Obrázek epizody Lejeme!

Lejeme!

12. 6. 2023

8 min

Obrázek epizody Bruselské chlebíčky: Maďarsko bez předsednictví? Pohlavek Orbánovi a projev frustrace EU z jeho politiky, tvrdí odborník

Bruselské chlebíčky: Maďarsko bez předsednictví? Pohlavek Orbánovi a projev frustrace EU z jeho politiky, tvrdí odborník

12. 6. 2023

28 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Ministerské tápání v definici znásilnění

Vinohradská 12: Ministerské tápání v definici znásilnění

12. 6. 2023

22 min

Obrázek epizody Týdenní flashe ve vysílání Rádia Orlicko [2023-W23]

Týdenní flashe ve vysílání Rádia Orlicko [2023-W23]

11. 6. 2023

2 min

Obrázek epizody Hovory: Pokud se firmě daří, je morální povinností pomáhat, říká jedna z nejvlivnějších Češek

Hovory: Pokud se firmě daří, je morální povinností pomáhat, říká jedna z nejvlivnějších Češek

11. 6. 2023

23 min

Obrázek epizody Inspirace #10: Jak se stát hvězdou v Africe?

Inspirace #10: Jak se stát hvězdou v Africe?

11. 6. 2023

42 min

Obrázek epizody Zlaté dno

Zlaté dno

11. 6. 2023

52 min

Obrázek epizody Výročí Dne D. „Tahle řeka byla plná krve,“ vyprávěl syn generála, který se vylodil v Normandii

Výročí Dne D. „Tahle řeka byla plná krve,“ vyprávěl syn generála, který se vylodil v Normandii

11. 6. 2023

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Výročí Dne D. „Tahle řeka byla plná krve,“ vyprávěl syn generála, který se vylodil v Normandii

Zápisník zahraničních zpravodajů: Výročí Dne D. „Tahle řeka byla plná krve,“ vyprávěl syn generála, který se vylodil v Normandii

11. 6. 2023

3 min

Obrázek epizody STEWARDI HORE BEZ

STEWARDI HORE BEZ

11. 6. 2023

40 min

Obrázek epizody Hodnocení oscilačně-rotačního kartáčķu Oral-B - iO

Hodnocení oscilačně-rotačního kartáčķu Oral-B - iO

11. 6. 2023

30 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Jarních rojů včel se nemusíte bát, nejsou útočné, jen hledají nové místo, uklidňuje včelař

Klub Rádia Junior: Jarních rojů včel se nemusíte bát, nejsou útočné, jen hledají nové místo, uklidňuje včelař

11. 6. 2023

31 min

Obrázek epizody Moci bez nemoci: Tru-cut biopsie. Velmi šetrný odběr vzorku v gynekologii

Moci bez nemoci: Tru-cut biopsie. Velmi šetrný odběr vzorku v gynekologii

11. 6. 2023

36 min

Obrázek epizody Proč jste chronicky unavení? & GUIDE na vyřešení problému

Proč jste chronicky unavení? & GUIDE na vyřešení problému

11. 6. 2023

49 min

Obrázek epizody Kavárna: Budějovické letní kino Háječek zdražilo vstupné, díky tomu ale může promítat i premiérové filmy

Kavárna: Budějovické letní kino Háječek zdražilo vstupné, díky tomu ale může promítat i premiérové filmy

11. 6. 2023

18 min

Obrázek epizody O češtině od A do Z: Hokejisti nebo hokejisté? Tahá vás první výraz za uši? Nemusí. Dozvíte se proč

O češtině od A do Z: Hokejisti nebo hokejisté? Tahá vás první výraz za uši? Nemusí. Dozvíte se proč

11. 6. 2023

4 min

Obrázek epizody Nedeľná nekázeň: Viera, ktorá vychádza z pochybných zdrojov, vedie k útokom, diskriminácii, poníženiu

Nedeľná nekázeň: Viera, ktorá vychádza z pochybných zdrojov, vedie k útokom, diskriminácii, poníženiu

11. 6. 2023

6 min

Obrázek epizody Reportáže zahraničních zpravodajů: Zahraniční zpravodajové Českého rozhlasu nás tentokrát vezmou za surfaři do Tel Avivu, do švédské pekárny, kde se peče knäckebrot

Reportáže zahraničních zpravodajů: Zahraniční zpravodajové Českého rozhlasu nás tentokrát vezmou za surfaři do Tel Avivu, do švédské pekárny, kde se peče knäckebrot

11. 6. 2023

23 min

Obrázek epizody Totál talkshow: Poslechněte si novinky z atletického světa i rozhovor s běžcem Janem Frišem

Totál talkshow: Poslechněte si novinky z atletického světa i rozhovor s běžcem Janem Frišem

11. 6. 2023

36 min

Obrázek epizody Herečka Kateřina Marie Fialová: Ztráta rodičů nikdy nepřebolí, ale zvládla jsem to a makám na sobě

Herečka Kateřina Marie Fialová: Ztráta rodičů nikdy nepřebolí, ale zvládla jsem to a makám na sobě

11. 6. 2023

25 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Herečka Kateřina Marie Fialová: Ztráta rodičů nikdy nepřebolí, ale zvládla jsem to a makám na sobě

Až na dřeň: Herečka Kateřina Marie Fialová: Ztráta rodičů nikdy nepřebolí, ale zvládla jsem to a makám na sobě

11. 6. 2023

25 min

Obrázek epizody Prachovice a Třemošnici kdysi spojovala unikátní průmyslová lanovka na vápenec

Prachovice a Třemošnici kdysi spojovala unikátní průmyslová lanovka na vápenec

11. 6. 2023

25 min

Obrázek epizody Tanec a právo je krásná synergie. Obojí mi dovoluje být kreativní, říká advokátka Gabriela Donati

Tanec a právo je krásná synergie. Obojí mi dovoluje být kreativní, říká advokátka Gabriela Donati

11. 6. 2023

25 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Tanec a právo je krásná synergie. Obojí mi dovoluje být kreativní, říká advokátka Gabriela Donati

Host Radiožurnálu: Tanec a právo je krásná synergie. Obojí mi dovoluje být kreativní, říká advokátka Gabriela Donati

11. 6. 2023

25 min

Obrázek epizody Zvláštní věk

Zvláštní věk

11. 6. 2023

2 min