Obrázek epizody Rozepni si košili si musíš pustit!

Rozepni si košili si musíš pustit!

12. 6. 2023

6 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Michal Horáček: Evropa nezažívá krizi osobností

Osobnost Plus: Michal Horáček: Evropa nezažívá krizi osobností

12. 6. 2023

26 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Michal Horáček: Evropa nezažívá krizi osobností

Osobnost Plus: Michal Horáček: Evropa nezažívá krizi osobností

12. 6. 2023

26 min

Obrázek epizody Hergot!: Vzdělání pro ženy ve středověku? O rovnostářském indickém náboženství sikhismu s farářem Bartoškem

Hergot!: Vzdělání pro ženy ve středověku? O rovnostářském indickém náboženství sikhismu s farářem Bartoškem

12. 6. 2023

51 min

Obrázek epizody Fajtův kopec u Velkého Meziříčí má novou atrakci pro turisty – Cimrmanovy lyžosáňky

Fajtův kopec u Velkého Meziříčí má novou atrakci pro turisty – Cimrmanovy lyžosáňky

12. 6. 2023

3 min

Obrázek epizody Expedice Přes Bar 2023

Expedice Přes Bar 2023

12. 6. 2023

54 min

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: Velké šelmy mají podle přírodovědce Miroslava Kutala v naší přírodě své místo

Větrník - Host ve studiu: Velké šelmy mají podle přírodovědce Miroslava Kutala v naší přírodě své místo

12. 6. 2023

26 min

Obrázek epizody Barbora Klímová: Nemám potřebu posílat do světa další artefakty, vyhovuje mi umění formou výzkumu

Barbora Klímová: Nemám potřebu posílat do světa další artefakty, vyhovuje mi umění formou výzkumu

12. 6. 2023

48 min

Obrázek epizody Vizitka: Barbora Klímová: Nemám potřebu posílat do světa další artefakty, vyhovuje mi umění formou výzkumu

Vizitka: Barbora Klímová: Nemám potřebu posílat do světa další artefakty, vyhovuje mi umění formou výzkumu

12. 6. 2023

48 min

Obrázek epizody Vizitka: Barbora Klímová: Nemám potřebu posílat do světa další artefakty, vyhovuje mi umění formou výzkumu

Vizitka: Barbora Klímová: Nemám potřebu posílat do světa další artefakty, vyhovuje mi umění formou výzkumu

12. 6. 2023

48 min

Obrázek epizody Pokračování kauzy o “prášku po” ft. tisková mluvčí ČLnK

Pokračování kauzy o “prášku po” ft. tisková mluvčí ČLnK

12. 6. 2023

54 min

Obrázek epizody Pro a proti: Kdybychom vypnuli sociální sítě, byl by od dezinformátorů klid, věří senátor Jirsa

Pro a proti: Kdybychom vypnuli sociální sítě, byl by od dezinformátorů klid, věří senátor Jirsa

12. 6. 2023

24 min

Obrázek epizody Otec národa

Otec národa

12. 6. 2023

51 min

Obrázek epizody Máme hosty: Fanfáry na Zelené bráně odstartují už ve středu Zrcadlo umění

Máme hosty: Fanfáry na Zelené bráně odstartují už ve středu Zrcadlo umění

12. 6. 2023

7 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Dana Drábová: Jaderné elektrárny jsou na průšvih připravené. Meze šílenství se ale odhadnout nedají

Jak to vidí...: Dana Drábová: Jaderné elektrárny jsou na průšvih připravené. Meze šílenství se ale odhadnout nedají

12. 6. 2023

23 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Dana Drábová: Jaderné elektrárny jsou na průšvih připravené. Meze šílenství se ale odhadnout nedají

Jak to vidí...: Dana Drábová: Jaderné elektrárny jsou na průšvih připravené. Meze šílenství se ale odhadnout nedají

12. 6. 2023

23 min

Obrázek epizody Na cestách s Petrem Voldánem: Na cestách s Petrem Voldánem a Janem Faltou aneb Na kole z Hradce Králové do Istanbulu (a také zpět)

Na cestách s Petrem Voldánem: Na cestách s Petrem Voldánem a Janem Faltou aneb Na kole z Hradce Králové do Istanbulu (a také zpět)

12. 6. 2023

34 min

Obrázek epizody EP 11 - GESTO BOOTH

EP 11 - GESTO BOOTH

12. 6. 2023

1 hod 26 min

Obrázek epizody Nový svět #13 – Francie

Nový svět #13 – Francie

12. 6. 2023

1 hod 4 min

Obrázek epizody #12 Mytologie: tokkäbi, kumiho, taltchokki

#12 Mytologie: tokkäbi, kumiho, taltchokki

12. 6. 2023

20 min

Obrázek epizody Yung Pueblo: How To Let Go Of The Past, Connect With The Present, & Expand The Future

Yung Pueblo: How To Let Go Of The Past, Connect With The Present, & Expand The Future

12. 6. 2023

1 hod 29 min

Obrázek epizody 42 - Nedělní úklid, zvláštní film, cvičení ve VR (11. června 2023)

42 - Nedělní úklid, zvláštní film, cvičení ve VR (11. června 2023)

12. 6. 2023

9 min

Obrázek epizody Why Do So Many People Not Want To Have Children? - Malcolm Collins - #640

Why Do So Many People Not Want To Have Children? - Malcolm Collins - #640

12. 6. 2023

1 hod 36 min

Obrázek epizody Martin Bedřich: Co má dělat literatura?

Martin Bedřich: Co má dělat literatura?

12. 6. 2023

5 min

Obrázek epizody Dějiny temné i tajemné. Výbuch na Bytízu

Dějiny temné i tajemné. Výbuch na Bytízu

12. 6. 2023

16 min