Obrázek epizody Dopolední host: Domácí násilí se často rozjíždí na mateřské. Pak následuje začarovaný kruh týrání a omluv

Dopolední host: Domácí násilí se často rozjíždí na mateřské. Pak následuje začarovaný kruh týrání a omluv

6. 6. 2023

31 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Patnáctiletý astronom Honza Herzig v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Patnáctiletý astronom Honza Herzig v Klubu Rádia Junior

6. 6. 2023

38 min

Obrázek epizody červ mi saje sekrét #63 SHORT

červ mi saje sekrét #63 SHORT

6. 6. 2023

10 min

Obrázek epizody Mám doma paní učitelku (1/4). Jak se z žáka stane učitel?

Mám doma paní učitelku (1/4). Jak se z žáka stane učitel?

6. 6. 2023

25 min

Obrázek epizody Dokuseriál: Mám doma paní učitelku (1/4). Jak se z žáka stane učitel?

Dokuseriál: Mám doma paní učitelku (1/4). Jak se z žáka stane učitel?

6. 6. 2023

25 min

Obrázek epizody Host Dne na Moravě: Stanjura: Neexistuje opatření, které by snížilo deficit státního rozpočtu a bylo současně populární

Host Dne na Moravě: Stanjura: Neexistuje opatření, které by snížilo deficit státního rozpočtu a bylo současně populární

6. 6. 2023

12 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Jsem optimista. Věřím, že nový generální ředitel ČT bude zvolený do června, tvrdí Ježek

Dvacet minut Radiožurnálu: Jsem optimista. Věřím, že nový generální ředitel ČT bude zvolený do června, tvrdí Ježek

6. 6. 2023

23 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Jsem optimista. Věřím, že nový generální ředitel ČT bude zvolený do června, tvrdí Ježek

Dvacet minut Radiožurnálu: Jsem optimista. Věřím, že nový generální ředitel ČT bude zvolený do června, tvrdí Ježek

6. 6. 2023

23 min

Obrázek epizody K čemu je dobrá závist? Najděte své místo v potravním řetězci (89)

K čemu je dobrá závist? Najděte své místo v potravním řetězci (89)

6. 6. 2023

35 min

Obrázek epizody Podhoubí: Obraz zemědělce podle Jaroslava Lenharta: člověk divoký, co tančí a miluje. Rostlina se nedá vyrobit

Podhoubí: Obraz zemědělce podle Jaroslava Lenharta: člověk divoký, co tančí a miluje. Rostlina se nedá vyrobit

6. 6. 2023

29 min

Obrázek epizody How wireless energy from space could power everything | Ali Hajimiri

How wireless energy from space could power everything | Ali Hajimiri

6. 6. 2023

11 min

Obrázek epizody Kam se řítí český státní rozpočet?

Kam se řítí český státní rozpočet?

6. 6. 2023

23 min

Obrázek epizody Rusové mají více motivů pro zničení Kachovské přehrady, říká Karel Svoboda

Rusové mají více motivů pro zničení Kachovské přehrady, říká Karel Svoboda

6. 6. 2023

20 min

Obrázek epizody Why Manners?

Why Manners?

6. 6. 2023

47 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Potřebuji řemeslníka aneb Paninko, takhle to dělám vždycky

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Potřebuji řemeslníka aneb Paninko, takhle to dělám vždycky

6. 6. 2023

33 min

Obrázek epizody E90 | Biskup Malý: „Odkaz Dany Němcové? Snažte se o rovnou páteř a nečekejte chválu.“

E90 | Biskup Malý: „Odkaz Dany Němcové? Snažte se o rovnou páteř a nečekejte chválu.“

6. 6. 2023

32 min

Obrázek epizody Jan Těsnohlídek: Nepřekážet

Jan Těsnohlídek: Nepřekážet

6. 6. 2023

10 min

Obrázek epizody Lenka Vrbová (TW: deprese)

Lenka Vrbová (TW: deprese)

6. 6. 2023

7 min

Obrázek epizody Zuzka Křičková (TW: substance, bezdomovectví, sebepoškozování)

Zuzka Křičková (TW: substance, bezdomovectví, sebepoškozování)

6. 6. 2023

6 min

Obrázek epizody Apolena Rychlíková (TW: sebepoškozování, sexuální násilí, násilí, užívání drog)

Apolena Rychlíková (TW: sebepoškozování, sexuální násilí, násilí, užívání drog)

6. 6. 2023

8 min

Obrázek epizody Monika Špoulová (TW: domácí násilí)

Monika Špoulová (TW: domácí násilí)

6. 6. 2023

3 min

Obrázek epizody Kateř Tureček (TW: jídlo, úzkosti, transfobie)

Kateř Tureček (TW: jídlo, úzkosti, transfobie)

6. 6. 2023

3 min