáristka Lucie Konášová: Scenáristi jedou na pochvalu

26. 5. 2023

30 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Scenáristka Lucie Konášová: Scenáristi jedou na pochvalu

Blízká setkání: Scenáristka Lucie Konášová: Scenáristi jedou na pochvalu

26. 5. 2023

30 min

Obrázek epizody NKCJ #36 Janka Michailidu - Stigmatizace feťáků není řešení

NKCJ #36 Janka Michailidu - Stigmatizace feťáků není řešení

26. 5. 2023

1 hod 8 min

Obrázek epizody Miluji Dubaj! říká vítěz slovenské Let’s dance

Miluji Dubaj! říká vítěz slovenské Let’s dance

26. 5. 2023

17 min

Obrázek epizody Tady to znám: Z Albertových skal u Sedlčan je úchvatný pohled na meandry Vltavy. Vyhlídek je na nich několik

Tady to znám: Z Albertových skal u Sedlčan je úchvatný pohled na meandry Vltavy. Vyhlídek je na nich několik

26. 5. 2023

23 min

Obrázek epizody Interview Plus: Singer: Největší problém české ekonomiky není inflace, ale její slabý výkon. Pracujeme neefektivně

Interview Plus: Singer: Největší problém české ekonomiky není inflace, ale její slabý výkon. Pracujeme neefektivně

26. 5. 2023

26 min

Obrázek epizody Lyže nejsou sáňky

Lyže nejsou sáňky

26. 5. 2023

2 min

Obrázek epizody Lyže nejsou sáňky

Lyže nejsou sáňky

26. 5. 2023

4 min

Obrázek epizody 30 let NP Šumava - Šumavské lesy lidskou péči nepotřebují - nebo ano?

30 let NP Šumava - Šumavské lesy lidskou péči nepotřebují - nebo ano?

26. 5. 2023

23 min

Obrázek epizody 82] Ondřej Lorenz | Lítání není nadlidskou schopností

82] Ondřej Lorenz | Lítání není nadlidskou schopností

26. 5. 2023

35 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: Miliardář si vyměnil krev se synem a prodavačky otrávila tráva. To jsou nej zprávy týdne

Mikrovlnky: Miliardář si vyměnil krev se synem a prodavačky otrávila tráva. To jsou nej zprávy týdne

26. 5. 2023

11 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: Miliardář si vyměnil krev se synem a prodavačky otrávila tráva. To jsou nej zprávy týdne

Mikrovlnky: Miliardář si vyměnil krev se synem a prodavačky otrávila tráva. To jsou nej zprávy týdne

26. 5. 2023

11 min

Obrázek epizody V jemnickém bezobalovém Opobchodě se dá nakoupit a v Posečkávárně vychutnat pomalá káva

V jemnickém bezobalovém Opobchodě se dá nakoupit a v Posečkávárně vychutnat pomalá káva

26. 5. 2023

3 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Jan Larisch je duchovní, prezident a také autor řady publikací

Host Českého rozhlasu Ostrava: Jan Larisch je duchovní, prezident a také autor řady publikací

26. 5. 2023

22 min

Obrázek epizody Básník Miloš Doležal: Vzdorovat smrtelnosti poezií je čiré bláznovství, ale nic jiného mi nezbylo

Básník Miloš Doležal: Vzdorovat smrtelnosti poezií je čiré bláznovství, ale nic jiného mi nezbylo

26. 5. 2023

46 min

Obrázek epizody Vizitka: Básník Miloš Doležal: Vzdorovat smrtelnosti poezií je čiré bláznovství, ale nic jiného mi nezbylo

Vizitka: Básník Miloš Doležal: Vzdorovat smrtelnosti poezií je čiré bláznovství, ale nic jiného mi nezbylo

26. 5. 2023

46 min

Obrázek epizody Vizitka: Básník Miloš Doležal: Vzdorovat smrtelnosti poezií je čiré bláznovství, ale nic jiného mi nezbylo

Vizitka: Básník Miloš Doležal: Vzdorovat smrtelnosti poezií je čiré bláznovství, ale nic jiného mi nezbylo

26. 5. 2023

46 min

Obrázek epizody Pro a proti: K sudetoněmeckému sdružení zůstaňme obezřetní, míní Macinka. Jejich snahy jsou nezištné, říká Herman

Pro a proti: K sudetoněmeckému sdružení zůstaňme obezřetní, míní Macinka. Jejich snahy jsou nezištné, říká Herman

26. 5. 2023

23 min

Obrázek epizody S mikrofonem do Anglie: Mikolanda: Klobouk dolů před Guardiolou, jak dokázal ukočírovat čtyřicet egomaniaků v týmu

S mikrofonem do Anglie: Mikolanda: Klobouk dolů před Guardiolou, jak dokázal ukočírovat čtyřicet egomaniaků v týmu

26. 5. 2023

37 min

Obrázek epizody Eva Perkausová promluvila o focení pro Playboy. Grafici mi zvětšovaly vnady, nahá už se fotit nebudu

Eva Perkausová promluvila o focení pro Playboy. Grafici mi zvětšovaly vnady, nahá už se fotit nebudu

26. 5. 2023

23 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Vytvořit kouzlo je super byznys. Zájem o ně má i Copperfield, chválí si prezident kouzelníků

Klub Rádia Junior: Vytvořit kouzlo je super byznys. Zájem o ně má i Copperfield, chválí si prezident kouzelníků

26. 5. 2023

37 min

Obrázek epizody No106 - DADA V PRAHE

No106 - DADA V PRAHE

26. 5. 2023

21 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Švihlíková: Obraty o 180 stupňů a chybějící analýzy. Takhle se nespravuje ani králíkárna, natož stát

Jak to vidí...: Švihlíková: Obraty o 180 stupňů a chybějící analýzy. Takhle se nespravuje ani králíkárna, natož stát

26. 5. 2023

24 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Švihlíková: Obraty o 180 stupňů a chybějící analýzy. Takhle se nespravuje ani králíkárna, natož stát

Jak to vidí...: Švihlíková: Obraty o 180 stupňů a chybějící analýzy. Takhle se nespravuje ani králíkárna, natož stát

26. 5. 2023

24 min

Obrázek epizody #101 Michal A Ondra - Auta, která se těsně nedostala do sériové výroby! Od Roomsteru po BMW M8!

#101 Michal A Ondra - Auta, která se těsně nedostala do sériové výroby! Od Roomsteru po BMW M8!

26. 5. 2023

1 hod 14 min