Obrázek epizody 30 let NP Šumava - Vltavský poklad

30 let NP Šumava - Vltavský poklad

23. 6. 2023

19 min

Obrázek epizody Kolaps #100: Lahučká - Erdoğan byl prototypem populistického nacionalisty before it was cool

Kolaps #100: Lahučká - Erdoğan byl prototypem populistického nacionalisty before it was cool

23. 6. 2023

1 hod 35 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Lukačevič: Klima násobí bezpečnostní hrozby. I kvůli němu se šíří náboženský fundamentalismus

Osobnost Plus: Lukačevič: Klima násobí bezpečnostní hrozby. I kvůli němu se šíří náboženský fundamentalismus

23. 6. 2023

26 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Lukačevič: Klima násobí bezpečnostní hrozby. I kvůli němu se šíří náboženský fundamentalismus

Osobnost Plus: Lukačevič: Klima násobí bezpečnostní hrozby. I kvůli němu se šíří náboženský fundamentalismus

23. 6. 2023

26 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: Japonci si oblíbili výraz „zžábovatět“ a octomilky deprimuje smrt. To jsou zprávy minulého týdne

Mikrovlnky: Japonci si oblíbili výraz „zžábovatět“ a octomilky deprimuje smrt. To jsou zprávy minulého týdne

23. 6. 2023

8 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: Japonci si oblíbili výraz „zžábovatět“ a octomilky deprimuje smrt. To jsou zprávy minulého týdne

Mikrovlnky: Japonci si oblíbili výraz „zžábovatět“ a octomilky deprimuje smrt. To jsou zprávy minulého týdne

23. 6. 2023

8 min

Obrázek epizody Lenka Sobotová: Jazyk mě fascinoval odmala, jako překladatelku mě zajímá hlavně psychologie postav

Lenka Sobotová: Jazyk mě fascinoval odmala, jako překladatelku mě zajímá hlavně psychologie postav

23. 6. 2023

44 min

Obrázek epizody Vizitka: Lenka Sobotová: Jazyk mě fascinoval odmala, jako překladatelku mě zajímá hlavně psychologie postav

Vizitka: Lenka Sobotová: Jazyk mě fascinoval odmala, jako překladatelku mě zajímá hlavně psychologie postav

23. 6. 2023

44 min

Obrázek epizody Vizitka: Lenka Sobotová: Jazyk mě fascinoval odmala, jako překladatelku mě zajímá hlavně psychologie postav

Vizitka: Lenka Sobotová: Jazyk mě fascinoval odmala, jako překladatelku mě zajímá hlavně psychologie postav

23. 6. 2023

44 min

Obrázek epizody Zkušenosti s homofobií

Zkušenosti s homofobií

23. 6. 2023

37 min

Obrázek epizody Armáda na Náplavce či BAHNA – výzva či radost pozemních sil?

Armáda na Náplavce či BAHNA – výzva či radost pozemních sil?

23. 6. 2023

27 min

Obrázek epizody Pro a proti: Čaputovou dotlačily do kouta útoky na sociálních sítích, proto odchází, tvrdí Mikloško

Pro a proti: Čaputovou dotlačily do kouta útoky na sociálních sítích, proto odchází, tvrdí Mikloško

23. 6. 2023

24 min

Obrázek epizody Adiktolog Trantina: Život bolí a nikdo nám to neříká. Se závislým jednejte s láskou, ale tvrdě

Adiktolog Trantina: Život bolí a nikdo nám to neříká. Se závislým jednejte s láskou, ale tvrdě

23. 6. 2023

36 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Genetik Pačes: Od umělé inteligence si ve vědě hodně slibujeme. Mluvíme o blízké budoucnosti

Jak to vidí...: Genetik Pačes: Od umělé inteligence si ve vědě hodně slibujeme. Mluvíme o blízké budoucnosti

23. 6. 2023

23 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Genetik Pačes: Od umělé inteligence si ve vědě hodně slibujeme. Mluvíme o blízké budoucnosti

Jak to vidí...: Genetik Pačes: Od umělé inteligence si ve vědě hodně slibujeme. Mluvíme o blízké budoucnosti

23. 6. 2023

23 min

Obrázek epizody Největší kulturní šok z Československa v osmdesátkách? Chlupaté nohy, říká Chantal Poullain

Největší kulturní šok z Československa v osmdesátkách? Chlupaté nohy, říká Chantal Poullain

23. 6. 2023

42 min

Obrázek epizody Moment 115 - 3 Happiness Pillars Everyone Needs To Know: Dr Rangan Chatterjee

Moment 115 - 3 Happiness Pillars Everyone Needs To Know: Dr Rangan Chatterjee

23. 6. 2023

9 min

Obrázek epizody 52 - Probrat se nebo jít spát? (21. - 22. června 2023)

52 - Probrat se nebo jít spát? (21. - 22. června 2023)

23. 6. 2023

9 min

Obrázek epizody 34 NÍZKÉ LIBIDO| V sexu se začnou první nudit ženy. Jak nastartovat nízké libido?

34 NÍZKÉ LIBIDO| V sexu se začnou první nudit ženy. Jak nastartovat nízké libido?

23. 6. 2023

50 min

Obrázek epizody Eva Janáčová: Po stopách Paula Kleea

Eva Janáčová: Po stopách Paula Kleea

23. 6. 2023

4 min

Obrázek epizody Urza v pořadu Zákony bohatství u Tomáše Lukavce

Urza v pořadu Zákony bohatství u Tomáše Lukavce

23. 6. 2023

1 hod 15 min

Obrázek epizody #323 — Science & Survival

#323 — Science & Survival

23. 6. 2023

46 min

Obrázek epizody No110 - ROZHODLA SOM SA, ŽE SA NECHCEM CÍTIŤ ZLE

No110 - ROZHODLA SOM SA, ŽE SA NECHCEM CÍTIŤ ZLE

22. 6. 2023

22 min

Obrázek epizody Deprese | aneb jak je to doopravdy | Lucky Luke vlogs and podcasts | #luckylukecz | #punktalk | Svobodný prostor | #svobodnyprostor

Deprese | aneb jak je to doopravdy | Lucky Luke vlogs and podcasts | #luckylukecz | #punktalk | Svobodný prostor | #svobodnyprostor

22. 6. 2023

57 min