Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Čarovná svatojánská noc

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Čarovná svatojánská noc

23. 6. 2023

33 min

Obrázek epizody Americanish

Americanish

23. 6. 2023

1 hod 14 min

Obrázek epizody Diagnóza F: Káva se vaří ve dvě, poslední cigareta je v devět. Pravidla na psychiatrii mohou vést ke konfliktům

Diagnóza F: Káva se vaří ve dvě, poslední cigareta je v devět. Pravidla na psychiatrii mohou vést ke konfliktům

23. 6. 2023

34 min

Obrázek epizody Bezpečný průvodce džunglí zločinu: Zbraně bez zbrojního průkazu aneb Co všechno můžete mít u sebe pro svou obranu

Bezpečný průvodce džunglí zločinu: Zbraně bez zbrojního průkazu aneb Co všechno můžete mít u sebe pro svou obranu

23. 6. 2023

4 min

Obrázek epizody NOVINKA - Můj kurz kojení s 6 měsíční podporou

NOVINKA - Můj kurz kojení s 6 měsíční podporou

23. 6. 2023

15 min

Obrázek epizody Čelisti: Zrcadlo, pověz mi, na koho spadlo vyšší IQ? Na novou řadu seriálu Black Mirror určitě ne

Čelisti: Zrcadlo, pověz mi, na koho spadlo vyšší IQ? Na novou řadu seriálu Black Mirror určitě ne

23. 6. 2023

42 min

Obrázek epizody #JdemeEnergiimNaproti

#JdemeEnergiimNaproti

23. 6. 2023

36 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Od svých pěti let se Vilém Janeček pohybuje v šermířském světě. Už to není koníček, ale životní styl

Host ve studiu: Od svých pěti let se Vilém Janeček pohybuje v šermířském světě. Už to není koníček, ale životní styl

23. 6. 2023

9 min

Obrázek epizody Čaputové došly síly. Dojdou i slovenské demokracii?

Čaputové došly síly. Dojdou i slovenské demokracii?

23. 6. 2023

37 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Učme děti digitální detox. Kdo je závislý na mobilu, nezíská z něj pravdivé informace, říká filozof

Host Lucie Výborné: Učme děti digitální detox. Kdo je závislý na mobilu, nezíská z něj pravdivé informace, říká filozof

23. 6. 2023

29 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Učme děti digitální detox. Kdo je závislý na mobilu, nezíská z něj pravdivé informace, říká filozof

Host Lucie Výborné: Učme děti digitální detox. Kdo je závislý na mobilu, nezíská z něj pravdivé informace, říká filozof

23. 6. 2023

29 min

Obrázek epizody Tribuna: Manchester City ukazuje (temnou) budoucnost fotbalu. Bude Guardiola jako Ferguson?

Tribuna: Manchester City ukazuje (temnou) budoucnost fotbalu. Bude Guardiola jako Ferguson?

23. 6. 2023

31 min

Obrázek epizody N2: Potrebujeme viac racionálneho myslenia, veciam nestačí slepo dôverovať, hovorí predseda Slovenskej akadémie vied

N2: Potrebujeme viac racionálneho myslenia, veciam nestačí slepo dôverovať, hovorí predseda Slovenskej akadémie vied

23. 6. 2023

38 min

Obrázek epizody Radioporadna: Rozvod nebo rozchod nastavuje zrcadlo. Je dobré si říci, neselhal jsem já, ale partnerství dvou lidí

Radioporadna: Rozvod nebo rozchod nastavuje zrcadlo. Je dobré si říci, neselhal jsem já, ale partnerství dvou lidí

23. 6. 2023

16 min

Obrázek epizody Jako reprezentační trenér mám na starosti střelce všech věkových kategorií, říká Petr Zvolánek

Jako reprezentační trenér mám na starosti střelce všech věkových kategorií, říká Petr Zvolánek

23. 6. 2023

20 min

Obrázek epizody Imunolog Jakub Abramson: Rád říkám, že imunita je jako Česká filharmonie – musí být vyladěná

Imunolog Jakub Abramson: Rád říkám, že imunita je jako Česká filharmonie – musí být vyladěná

23. 6. 2023

30 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Imunolog Jakub Abramson: Rád říkám, že imunita je jako Česká filharmonie – musí být vyladěná

Blízká setkání: Imunolog Jakub Abramson: Rád říkám, že imunita je jako Česká filharmonie – musí být vyladěná

23. 6. 2023

30 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Imunolog Jakub Abramson: Rád říkám, že imunita je jako Česká filharmonie – musí být vyladěná

Blízká setkání: Imunolog Jakub Abramson: Rád říkám, že imunita je jako Česká filharmonie – musí být vyladěná

23. 6. 2023

30 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Matyáš Strnad byl v Bolívii jako student, v Uruguay už jako učitel: Uruguajci se pořád usmívají

Host ve studiu: Matyáš Strnad byl v Bolívii jako student, v Uruguay už jako učitel: Uruguajci se pořád usmívají

23. 6. 2023

10 min

Obrázek epizody Severus Snape a jeho příběh - třetí část

Severus Snape a jeho příběh - třetí část

23. 6. 2023

16 min

Obrázek epizody Strach mám při každé kontrole. Zároveň ale nechci, aby mě ovládal | Nikola Skondrojani o těžkém životním osudu s rakovinou

Strach mám při každé kontrole. Zároveň ale nechci, aby mě ovládal | Nikola Skondrojani o těžkém životním osudu s rakovinou

23. 6. 2023

17 min

Obrázek epizody Tady to znám: Stezka Svatojánské proudy vede nad vodní hladinou. Nabízí krásné přírodní scenérie i osadu Ztracenku

Tady to znám: Stezka Svatojánské proudy vede nad vodní hladinou. Nabízí krásné přírodní scenérie i osadu Ztracenku

23. 6. 2023

31 min

Obrázek epizody Interview Plus: Maláčová: Důchodci, zaměstnanci a jejich rodiny táhnou rozpočet. Je nespravedlivé po nich chtít víc

Interview Plus: Maláčová: Důchodci, zaměstnanci a jejich rodiny táhnou rozpočet. Je nespravedlivé po nich chtít víc

23. 6. 2023

26 min

Obrázek epizody GS Talks #10 - Libor Neuwirth: Čeští muži mají strach být všímaví, aby nebyli za blbce

GS Talks #10 - Libor Neuwirth: Čeští muži mají strach být všímaví, aby nebyli za blbce

23. 6. 2023

26 min

Obrázek epizody Bookcheck #103 - Byt v Paříži

Bookcheck #103 - Byt v Paříži

23. 6. 2023

9 min